اره ترکیده مگه خبر نداری یه بنده خدای داشته باگوشی دروید2 مکالمه (کتابی شد) می کرده یه دفعه ای گوشی می ترکه طرف هم میره از موتو شکایت می کنه و... موتو هم زیر بار نمیره
من که می خوام پول یارانه هامو جمع کنم برم بخرمفکر کنم یه 10 سالی طول بکشه
![]()
اره ترکیده مگه خبر نداری یه بنده خدای داشته باگوشی دروید2 مکالمه (کتابی شد) می کرده یه دفعه ای گوشی می ترکه طرف هم میره از موتو شکایت می کنه و... موتو هم زیر بار نمیره
من که می خوام پول یارانه هامو جمع کنم برم بخرمفکر کنم یه 10 سالی طول بکشه
![]()
خودمونیما این آرک هم مشخصاتش هیچی برای گفتن نداره ها.کاملا مناسب برای سال قبله..
البته سرعت خوبی داره.
من دیگه با سونی اریکسون لج افتادم..
چرا حامد ؟ به قول gsmarena این گوشی فول آو سورپرایز هست !
مقایسه رو داشته باش ال سی دی :
The Arc's Reality display compared to iPhone Retina and Samsung Galaxy S Super AMOLED
Looking head-on at the Arc's display the colors seems natural and the contrast is excellent. When you look from the side, the viewing angles are nice too, but the contrast and the colors can't keep up.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
البته من با نظر جی اس ام آرنا موافق نیستم در عکس از بقل و زاویه دید کاملا مشخصه که رنگ و کنتراست آرک از اونها بهتر هست . فقط یه چیزی که تو ال سی دیش دیدم اینه که یه مقدار مشکل رنگ قرمز داره یعنی یه ذره صورتش نشون میده البته خیلی محسوس نیست .
اینم از Super AMOLED که سامی اینقدر بهش مینازید . ها ها ! بعدی !
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
من که اون پول رو گزاشتم تا خونه بخرممن که می خوام پول یارانه هامو جمع کنم برم بخرم فکر کنم یه 10 سالی طول بکشه![]()
حميد اينو چرا نميگي كله كچلUnlike its X10 predecessor, the Arc is fast and responsive all the time, without any interface glitches, loadings or noticeable lag whatsoever. And this is just a pre-release unit with the software being far from final. We expect the retail Arc to be an excellent performer.![]()
چند تا لایو از آرک :
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
بابا ما که هی داد میزنیم این گوشی تکنولوژی خالص سونی با طراحی بی نظیر سونی اریکسون هست ! کسی گوش نمیکنه ! چی میخواهید دیگه ؟حميد اينو چرا نميگي كله كچل![]()
كدون عكسو ميگي؟البته من با نظر جی اس ام آرنا موافق نیستم در عکس از بقل و زاویه دید کاملا مشخصه که رنگ و کنتراست آرک از اونها بهتر هست . فقط یه چیزی که تو ال سی دیش دیدم اینه که یه مقدار مشکل رنگ قرمز داره یعنی یه ذره صورتش نشون میده البته خیلی محسوس نیست .
تو نميخواد در مورد رنگا نظر بدي(قرمزو صورتي ميكنه! الكي)
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
اين بهش نميومد اينقدر صفخه نمايشش خوب باشه كه!!
يعني از آيفون كه بهتره!
تا نذاريشون كنار هم معلوم نميشه!
اين سوپر امو ال ئي دي هم كه باس بره سوپري كشك بستونه
حالا داد نزن! آروم هم بگي مي فهميمبابا ما که هی داد میزنیم این گوشی تکنولوژی خالص سونی با طراحی بی نظیر سونی اریکسون هست ! کسی گوش نمیکنه ! چی میخواهید دیگه ؟
اين گوشي رو سوني بايد درست پارسال همين وقت معرفي ميكرد ... اونوقت ميفهميدي چي ميشد
دوستانی که از وسط برنامه رسیدن دارن دنبال میکنن پست اول تاپیک میتونه مرجع خوبی براشون باشه
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
این عکس رو میگم بهتر معلوم هست :
البته این ایراد رو خیلی از گوشی های اس ای دارن از جمله گوشی خودم w508 . به اون چارخونه های پایین نگاه کنی بهتر مشخص میشه . البته فعلا در حد حدسه ! خیلی کمه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه! صورتي قرمز رو نميگم(چون داري چرت ميگياین عکس رو میگم بهتر معلوم هست :كور رنگي داري
)
اوني كه ميگي با جي اسم آرنا موافق نيستي رو بگو
اینجاش رو میگم دیگه :
When you look from the side, the viewing angles are nice too, but the contrast and the colors can't keep up.
بابا اون كدوم عكسو ميگه؟اینجاش رو میگم دیگه :
اينش كه معلوم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)