تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 502 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوست عزیز الان من انتی انالیز رو 16 گزاشتم همه چی رو به راه هست اصلا به هیچ عنوان من مشکلی ندارم بازی بسیار روان اجرا میشه ولی اگر میزان رم رو بیشتر از 512 بکنم ارور میده و dx11نمیشه متاسفانه روی سیستم دیگم موقع بازی صفحه ابی میاد و مجبورم با لپ تاب بازی کنم که اصلا حال نمیده و بعضی از دوستان میگن که مشکل از کرک هست
    شما امکان نداره بتونی رو 16x بذاری و 512mg رم پر نشه!دوست عزیز من خودم این بازی رو دارم.با texture quality=high و بقیه رو very high شما نمی تونید msxx رو از 4x بیشتر کنید!چون بالای 1GB می شه.اگه رو 16 بردید پس از نظر رم مشکلی ندارید.مگه واقعا بازیتون مشکل داشته باشه.در این جملتون رو نفهمیدم که "اگه رم رو از 512 بشتر بکنم!"میزان رم خودش اتومات بالا می ره وقتی تنظیمات رو بالا می برید.دست شماست مگه؟؟
    در مورد catalyst 12.8 من خودم یکی دو هفته پیش کلی اسکول شدم و اخر دانلود کردم که ئسط install بلو اسکرین می داد و اخر هم نصب نشد.بعدش فهمیدم گویا 12.8 اصلا برای سری mobility نیست که بی خیال شدم.مشکل amd اینه که خیلی خوب مشخص نمی کنه درایورهاش رو.فکر کنم برای موبایل همون 12.1 خوب باشه.12.4 هم فکر کنم باشه.من از داخل یه بازی نصب کردم.ولی تو کنترل پنل همون 12.1 نشون می ده ور÷ن رو

2. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

نه امین جان فرقی نداره و هم برای Desktop هست و هم Mobility ...
    نسخه مک هم مشکل داشت ...
    رو Pc هم ریختم BLue Screen داد ...
    بعد از نزدیک 40 روز هم هنوز درایور جدید نداده کلا 2 ماهه افتضاح شده درایوراش ...
    با تمام عالی بودن گرافیک های AMD ولی درایورهاش بسیار مزخرفه ...
    واقعا نصب کردنش عذاب آوره ...
    مثلا یه درایور می گیری گرافیک رو می شناسه یکی دیگه نمی شناسه ....

4. این کاربر از InsanelyCoolb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نسخه مک هم مشکل داشت ...
    بعد از نزدیک 40 روز هم هنوز درایور جدید نداده کلا 2 ماهه افتضاح شده درایوراش ...
    ببین من خودم تو سایت amd یه قسمتش که توضیح داده بود در مورد 12.8 خوندم که این درایور با کدوم gpu ها سازگار نیست.یکی از اون موارد نوشته بود همه gpu هایی که قابلیت سویچ دارند.به هر حال چیزی که مهمه این درایور برای 6770,7690xt,... نیست.چون همه قابلیت سویچ دارند.در مورد نسخه دسکتاپش نمی دونم.بعضیها راضی بودند.بعضیها هم مشکل داشتند انگار. اون بحثش جداست.
    در ضمن تو خود سایت AMD وقتی تو قسمت موبیلیتی gpu های سری 6700m اخرین درایور همین 12.8 هست.ولی وقتی اون فایل 1 مگی verification رو دانلود می کنی و سیستم رو چک می کنه ارور uncompatible می ده که یعنی این درایور برای این سخت افزار نیست.من فکر می کردم الکی ارور می ده و خودم به قول معروف دستی دانلود کردم.ولی خب دیدم واقعا مشکل داره.موقع دانلود معمولا اسم فایل نسخه موبایل توش mobility هم هست که مشخص بشه برای لپتاپه.چون نسخه لپتاپ با دسکتاپ جداست.حالا ممکنه بعضیها هم به هم بخورند.ولی در کل جداست و ممکنه مشکل پیش بیاد
    راستی داخل پرانتز کلا amd خیلی خوب درایورهاش رو بهینه می کنه.مخصوصا تو سری های high-end.به طوری که مثلا 7950 GHZ رو با یه درایور چنان پرفورمنس رو بالا برد که خود nvidia هاج و واج مونده بود!ولی کلا سایتش زیاد مال نیست به نظرم.ادم گیج می شه و باید کلی ور بری تا بفهمی قضیه چیه.جدیدا هم انگار خوب درایور نمی ده یا مشکل داره
    این لینک توضیحات catalyst 12.8 هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم لینک دانلود نسخه موبایل و دسکتاپ:
    Last edited by amin666; 22-09-2012 at 14:56.

6. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

واقعا این درایور داستان عجیبی داره ...
    این تاپیک رو 40 روز پیش خوندم همون موقع که اومده بود .
    تو همون صفحه دانلود تو اسپویلر زده support 6700 series اما مثلا تو سایت خودش گفته گرافیک دارای قابلیت سوییچ سازگار نیستن ...
    در صورتی که تو همون سری هایی که گفته سازگار نیستن اصلا 6700 رو نزده ...
    همون بالاش هم گفته پیشنهاد میشه برگردید به همون درایوری که تو سایت سازنده لپ تاپ تون هست ...
    نه امین این درایور واسه همه سری ها و ویندوز هست به جزء مک و فرقی نداره مهم اینه که شدیدا مشکل داره و فکر کنم دارن روش کار می کنن چون تقریبا 40 روز شده درایور جدید نداره ...
    این که باگ داره و نمی تونه چیپ ها درست تشخیص بده مشخصه وگرنه دلیل نداره AMD بیاد تو سایتش بگه ما اینارو ساپورت می کنیم اون یکی هارو ساپورت نمی کنیم ..
    من همون موقع که 6000 داشتم همچین مشکلی ندیده بودم ..
    xcode و hydra - vision راحت نصب میشه فقط این مشکل داره ...

8. 2 کاربر از InsanelyCoolb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

فقط یه نکته تو اون لینکی که گذاشتم لیستش درسته.خودش گفته برای کدوم سریه و سری6700 اصلا جزو سازگارها (compatibles) نیست اگه دقت کنی.یعنی اصلا برای سری 6700 نیست.چون تو لیست سازگارها نیست.از این حیث درست نوشته تو سایت.احتمالا به خاطر همین هم اتوماتیک دانلود نمی کنه و ارور می ده.ولی حرف شما درسته که مشکل داره و ... .بالاخره باید درست کنند یا یه نسخه جدا بدند واسه switchable ها

10. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما امکان نداره بتونی رو 16x بذاری و 512mg رم پر نشه!دوست عزیز من خودم این بازی رو دارم.با texture quality=high و بقیه رو very high شما نمی تونید msxx رو از 4x بیشتر کنید!چون بالای 1GB می شه.اگه رو 16 بردید پس از نظر رم مشکلی ندارید.مگه واقعا بازیتون مشکل داشته باشه.در این جملتون رو نفهمیدم که "اگه رم رو از 512 بشتر بکنم!"میزان رم خودش اتومات بالا می ره وقتی تنظیمات رو بالا می برید.دست شماست مگه؟؟
    در مورد catalyst 12.8 من خودم یکی دو هفته پیش کلی اسکول شدم و اخر دانلود کردم که ئسط install بلو اسکرین می داد و اخر هم نصب نشد.بعدش فهمیدم گویا 12.8 اصلا برای سری mobility نیست که بی خیال شدم.مشکل amd اینه که خیلی خوب مشخص نمی کنه درایورهاش رو.فکر کنم برای موبایل همون 12.1 خوب باشه.12.4 هم فکر کنم باشه.من از داخل یه بازی نصب کردم.ولی تو کنترل پنل همون 12.1 نشون می ده ور÷ن رو
    سلام بله نمیشه من اشتباه کردم گزینه پایینیش رو اشتباهی گرفتم و اصلاmsxx روی dx9 اجرا نمیشه به خدا موندم اعصابم رو بهم ریخنه بیشتر ار dx9 نمیشه و این بازی روی سیستم اصلی ام که با اون بازی میکنم هم صفحه ابی میاد نمیتونم با اون بازی کنم مجبورم که با این probook 4540s بازی کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببین من خودم تو سایت amd یه قسمتش که توضیح داده بود در مورد 12.8 خوندم که این درایور با کدوم gpu ها سازگار نیست.یکی از اون موارد نوشته بود همه gpu هایی که قابلیت سویچ دارند.به هر حال چیزی که مهمه این درایور برای 6770,7690xt,... نیست.چون همه قابلیت سویچ دارند.در مورد نسخه دسکتاپش نمی دونم.بعضیها راضی بودند.بعضیها هم مشکل داشتند انگار. اون بحثش جداست.
    در ضمن تو خود سایت AMD وقتی تو قسمت موبیلیتی gpu های سری 6700m اخرین درایور همین 12.8 هست.ولی وقتی اون فایل 1 مگی verification رو دانلود می کنی و سیستم رو چک می کنه ارور uncompatible می ده که یعنی این درایور برای این سخت افزار نیست.من فکر می کردم الکی ارور می ده و خودم به قول معروف دستی دانلود کردم.ولی خب دیدم واقعا مشکل داره.موقع دانلود معمولا اسم فایل نسخه موبایل توش mobility هم هست که مشخص بشه برای لپتاپه.چون نسخه لپتاپ با دسکتاپ جداست.حالا ممکنه بعضیها هم به هم بخورند.ولی در کل جداست و ممکنه مشکل پیش بیاد
    راستی داخل پرانتز کلا amd خیلی خوب درایورهاش رو بهینه می کنه.مخصوصا تو سری های high-end.به طوری که مثلا 7950 GHZ رو با یه درایور چنان پرفورمنس رو بالا برد که خود nvidia هاج و واج مونده بود!ولی کلا سایتش زیاد مال نیست به نظرم.ادم گیج می شه و باید کلی ور بری تا بفهمی قضیه چیه.جدیدا هم انگار خوب درایور نمی ده یا مشکل داره
    این لینک توضیحات catalyst 12.8 هست:
    این هم لینک دانلود نسخه موبایل و دسکتاپ:
    واقعا این درایور داستان عجیبی داره ...
    این تاپیک رو 40 روز پیش خوندم همون موقع که اومده بود .
    تو همون صفحه دانلود تو اسپویلر زده support 6700 series اما مثلا تو سایت خودش گفته گرافیک دارای قابلیت سوییچ سازگار نیستن ...
    در صورتی که تو همون سری هایی که گفته سازگار نیستن اصلا 6700 رو نزده ...
    همون بالاش هم گفته پیشنهاد میشه برگردید به همون درایوری که تو سایت سازنده لپ تاپ تون هست ...
    نه امین این درایور واسه همه سری ها و ویندوز هست به جزء مک و فرقی نداره مهم اینه که شدیدا مشکل داره و فکر کنم دارن روش کار می کنن چون تقریبا 40 روز شده درایور جدید نداره ...
    این که باگ داره و نمی تونه چیپ ها درست تشخیص بده مشخصه وگرنه دلیل نداره AMD بیاد تو سایتش بگه ما اینارو ساپورت می کنیم اون یکی هارو ساپورت نمی کنیم ..
    من همون موقع که 6000 داشتم همچین مشکلی ندیده بودم ..
    xcode و hydra - vision راحت نصب میشه فقط این مشکل داره ...
    فقط یه نکته تو اون لینکی که گذاشتم لیستش درسته.خودش گفته برای کدوم سریه و سری6700 اصلا جزو سازگارها (compatibles) نیست اگه دقت کنی.یعنی اصلا برای سری 6700 نیست.چون تو لیست سازگارها نیست.از این حیث درست نوشته تو سایت.احتمالا به خاطر همین هم اتوماتیک دانلود نمی کنه و ارور می ده.ولی حرف شما درسته که مشکل داره و ... .بالاخره باید درست کنند یا یه نسخه جدا بدند واسه switchable ها
    نسخه مک هم مشکل داشت ...
    حالا با این بحث هایی که شد نصب کنم این نرم افزار رو ati 7650 یا نه ؟ میدونم که اپدیت کمی در سرعت بازی ها کمک میکنه ولی این نرم افزار الان برای گیم ضروری هست یا نه؟ممنونم از لطف دوستان

13. این کاربر از zoru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

نه امین جان اون لیستی که گذاشته اگه دقت کنی زده The following notebooks are not compatible with this release یعنی گرافیک های بالا سازگار نیستن نگفته سازگار هستن دقت کن not campatible یعنی 6700 توشون نیست پس باید سازگار باشه ......
    به عبارت ساده تر اومده یه لیست سیاه درست کرده گفته این مدل ها ساپورت نشده خوب وقتی 6700 توش نیست یعنی که ساپورت میشه دیگه پس چرا مشکل داره ؟ AMD نگفته ...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نه امین جان اون لیستی که گذاشته اگه دقت کنی زده The following notebooks are not compatible with this release یعنی گرافیک های بالا سازگار نیستن نگفته سازگار هستن دقت کن not campatible یعنی 6700 توشون نیست پس باید سازگار باشه ......
    به عبارت ساده تر اومده یه لیست سیاه درست کرده گفته این مدل ها ساپورت نشده خوب وقتی 6700 توش نیست یعنی که ساپورت میشه دیگه پس چرا مشکل داره ؟ AMD نگفته ...
    نه دیگه.یه بار دیگه با دقت نگاه کن.اول یه لیست داره نوشته:AMD Desktop Product Family Compatibility که مربوط به دسکتاپه.بعد لیست AMD Mobility Product Families که مربوط به لپتاپه و همونطور که می بینید 67xxوکلا سری 7000m توش نیست.چون سویچ می شند.بعد نوشته The following notebooks are not compatible with this release:;i: که یعنی لپتاپهایی که سازگار نیستند و اونجا نوشته نوشته اونهایی که switchable هستند و...
    من گفتم تو لیست سازگارها 67xxm نیست.خب نیست دیگه.شما بگرد ببین پیدا می کنی!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

حالا با این بحث هایی که شد نصب کنم این نرم افزار رو ati 7650 یا نه ؟ میدونم که اپدیت کمی در سرعت بازی ها کمک میکنه ولی این نرم افزار الان برای گیم ضروری هست یا نه؟ممنونم از لطف دوستان
    درایور اپدیت باشه بهتره.ولی شما با همون درایور لپتاپ مشکلت رو حل کن بعد اگه درست شد اپدیت کن.با بازیهای دیگه چه جوریه؟چیزی تست کردی؟من فکر می کنم اصلا با amd بازی نمی کنی شما.چون directx 11 رو هم ساپورت نمی کنه.نمی دونم کجای کار می لنگه.شما صد در صد مطمئنی سیستم سویچ نشده رو اینتل و روی amd هست؟یعنی تو دیوایس منیجر 7650 نشون می ده؟تو کنترل پنل amd می تونی بری با کیلک راست؟
    اگه همه اینها درسته شما برو تو کنترل پنل AMD(منظورم همون catalyst control center هست).یه قسمت داره Presets.اونجا add presets رو بزن و ادرس محل نصب بازی رو بده بهش و فایل exe بازی رو اونجا add کن و بازی رو از اونجا ران کن ببین درست می شه یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •