سلام مي شه شماره تماستونو براي من بفرستيد يكي از دوستان من اين مدلي را كه شما معرفي كردين تصميم به تهيه اش داره و مي خواستم اگر ممكنه براي تهيه اون با شما تماس بگيره خيلي هم ممنون
سلام مي شه شماره تماستونو براي من بفرستيد يكي از دوستان من اين مدلي را كه شما معرفي كردين تصميم به تهيه اش داره و مي خواستم اگر ممكنه براي تهيه اون با شما تماس بگيره خيلي هم ممنون
سلام
من می خوام یه لپ تاپ بگیرم حدود 1.400
بیشتر هم می خوام باهاش گیم بزنم
پیشنهادتون چیه؟؟
سلام از خدمت دوستان عزيز سوالي داشتم در مورد تفاوت كيفي و قيمتي لپ تاپ هاي سوني امريكايي با سوني چيني كه در چه حدي مهم و قابل توجه است متشكرم
هیچ کس نیست جواب ما رو بده خیلی برام مهمه می خوام کلاه سرم نره
بعد به نظر شما بهترین مارک تو مایه های بالا که گفتم کدومه
سلام به همه من میخوام یک لپ تاب بگیرم که سی پیوش حداقل 2 باشه کارته گرافیکشم حداقل 1 گیگ باشه رو به بالا نمیخوام گرافیکش 512 باشه که تا 1 رو هم ساپورت میکنه بقیه امگکاناتشم خوب باشه تا 1 میلیون 300 هزار تومان هم میتونم پول بدم نظرتون چیه ؟؟؟ چی بگیرم ؟؟ یه مدل جدید ایسر زده به نامه dzg 5738 که سه بودیه کارته گرافیکش ایا کسی ازش خبر داره ؟؟ خوب هست یا نه ؟؟؟؟
بیشتر میخوام واسه بازی هم خوب باشه من asus n61jq رو هم دیدم اون هم خیلی ردیفه کسی نظری نداره بگه چی بخرم ؟
سلام
به نظرتون بین دو لپتاپ زیر کدومو انتخاب کنم
1) VAIO EA2MGX
CPU:2.26 GH CORE I5-430
CACHE:3MB
14"
RAM:4GB
HDD:500SATA
VGA:ATI5470-512MB
WINDOWS:7-PRO+XP PRO
2) VAIO EA2TGX
CPU:2.26 GH CORE I5-430
CACHE:3MB
14"
RAM:4GB
HDD:500SATA
VGA:ATI5470-512MB
WINDOWS:7-PRO
به نظر خیلی شبیه میان!
آخه دقت كن . گفتم n61ja افتضاحه نگفتم اين مدل تو ايران نيست . ولي n61ja-jx008v عاليه ولي حيف كه اين مدل تو ايران نيست. اگه شما تونستي يه لينك از n61ja-jx008v بزار از ايران .
سلام
میشه تفاوت های کلی دل و سونی رو با هم بگید
می خواستم بدونم هر کدوم چه مزیتها و معایبی داره
من حدودا میخوام بین 1 تا 1.2 هزینه کنم
این طور که دییدم اگه از دل خرید کنم کانفیگای بهتری رو نسبت به پولم میتونم بگیرم
می خواستم ببینم گرانتر بودن سونی نسبت به دل فقط بخاطر قشنگی و ظرافت و کلاس کار هستش
ویا مزیت های دیگه ای هم داره؟
سلام دوستان . من قصد یک خرید لپ تاپ تا سقف 1300 دارم ترجیحا میخوام سونی باشه . سبکی و جمع و جوری برام خیلی مهمه .
راستش اصلا نمیخوام موقع حملش اذیت بشم . تو بازار از سری S و EA سونی خیلی خوشم اومد منتها از کانفیک و قیمتشون اطلاعی ندارم .
4 گیگ رم با یک سی پیوی خوب . اصلا اهل بازی نیستم ولی برای اتوکد و تری دی و فیلم های Full Hd نمیخوام به مشکل بر بخورم .
دوستان ممنون میشم اگه از این دو سری دو سه مدل بهم معرفی کنید .
Last edited by Amir Yousof; 23-08-2010 at 19:30.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)