تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 472 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام از دوست عزیز شما که سمند دوگانه سوز ماتی پلکس(کلاس خودرو 29110) گرفتی لطفا تجربیاتتون را تو این مدت که از ماشین استفاده کردید در اختیارمون بذارید و بفرمایید چند کیلومتر تا حالا ماشینت کار کرده؟
    تو این مدت مصرف سوختش چقدر هست؟
    آیا مشکل خاصی تا حالا ازش مشاهده شده؟
    در کل تو این مدت جمعبندیتون از این خودرو چطور هست آیا ازش راضی هستید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان بنده تازه سمند تحویل گرفتم و هنوز فقط 37 کیلومتر کار کرده رو گاز نمیره و اون چراغ سبز cng روشن نمیشه. علتش چیه آیا ماشین صفر اینطوری هست که چند کیلومتر اول رو بنزین کار میکنه و بعد از چندین کیلومتر رو گاز هم کار میکنه؟
    دوستانیکه صفر تحویل گرفتن این مشکل را داشتن؟
    ضمنا ناگفته نماند که شیز مخزن را هم نگاه کردم تغریبا تا آخر باز هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnh40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان
    یکی این مشکل رو مطرح کرده بود که :
    سمند ef7 مالتی پلکس پایه گازسوز مدل 93 دارم مشکلش اینه همه لامپا سالمه و ولی تو قسمت LCD میزنه lapm faults
    حالا مشکلش چیه؟
    2 نمایندگی هم بردمش سرش از کارش نبردن
    مشکلش نمیدونی چشه؟

منم با این مشکل مواجه شدم بنظرتون چیکار باید کرد ؟؟؟

ممنون میشم پاسخ بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام از دوست عزیز شما که سمند دوگانه سوز ماتی پلکس(کلاس خودرو 29110) گرفتی لطفا تجربیاتتون را تو این مدت که از ماشین استفاده کردید در اختیارمون بذارید و بفرمایید چند کیلومتر تا حالا ماشینت کار کرده؟
    سلام
    من مدل 90 پایه گازسوز که اکثرا هم با گاز کار کرده با 160 هزارتا دارم از صفرش دست خودمه
    فطعاتی که عوض کردم بدین شرح میباشد
    هر 7000 تا روغن و فیلتر روغن و فیلتر هوا با 1 لیتر روغن سر ریز میکنم معمولا هم توتال با گرانروی 10w40 استفاده کردم
    90000 تا تسمه تایم
    50000و 100000 شمع و وایر
    150000 2 تا فولیه تسمه پروانه
    120000 تسمه پروانه
    ضد یخ هر سال اول زمستان
    100000 لاستیکای هانکوک 205 را با رودشتون 205 تعویض کردم بنظرم تفاوت انچنانی بین دو مارک نیست
    90000 صفحه کلاچ
    50000 تا لنت ترمز جلو تا الان 3 بار تعویض کردم
    100000 لنت ترمز عثب
    120000 چراغای جلو بخاطر از دست دادن شفافیت
    150000 کمکهای عقب که لق لق میکردن با نوع پیچیه دست ساز تعویض شدند
    دیگه مشکلی تا به این کیلومتر نداشتم
    فقط صدای موتور نسبت به کم کارکردهای مدل بالا یخورده بیشتره
    و طرز رانندگیم هم تخته گاز بندرت پیش میاد برم دور موتور هم از 4000 بیشتر سعی میکنم بالا نبرم
    مصرفش در اتوبان با سرعت 110 تا با ۱۲ کیلو گاز حدود ۲۵۰ کیلومتر و من خساب کردم مصرف بنزین در حدود صدی ۷ تا

امیدوارم به دردتون خورده باشه تجارب این بنده
    و بسیار راضیم
    Last edited by arshiazx; 27-04-2016 at 10:13.

5. 4 کاربر از arshiazx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستان
    علائم خراب بودن سیستم خنک کننده موتور ef چی هستش؟؟ (ترموستات و واتر پمپ و رله فن) مخصوصا ترموستات و رله فن
    آیا ممکنه به دلیل ایراد در کامپیوتر و یا خراب بودن--- ICN-- جلو آمپر --- اطلاعات درست به راننده منتقل نشه؟؟
    چرا چون چیزی حدود یک هفته هستش که درجه آب کمی خطا داره ولی هیچ هشداری از طرف کامپیوتر نگرفتم( کمی بازی میکنه بین خط اول و دوم از چپ
    ماشین هم جوش نیاورده
    به نظر شما بیخودی نگرانم (یعنی همون ICN خراب شده دوباره- خودم حدسم روی خراب بودن جلو آمپر هست چون دو بار عوض شده) یا ممکنه چیزی وجود داشته باشه؟؟
    چجوری دقیقتر میشه بررسی کرد؟؟
    Last edited by وحید گودرزی; 29-04-2016 at 22:47.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان ماشین من ef7 دوگانه سوز مدل 95 هست و حدود 3هفته میشه تحویل گرفتم از همون روزای اول اکثر وقت ها موقع شروع حرکت با ماشین یا وقتی میخوام توقف کنم یا هنگام رد شدن از سرعت گیر از زیر ماشین یه صدای دینگ مانندی مثل برخورد دوتا فلز سنگین بهم میاد بنظر شما صدا از کجاست؟ آیا خطرناک هست؟ کسی تا حالا این مشکل را داشته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    حدود دو ساله سمند EF7 دوگانه مالتی پلکس گرفتم و تا الان ۲۶ هزار کیلومتر کار کرده.
    وقتی تحویل گرفتم رینگ فولادی را با آلومینیمی عوض کردم و همینطور باتری آبی را با اتمی پوما.
    این تجربه من از مشکلات ef7 هست:
    از روزی که گرفتم مشکلات ماشین شروع شد.
    ۱_ریگلاژ نبودن درها و ریختن آب رادیاتور زیر ماشین که با پیگیری مشخص شد از بست های شیلنگ رادیاتوره و نمایندگی درست کرد ولی پولشو گرفت و گفت شامل گارانتی نمیشه.
    ۲_ صدای تق در زمان حرکت ماشین که با کلی دردسر نمایندگی دسته موتور بالارو عوض کرد ودرست شد.
    ۳_ بد جا رفتن دنده ۱ و ۲ و روغن ریزی از سنسور اکسیژن که بازهم با زمان زیادی که گرفتن بالاخره کل گیربکسو عوض کردن و مشکل کمتر شد ولی کامل برطرف نشد. حالا دنده عقب بد جا میره و زوزه گیربکس هم که توی گیربکس های ایرانی اصلا درست شدنی نیست.
    ۴_ تا حالا چندین بار قفل درها و بالابر خراب شده و الان هم بعد از یک ماه که درست کردم دوباره خرابه دیگه حوصله ندارم برم درست کنم.
    ۵_ ساعت جلوی داشبورد سوخته و گارانتی میگه نداریم عوض کنیم.
    ۶_ صداهای مختلف از داخل کابین که تنها راه حلش روشن کردن ضبطه تا نشنوی!
    ۷_صدای تق تق فرمان در زمان دور زدن درجا یا پیچیدن با سرعت کم که حس خیلی بدی میده و درست شدنی هم نیست و زوزه جعبه فرمان در سر پیچ ها زمانی که با سرعت بالای ۲۰ کیلومتر حرکت میکنید.
    ۸_ نفوذ زیاد صدای موتور به کابین در سرعت های بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ که در سرعتهای بالاتر صدا دوباره کم میشه.( این مشکل تمام ef7 ها هست که با بنزین معمولی خیلی بدتر میشه )
    ۹_ به هیچ عنوان برای سبقت گرفتن توی جاده های دوطرفه روی این ماشین حساب نکنید که کاملا نا امیدتون میکنه. کشش این ماشین خوبه و در سربالاییها از اکثر ماشینهای حتی گرونتر بهتر عمل میکنه و نیازی به سنگین کردن دنده نیست ولی شتاب لحظه ای افتضاحه.
    ۱۰_به نظر من با گاز خیلی بهتر از بنزین کار میکنه به خاطر کیفیت بد بنزین های ما.
    ۱۱_پاور ویندوز روی مالتی ۹۳ به بالا نصب نمیشه.
    12_اعلام مداوم خرابی لامپ در صفحه کیلومتر بدون اینکه لامپی سوخته باشه!
    در کل با این پول ماشین بهتر از این نمیشه گرفت ولی این به این معنی نیست که ماشین خوبیه.
    الان هم میخوام کروز نصب کنم .قیمت گرفتم برای برقی میگن ۷۰۰ تومن کسی تا حالا نصب کرده و آیا درست عمل میکنه؟
    Last edited by hinza1; 10-05-2016 at 20:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود
    دوستان
    علائم خراب بودن سیستم خنک کننده موتور ef چی هستش؟؟ (ترموستات و واتر پمپ و رله فن) مخصوصا ترموستات و رله فن
    آیا ممکنه به دلیل ایراد در کامپیوتر و یا خراب بودن--- ICN-- جلو آمپر --- اطلاعات درست به راننده منتقل نشه؟؟
    چرا چون چیزی حدود یک هفته هستش که درجه آب کمی خطا داره ولی هیچ هشداری از طرف کامپیوتر نگرفتم( کمی بازی میکنه بین خط اول و دوم از چپ
    ماشین هم جوش نیاورده
    به نظر شما بیخودی نگرانم (یعنی همون ICN خراب شده دوباره- خودم حدسم روی خراب بودن جلو آمپر هست چون دو بار عوض شده) یا ممکنه چیزی وجود داشته باشه؟؟
    چجوری دقیقتر میشه بررسی کرد؟؟
    سلام
    آمپر EF7 اگر سالم باشه وقتی تو شهر حرکت میکنید باید بیاد تا وسط. مال من همینطوریه. تو تابستون هم تو جاده یک خط پایین تر از وسط قرار میگیره. البته مال من LX هستش و تو LX های جدید و سورن که جلوپنجره باز دارن این درجه آب باید یه خورده تو جاده کمتر باشه.

10. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود به همه دوستان
    بالاخره بعد از چیزی حدود دو سال سورن رو فروختم خیلی اذیتم کرد، خیلی واقعا در حد خیلی زیاد، از تیر 93 تا هفته پیش که میشه 17.2.95 این ماشین چیزی حدود 3 ماه یا کمی بیشتر توی نمایندگی ایران خودرو خواب بود بالاخره از شرش خلاص شدم
    تجربه خیلی بدی بود، خیلی بد، یک تصمیم اشتباه تو زندگی ضربه های زیادی به آدم وارد میکنه ولی به هر حال تصمیمات اشتباه رو هم بعضی وقتا میشه اصلاح کرد دو سال پیش با القای اینکه تندر خیلی زشته این سمند بی کیفیت رو گرفتم ولی به هر حال فروختن این ماشین ذکر این نکته رو هم یادآوری میکنه که همچنان انحصار سفت و سختی رو صنعت خوردوی ما حاکم هستش که امیدی به بهبود اوضاع به این زودی نیست
    این آخرین پست من در حضور شما سروران خواهد بود احتمالا و از این به بعد توی تاپیک تندر 90 زشت ولی با کیفیت فعالیت کنم چون یک اتومات دارم میگیرم
    اگر با پستام باعث رنجش کسی شدم یا اذیت و آزاری رسوندم از همه عذر خواهی میکنم
    سمنداتون پرتوان و سالم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    آذر ۹۳ تحویل گرفتم
    سر ۳۰۰۰ تا بعد از آب بندی روغن رو با روغن ایرانول ریسینگ عوض کردن. یه بار ایساکو طلایی ریختم که واقعا روغن آشغال و مزخرفیه و دوبار هم بهران سوپر پیشتاز که واقعا عالیه. همین دیروز تعویض کردم
    سر ۷۰۰۰ تا شمع سوزنی انداختم که اصلا خوشم نیومد هم حرارت ماشین بالا رفت هم مصرف سوخت
    مصرف سوخت با ده کیلو گاز و سرعت ۱۲۰ و کولر روشن ۲۰۰ کیلومتر. مصرف بنزین هم از صدی ۵.۵ تا صدی ۷ بسته به سرعت و محل رانندگی متفاوت بوده.
    ارور شیر سرمخزن گاز داشتم که شیر رو تعویض کردن. کورکن سنسور کیلومترم هم واسکازین داد که بردم با ۴۰۰۰ تومن واسم بیرون چسبش کردن چون نمایندگی انجام نداد.
    تا الان ۲۴۰۰۰ تا باهاش رفتم. با روغن بهران صدای موتور خیلی دلچسبه.
    واسکازین رو هم کلا با بهران سمن ۷۵ ۸۰ تعویض کردم. چند وقت دیگه هم ان شاءالله روغن هیدرولیک رو با توتال تعویض میکنم.
    در کل راضی ام. البته زوزه گیربکس از ۸۰ تا ۹۵ زیاده ک اونم مکانیک اشنا و ماهر بردم گفت هیچ عیبی نداره و دست بهش نزن.

13. 3 کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •