تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 1211 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563963 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چند روز دیگر مونده بازی بیاد و هنوز سیستمش مشخص نیست ولی فکر کنم رم 2 بخواهد.
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Windows XP SP2, Vista
    Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
    1GB RAM
    DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD ATI Radeon 9700 video card)
    RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
    Windows XP SP2, Vista
    Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
    2GB RAM
    DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)
    اینها رو از قسمت settings نسخه ی دمو کپی کردم
    Last edited by Locker; 13-10-2009 at 11:41.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینم یه چمن زیبا

یا

منبع
    به همه پیشنهاد می کنم این رو که دوست عزیزمون گذاشت ، حتما دانلود کنید ، چون فوق العاده زیباست ، بیش از اون چیزی که فکرشو بکنید

3. این کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بیا عزیزم با دید بازتری نگاه کنیم ... در حالت کلی میشه جسارت فیفا رو ستود که اومده چهره ها 3 بعدی طراحی کرده ! ولی خوب PES ریسک نکرده و اومده رسما از بازیکن عکس گرفته و مستقیما عکسش رو منتقل کرده به بازی که ممکنه کمی بازی رو طبیعی تر نشون بده اونم بخاطر اینه که خوب معمولا وقتی عکس باشه طبیعی تر باید باشه ... ولی تو بقیه چیزا مخصوصا افکتهای اصلی PES از فیفا عقب تره ...
    عزیزم من نمیدونم چه دردی تا تقی به توقی میخوره بحث را میبرید سر اینکه Ea صورتها را سه بعدی کرده و کونامی فقط عکس هست!من عکس ژاوی را نزدیک 30 نفر نشان دادم کسانی که اصلا بازی دوست ندارند و همه فکر کردن که صورت ژاوی توی PES واقعیت هست و صورت فیفا را از روی اون درست کردن فکر کردن فیفا بازی هست!در حالی که گفتم این تصویر از PES هست نزدیک بود شاخ در بیاورند بعضی ها هم باور نکردن!حالا شما نگاه کن من فکر نمیکنم جایی گفته باشم PES از نظر گرافیک تکنیکی برتر هست چون اطلاعات زیادی از تکنیکهای گرافیکی ندارم من فقط دید بصری بازی را میگم یعنی وقتی بازی را ببینی گرافیک کدوم بزنه تو چشمها و جلب توجه کنه!که تو عکسها کاملا PES این خصوصیات را داره!
    قیافه بازیکنها در فیفا بد درست کردن دیگه و دلیل شماها اینه که چون 3 بعدی طراحی کردن یعنی خوبه!؟من فکر نمیکنم PES 2010 صورتها را عکس باشن؟دلیل مدرکی دارید؟
    یعنی چه!؟گیریم که عکس باشه که باشه وقتی گرافیک PES را تو چشم بهتر نشان میده دیگه چی چی را 3 بعدی!
    ولی تو بقیه چیزا مخصوصا افکتهای اصلی PES از فیفا عقب تره
    من اطلاعات زیادی از افکتها ندارم اگه میشه منو قانع کنید که تو کدوم افکتها PES از فیفا عقب هست امیدوارم با عکس باشه وگرنه که صحبتهاتون به نظرم اشتباه خواهد امد!
    ممنون
    به همه پیشنهاد می کنم این رو که دوست عزیزمون گذاشت ، حتما دانلود کنید ، چون فوق العاده زیباست ، بیش از اون چیزی که فکرشو بکنی
    راستی من اینو دانلود کردم ولی نوشته Import the files into the dt07.img حالا چه جوری Import کنم ؟
    Last edited by joey jordison; 13-10-2009 at 12:18.

5. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کاربران محترم اینجا تاپیک pes 2010 هستش نه تاپیک مقایسه نسخه های دموی pes 2010 و فیفا 10 لطفا اگه میخواید بحث کنید یک تاپیک مجزا باز کنید تا حق و حقوق من و بقیه کاربران این تاپیک ضایع نشه .
    بد تر از اون اینه که اکثر ادعاها بر اساس شنیده ها ائیه که از فروم ها و تالارهای گفتگو کپی پیست میشه و اصلا سندیت نداره دوستان عزیزی که ادعا میکنید در مورد مقوله گرافیک و جلوه های بصری اطلاعات تخصصی دارین لطفا کمی در زمینه نورپردازی , گرافیک , سایه زنی , پالیش , روتوش تصاویر , نورپردازیهای استاتیک و دینامیک , افکتها و بقیه مقولات مرتبط با بحث گرافیک بیشتر مطالعه کنید نه اینکه صرفا بر اساس شنیده ها و نوشته های کاربران غیر متخصص تالارهای گفتگو اظهار نظر کنید .
    اگر واقعا به این بحث علاقه دارین منم حاضرم توی یک تاپیک مجزا در مورد این مقوله و بقیه جنبه های این دوبازی با شما وارد بحث بشم فقط لطفا این بحثو اینجا ادامه ندید .

7. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

لان تو این 2 تا تصویر نتیجه گرفتید گرافیک فیفا بهتر هست!
    من فکر کنم شما چشمهایتان مشکل داره البته جسارت نشه ها عزیز من!گرافیک فیفا خوب هست اما این گرافیک وقتی کنار گرافیک PES 2010 قرار میگیره حالت کارتونی پیدا میکنه!حالا قبول نکنید هم شما مختار هستید!
    ما که گرافیک برتری تو این عکسها نمیبینیم!
    واقعاخیلی عجیبه!
    شما کجای تصاویر رو میبینی؟!؟
    میگی فیفا کارتونیه!!
    این همه نقد هیچکدوم به گرافیک فیفا مشکل نگرفته ولی شما معلوم بر چه اساسی داری میگی کارتونی!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این ماله PES 2010هستش؟ اگه باشه که کاملا آدم متوجه میشه کدوم پائین تره!
    شما نکنه فقط تصاویر رندرشده رو میبینی؟
    خلاصه فکر نکنم بحث فایده ای داشته باشه!
    ولی کمتر از 20 روز دیگه نقد های این بازی هم منتشرمیشه و اون وقت میشه روی نظر منتقدین خیلی بهتر بحث کرد!
    موفق باشید!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مثه اینکه مجله PSM3 Magazine UK بازی رو نقد کرده و بهش نمره 8.9 رو داده! این مجله به PES 2009 نمره 8.8 رو داده بود!
    کامنت PSM3 Magazine برای PES 2010 :
    Pro Evo 2010's headline improvements outweigh those in FIFA 10, but EA's game was at a position of greater strength, and has arguably made a more significant leap, with lots of smaller refinements...We're cautiously proud to confirm PES is back on track. [Nov 2009, p.72]
    خوب معلومه چی گفته!!
    درضمن این مجله به نسخه 2009 فیفا 8.3 داده بود ولی به نسخه 2010 فیفا نمره 9 رو داده!

10. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعاخیلی عجیبه!
    شما کجای تصاویر رو میبینی؟!؟
    میگی فیفا کارتونیه!!
    این همه نقد هیچکدوم به گرافیک فیفا مشکل نگرفته ولی شما معلوم بر چه اساسی داری میگی کارتونی!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این ماله PES 2010هستش؟ اگه باشه که کاملا آدم متوجه میشه کدوم پائین تره!
    شما نکنه فقط تصاویر رندرشده رو میبینی؟
    خلاصه فکر نکنم بحث فایده ای داشته باشه!
    ولی کمتر از 20 روز دیگه نقد های این بازی هم منتشرمیشه و اون وقت میشه روی نظر منتقدین خیلی بهتر بحث کرد!
    موفق باشید!
    همكار انجمن بازي بياد اينجا كل كل كنه ديگه واي به حال بقيه

12. 4 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

موفق باشید!
    دوست من دیگه بیخیال بشیم بهتر هست!
    من که دیگه یک کلمه هم حرف نمیزنم!

14. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مثه اینکه مجله PSM3 Magazine UK بازی رو نقد کرده و بهش نمره 8.9 رو داده! این مجله به PES 2009 نمره 8.8 رو داده بود!
    کامنت PSM3 Magazine برای PES 2010 :

خوب معلومه چی گفته!!
    درضمن این مجله به نسخه 2009 فیفا 8.3 داده بود ولی به نسخه 2010 فیفا نمره 9 رو داده!
    ما هم قبول داریم که PES 10 هنوز جای کار داره و تازه این اول کار PES هستش که داره روی چیزای تازه ای مثه موشن کپچر و سیستم کارت ها فوکوس میکنه
    سال دیگه باید این دوتا بازی رو مقایسه کرد نه الان
    ولی جهش PES 10 خیلــــــــــــــــــــــ ــــی بیشتر از FIFA 10 بوده نسبت به شماره قبلیشون و همین برای ما فن های PES خیلی امیدوار کننده هستش و اینکه کونامی به فیدبک فن هاش خیلی دقت میکنه و اونا رو توی بازی لحاظ میکنه
    KING IS BACK

16. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باتوجه به این روزنامه ، فیفا یک نمره از PES 2010 بیشتره !
    این بعنی PES پیشرفت زیادی کرده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •