لب تاب های در این محدوده قالبا کاربردی (کار راه اندازن) که هیچ کدوم هم ال ای دی نیستند ...غالبا ال ای دی بک لابتن....
HP -3140
HP-3150
ACER-5742G(c i5 480_nvidia540
لب تاب های در این محدوده قالبا کاربردی (کار راه اندازن) که هیچ کدوم هم ال ای دی نیستند ...غالبا ال ای دی بک لابتن....
HP -3140
HP-3150
ACER-5742G(c i5 480_nvidia540
البته من خاطرم هست که قبلا تو این رده قیمت لپ تاپهای با کانفیگ های خیلی جالب و قدرتمند هم دیدم ، یکم بی انصافی نیست که بگیم فقط کار راه انداز ؟![]()
تا حالا مانیتور ال ای دی به بازار نیومده. همه اینایی هم تو بازار هستن led back light هستن. یعنی ال سی دی با نور پس زمینه ال ای دی.
بالاترین کانفیگ زیر 1 میلیون تومان هم همین سه تا هستن. سونی با کانفیگ این 3 تا رو 1/200 کمتر نمیده
منم همینو گفتم که!
در مورد کار راه اندازم منظورم لین بود که به نوعی میتونن پاسخگوی نیاز غالب کاربران باشن.....در حد خوب
آره اسپیکر مونو داره تو 2-3 تا سایت ریویوی معتبر خوندم. نوشته بودن برعکس 5741 که اسپیکر دالبی داشت این مدل اسپیکر مونو داره. به نظر من مهم هم نیست. یه اسپیکر پورتابل میشه واسش خرید
سلام دوستان اگر ممکنه مشخصات کامل و قيمت اين مدل برند Acer رو برام بنويسيد ممنون.
ACER ASPIRE 4738G
و قيمت حدودا 700 تا 800 تومن ترجيحا با سايز صفحه نمايش 14 اينچ چه انتخاب هايي مي تونم داشته باشم؟
کانفیگ های زیادی داره
بستگی به نیاز شما داره :
مثلا
G460
CORE I3 370
4GB DDR3
320 HDD
NV 310M 512
14"
DVD-RW
البته سری Z هم اومده و جایگزین سری G احتمالا باشه ولی مشخصاتش همینه !!!!
سری Y460 هم اومده که البته بالای 1 تومان هست ولی گرافیک خیلی قوی داره
کسی نیست کمکم کنه؟؟
با سلام
لطفا یه لپتاپ سونی وایو در محدوده قیمت 800 هزار تا 1 میلیون تومان معرفی کنید.
کاربری، کارهای ساده مثل اینترنت گردی و کار با فایل های آفیس هست، (اجرای نرم افزارهای خفن مهندسی یا گرافیکی و اجرای بازی اصلا لازم نیست.)
خریدار خانم هستند، و خانم ها هم معمولا فقط رنگش براشون مهمه... ایشون فقط هم رنگ صورتی می خواد!
اضافه کنم که از ایران نمی خواد بخره... از چین می خره... پس ضمانت ایران رو نمی خواد.
ضمنا 14 یا 15 اینچ باشه. چون می خواد توش فیلم هم ببینه، کیفیت صفحه نمایش اگر بهتر باشه ارجحیت داره.
چون قیمت ها در چین ممکنه ارزون تر از ایران باشه، شما توی ایران تا 1100 قیمت هم اگر مدلی رو می دونبد لطف کنید بگید.
لطفا تا امشب به من جواب بدید.
مرسی
Last edited by 3jokes_x; 21-01-2011 at 12:28.
سلام
من میخوام لپ تاپ برند Fujitsu مدل AH-530 بخرم
کسی میدونه که این برند خوبه بد هست؟
مشخصات خوبی داره،قیمتش هم خوبه،اگر کسی کمک کنه ممنونش میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)