lan نصب نداره!
باید درایور lan سیستمت نصب شده باشه!
یک سیم که بیشتر نیست که یکسرش وصل میشه پشت مودم قسمت ethernet/lan اون سر دیگش هم پشت کیس به کارت شبکه!
lan نصب نداره!
باید درایور lan سیستمت نصب شده باشه!
یک سیم که بیشتر نیست که یکسرش وصل میشه پشت مودم قسمت ethernet/lan اون سر دیگش هم پشت کیس به کارت شبکه!
lan سیستم نصب باشه کجاس ؟منظورت مودمه ؟
پس اونوقت دیگه لازم نیست اون فایلی که دیروز دادم بهت فیلم منظورمه رو انجام بدیم ؟ pppoe اینا رو میگم ممنون میشم یه کم بیشتر بازش کنید thx![]()
احسان جان اولا شما اصلا به دل و رودش کار نگیر که یهو دیدی خطاتون قاطی شد( از ما گفتن )
اول باکس تلفن رو که معمولا کنار کنتورهای برق هست رو پیدا کن. تونستی از دل و رودش یه عکس واسم بفرست که بهتر بتونم راهنمائیت کنم. به هرحال:
1- یه کابل تلفن 2 یا 5 متری بخری و یک سرش رو نفله ( قطع) کن و از چهار سیمی که داره ، دوتای وسطش رو به اندازه 4 سانت لخت کن . ( من خودم وصلشون کردم به دوتا گیره سوسماری)
2- سر سالم سیم که هنوز سوکت روشه رو بزن به یه تلفن که بی برق کار میکنه . مثل این
3- با موبایل ، خونتون رو بگیر و بذار زنگ بزنه.
4- حالا باید سیم ها رو یکی یکی تست کنی و ببینی با با کدوم زنگ میخوره. ( به حرفای همسایه ها گوش ندی!!!)
سیمای برق رو با تلفن اشتباهی نگیری!!!!
Last edited by a6l3i; 08-10-2009 at 11:20.
درایور lan توی cd مادربورد یا کارت صدا هست که احتمالا نصب کردی!
مودم اگه کانفیگ شده باشه دیگه لازم نیست!
دروودخوب اگه اسپلیتر زیاد داری پشت مودمت بگذار!
اگه میبنی نبودن اسپلیر پشت مودم مشکلی پیش نمیاد لازم نداره دیگه...
خوب پیشتر هم گفتم،در پشت مودم که می زارم با پیام خطایی که میگه the remote computer didnt response روبرو می شوم،چه دالیل آپ،و چه ای دی اس ال!
لن چه onboard چه جدا باشه نیاز به نصب یا سیدی نداره.تو اگه کارت شبکه رو وصل کنی به pci مادربوردت خوده سیستم شناسایی می کنه اگه روی خود مادربوردم پورت لن بود که نصبه.
فکر کنم یعنی به تلفن اتصال نداره.مطمئنی اسپیلیترت سالمه؟؟؟ یا اون سیمی رو که به مودمت وصل می کنی رو آزمایش کن ببین درسته؟؟؟!!!! در ضمن مواظب باش دوشاخه ضد برقم نباشه...![]()
دروود
از اینکه اسپلینتر سالم باشد،نخست نو نو هست!و من بر روی دلفن دیگری هم امتحان کردم،همزمان با ای دی اس ال،مشکلی نداشت!
سیم ها هم همه سالم هستند،اما دوشاخه ضد برق نباشد یعنی چه؟
علي آقا خيلي آقايي.
سرآغاز صحبتت من رو به پيدا كردن جواب داره نزديك ميكنه.
عكس رو تا چند ساعت ديگه ميگيرم و آپلود ميكنم.
خود پشتيباني شاتل امروز صبح زنگ زد (قرار بر اين بود كه بهم زنگ بزنه) و گفت با توجه به Log شما و اينكه مودم رو جاهاي مختلف خونه بردي تست كردي و فايده اي نداشته، احتمالاً با آپديت فريم وير مودم مشكل حل بشه و قرار شد فردا مجدداً بهم زنگ بزنه.
با آپديت فريم وير باز هم مشكل حل نشده و همون قطعي ها هنوز وجود داره:
در حال حاضر وصل كردن مودم به سر خط فكر ميكنم ميتونه گره گشا باشه
دوستان سلام آیا در مورد نحوه پیکربندی مودم برای adsl مخابرات بندرعباس اطلاعاتی دارید در ضمن مودم منD-LINK DSL-2540T است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)