تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 463 از 1042 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563963 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

من بیخیال شاتل ECO512 شدم... دردسرش زیاده و سرعتشم کمه... همین الان که صبانت 128 دارم سرعت آپلودم همیشه 512 هه ولی شاتل سرویس ECO512 هش سرعت آپلودش 256 ه... به جای اینکه برم شاتل ECO512/256 سه ماهه 41900 تومن، میرم صبانت 1024 سه ماهه 54315 تومن میخرم... تازه سرویس 1024 صبانت یه گیگم بیشتره...

نظر شما چیه؟؟؟ به نظرتون صبانت 1024 با 6 گیگ حجم سه ماهه بهتره یا شاتل 512 با 5 گیگ حجم سه ماهه...؟؟؟

اینم در نظر داشته باشید که الان صبانت 128/512 دارم... تازه اگه بخوام از این شرکت بیام بیرون یه هفته باید منتظر بمونم که صبانت بساطشو از روی خطم جمع کنه بعد یه ماه منتظر بمونم شاتل وصل کنه و تازه شاتل واسه سرویس 512 هش نامه های خفن میخواد...

برو بابا گور بابای 13000 تومن... همین صبانت میمونم ایندفعه به عنوان 1024 شارژش میکنم با یارو صحبت کردم گفت این افت سرعت توی 1024 دیگه نیست (سؤال نداره... معلومه اون سرعت اول دانلود توی 128 برای تبلیغ 1024 هه...)...

اصلا سرعت اون سرویس شاتلم کمه... یعنی چی سرعت آپلود 256... اصلا سرعت کمتر از 512 باشه اعصابمو خورد میکنه اصلا ارزششو تداره... اصلا افت داره سرعت کمتر از 512... صبانتم مشکلی نداره کیفیتشم خوبه تنها مشکلش همونه که سرعت 128 ش رو از 1024 و 512 گذشته کاهش داده به 150 و قیمتاشو جدا کرده که اینم با رفتن به سرویس 1024 حله...

عشق است و صفا........... 

Attachhhhjjjjjment

اینم یه عکس از سرویس 128 صبانت:

البته سرعت دانلودش فقط 30 ثانیه اول انقدره بعد از دانلود حدود 4 مگ سرعتش برمیگرده به 150Kbps که این اعصاب خورد کنه که با رفتن به سرویس 1024 دیگه این مشکلو نخواهم داشت... ولی سرعت آپلود سرویس 128 عالیه و از 512 و 400 یه ذره کمتر نمیشه (SpeedTest اشتباه میگه و به خاطر کم بودن حجم فایلش، در محاسبه سرعت واقعی آپلود دچار اشتباه میشه)... 
    ببین فقط دقت کن. این روزها همه از صبانت می نالن...! مراقب باش گول چرب زبونی هاشون رو نخوری. چون داری سه ماهه هم می گیری. بلاخره 50 تومن هم پولی هست برا خودش!
    اونی که ناله میکرد خود من بودم... هنوزم ناراضیم... من الان حدود یه ساله کاربر صبانتم و خداوکیلی سرویسش خوبه ولی مشکل اینه که ما برای چی اومدیم صبانت...؟؟؟ چون صبانت تا 4 ماه پیش که لیست تعرفه هاش رو تغییر داد سرویساش اسمی بود... هنوزم هست... ولی تا 4 ماه پیش سرعت دانلود و آپلود همه سرویس هاش (چه روزانه و چه شبانه و چه 128 و چه 512) همه 512 بودن... چند هفته آخرشم سرعت دانلود همه سرویسا شد 1024 و سرعت آپلودم همون 512 موند... ولی از 4 ماه پیش که لیست تعرفه ها رو تغییر داد و سرویساش رو جدا کرد، سرعت سرویس 128 هنوزم 1024 هه ولی فقط 2 دقیقه اول دانلود و بعدش به 150 کاهش پیدا میکنه... البته اکانت شبانه (ساعت 3:00 تا 7:45 بامداد) سرعتش در تمام مدت 1024 ه (یادش بخیر ایام عید صبانت چه حالی بهمون داد... سرویس شبانه دیسکانکت نمیشد و هر 24 ساعت دیسکانکت میشد... چقدر دانلود کردیم...)... البته سرعت آپلود یه ذره از 512 و کم کمش 450 کیلوبیت بر ثانیه پایین تر نمیاد... کیفیتشم خوبه و کلا در یه سال گذشته تعداد قطعی هاش 5-6 بار بیشتر نبوده...

ولی الان به این نتیجه رسیدم که به جای اینکه اینهمه بیگاری بکشم تا برم توی شاتل، خوب چه کاریه، میام همین سرویس 1024 صبانت رو میگیرم خیلی راحت میدنش و اصلا دردسر خاصی نداره... دیگه هم به خاطر اون قضییه ای که توی سرویس 128 برقراره اعصابم خورد نخواهد شد...

بازم اگه کسی نظری داره گوش میدم...

Last edited by Cleeev; 25-07-2009 at 01:51.

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

مثلا از ساعت چند تا چند و اینکه تو کل کشور همینطوره؟؟؟
    فک کنم 2 تا 7 , بله!

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کسی سوال ما رو جواب نمیده؟
    میگن صبانت از ساعت 3 تا 7 صبح سرویسش (دانلود) رایگانه اما باید یه اکانت دیگه بهش بدی, اینو چجوری بکنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

کسی سوال ما رو جواب نمیده؟
    میگن صبانت از ساعت 3 تا 7 صبح سرویسش (دانلود) رایگانه اما باید یه اکانت دیگه بهش بدی, اینو چجوری بکنم؟
    اولا اگه کانکشنتون توی مودمتونه و مودمتون اتوماتیک کانکت میشه به تنظیمات مودمتون برید (معمولا 192.168.2.1 یا 192.168.1.1 هستش) و بعد از وارد کردن یوزرنیم و پسورد و ورود بهش دنبال ATM/PVC بگرد و توی ATM فعال، برو و جلوی Connection Type از منو یا هر چیزی که هست Bridge 1394 رو بزن و ذخیره کن بیا بیرون...

بعدش توی ویندوزت عین ساخت کانکشن دایال آپ برو یه کانکشن بساز فقط توی مرحله ای که مینویسه Internet Connection و میپرسه How do you want to connect to the internet دومی که توش PPPOE داره رو تیک بزن و Next و اینا...

برای یوزرنیم پسورد اکانت روزانه ت که یوزر و پسوردی که صبانت داده رو بنویس...

برای اکانت شبانه هم یه کانکشن دیگه بساز و یوزر و پسوردش رو بنویس:

یوزرنیم: guest
    پسورد: ngsnet

و کانکت رو بزن و تمومه... البته اکانت شبانه فقط در بین ساعات 3:00 تا 6:45 بامداد کانکت میشه و هر 1 ساعتم دیسکانکت میشه که با یه ذره جستجو توی همین بخش انجمن میتونی روش اینکه بعد از 6:45 کانکت بمونی تا 7:45 رو ببینی چجوریه... مثلا میتونی تنظیم کنی کامپیوترت 6:40 دیسکانکت بشه و دوباره کانکت بشه تا 7:40 کانکت خواهی موند چون اصل اکانت شبانه 3 تا 6:45 ه ولی با این روش میشه تا 7:45 هم کانکت موند...

روی کانکشنتم راست کلیک کن و Properties رو بزن در تب Options جلوی Redial attempts هم تا جایی که جا داره بنویس 999999999 و در فیلد بعدی هم که Time between redial attempts هستش از منوی کشویی 1second رو انتخاب کن و OK رو بزن... دیگه همه چی حله و فقط باید کامپیوترتو تنظیم کنی که شبا ساعت 3 کانکت بشه و دانلود رو شروع کنه...

سرعت اکانت شبانه صبانت هم برای دانلود 1024Kbps یعنی حدود 90KBps - 120KBps و سرعت آپلودش 512Kbps یعنی حدود 45KBps - 60KBps هستش...

Last edited by Cleeev; 22-07-2009 at 09:53.

5. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من دیگه اعصابم داره خرد میشه !
    به اون شرکتی که تو سایتش زده بود از 6650 پشتیانی می کنه زنگ زدم گفت نه پشتیبانی نمی کنیم !!!!
    به ندا هم زنگ زدم گفتن پورت خالی نداریم
    مسخره بازی شده به دفعه بگید اینترنتو تعطیل کنن خلاص دیگه !
    کسی شرکتی نمی شناسه 6650 بده در جا ؟ هر شرکتی می خواد باشه !

داره خودمونی میشه Mahyarrrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دیگه اعصابم داره خرد میشه !
    به اون شرکتی که تو سایتش زده بود از 6650 پشتیانی می کنه زنگ زدم گفت نه پشتیبانی نمی کنیم !!!!
    به ندا هم زنگ زدم گفتن پورت خالی نداریم
    مسخره بازی شده به دفعه بگید اینترنتو تعطیل کنن خلاص دیگه !
    کسی شرکتی نمی شناسه 6650 بده در جا ؟ هر شرکتی می خواد باشه !
    یه زنگ بزن به گیتی نت ببین میکنن: 77198283
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین فقط دقت کن. این روزها همه از صبانت می نالن...! مراقب باش گول چرب زبونی هاشون رو نخوری. چون داری سه ماهه هم می گیری. بلاخره 50 تومن هم پولی هست برا خودش!
    در واقع این روزا چرا نارضایتی ملت از صبانت زیاد شده؟؟
    دوستانی که صبانت دارن از جمله جناب cleev -که البته تا حد زیادی نظر خودش رو قبلا گفت- میشه بیشتر راجع به فلسفه این نارضایتی توضیح بدن. 2 تا سوال موردی هم دارم، یکی اینکه پشتیبانی خوبی داره یا نه؟ و دو اینکه علت این قطعی های یک ساعت به یک ساعت شبانه از نظر شما چیه؟ اون دلیلی که توی سایتشون نوشته به نظر خیلی منطقی و قابل قبول نیست.
    من خودم حدود 8 ماه تو لیست انتظار شاتل هستم، اما الان دیگه نیاز مبرم به اینترنت دارم و دیگه زمان برای انتظار ندارم، بر پایه تحقیقاتی که کردم به لحاظ مقرون به صرفه بودن بین گیتی نت و صبانت و یه شرکت دیگه که فقط ازش شماره دارم موندم و سایرین به نوعی با خواسته و توان مالی من انطباق نداشته اند. از دوستان مطلع میخوام اگه شناختی راجع به گیتی نت و صبانت دارن در اختیار من و چه بسا دوستانی نظیر من در برهه کنونی قرار بدن.
    یه نکته جالب و عجیبه دیگه، توی منطقه مخابراتی ما یعنی پیام نور (پونک)، بجز صبا سایر شرکتها میگن که یا شبانه رایگان دارن ندارن یا اینکه شبانه نیم بها دارند، یعنی هرچی دانلود کنی، نصف حساب میشه. در این مورد کسی چیزی میدونه که چرا اینجا اینطوریه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من از منطقه شهران هستم. تقریبا همسایه ایم
    من به شرکت شهرادنت سفارش دادم که فقط برای منطقه 4 مخابراتی کار می کنه ( اون هایی که اول شماره تلفنشون از 4400 تا 4499 هست). وایسا 4 شنبه وصل می شه ببینم چجوریه. اگر خوب بود تو هم از همین بگیر. وگر نه برو یه شرکت دیگه

تنها دو مزیتی که این شرکت داره اینه که فقط برای منطقه 4 مخابراتی هست و این که سرویس های حجمی با سرعت 512 رو به خونه هم میده (شرکت های دیگه تا 128 می دن). همین!
    شماره تماسش چنده؟ قیمت و حجم و سرعتش چطوریه؟
    یه کم توضیح میدی لطفا

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان -از جمله جناب Cleev- میشه لطف کنید در مورد صبانت و گیتی نت اگه اطلاعاتی دارید به اشتراک بگذارید
    در مورد میزان قطعی و سرعت و مخصوصا پشتیبانی اونها
    پیشاپیش مرسی

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یه زنگ بزن به گیتی نت ببین میکنن: 77198283
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه اینم تو سایتش زده که پشتیانی نمی کنه !!!! دیوانه شدم سر این adsl

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •