تینی رو باز میکنی tss serverبزن بعدش وقتی کانکت شد آیتونز رو باز کن و باقی کارا...تینی تا آخرین مرحله ریستور باید باز باشه
تینی رو باز میکنی tss serverبزن بعدش وقتی کانکت شد آیتونز رو باز کن و باقی کارا...تینی تا آخرین مرحله ریستور باید باز باشه
من 4.2.1 رو دارم اگر بخوام از 4.1 به 4.2.1 به صورت offline ارتقا بدم چکار باید بکنم؟
اگر برنامه خاصی میخواد از کجا دانلود کنم؟
ضمنا برنامه هایی که تا حالا روی 4.1 نصب کردم چی میشن؟
و یه سوال دیگه
اگه بدون اینستالوس، با کامپیوتر بخوام برای iOS برنامه دانلود کنم و روش بریزم، چکار باید بکنم؟
(از کجا دانلود کنم، چجوری بریزم)
شما باید برای تایید هویت آنلاین باشید....من توصیه میکنم دست نگه دار 4.3 جیلبریک بشه یدفعه برو رو 4.3
اگه تو آیتونز داشته باشی میتونی نصبشون کنی.
شما برو به apptracker.com و دانلود کن و درگ کن تو آیتونز و سینک کن.
کسی بازی spore رو روی iPod نصب کرده؟
من وقتی اجراش میکنم، صفحه ی لودش رو میاره ولی چند لحظه بعد میپره بیرون!
تا حالا 2 بار دانلود و اینستالش کردم، فایده ای نداشت
--------
2 تا سوال دیگه،
- برنامه هایی که در خود iPod دانلود کردم رو چجوری فایل اصلیشون رو منتقل کنم به کامپیوتر؟
- این shsh که اینجا زیاد ازش صحبت میشه چیه؟
-------
Last edited by campro; 14-03-2011 at 00:06.
دوستان کسی میدونه صفحه آیپاد چقدر ضربه پذیره؟من از وقتی گرفتم محافظ روشو جدا نکردم الان انقد دیگه خش و لک داره صفحه دیده نمیشه می خوام بدونم اگه اینو جدا کردم چیزی جایگزین بگیرم یا نه ؟
.
الان من بخوام ایپاد 3 32g رو با 4 32gعوض کنم چقدر ضرر می کنم ؟ تفاوتش انقد هست که ارزش عوض کردن داشته باشه (غیر از دوربین)؟
مربوط به کرک برنامست.
شما وقتی به آیتونز وصل میکنی ازت میپرسه برنامه های در آیپاد وجود داره که در آیتونز نیست آیا میخوای منتقلشون کنی ؟ transfer purshas
وقتی فریمور جدید میاد و خواستی به فریمور های دیگه و یا همون فریمور ریستور کنی shsh به کار میاد.
و با نرم افزار tiny umbrella میتونی بگیریش.
من یه 20 روزی هست شیلدشو کندم..هیچ خشی روش نیست...اما توصیه دارم یه اسکرین پروتکت مات بگیری من خودم شنبه یکی سفارش دادم.
چه مارکی سفارش دادی؟ چند؟ از چه سایتی؟
عزیزان 4.3 ای میتونن از طریق کاستوم فریمور جیل کنن ولی تتردد هستا![]()
capdace اسم سایت رو نوشتن از دیدگاه p30world حرام هست..پ.خ میدم بهت.
هفته ی دیگه جیلش میاد البته آنترد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)