حدس میزنم وقتیه که یاهو میل باز هست؟؟؟
حدس میزنم وقتیه که یاهو میل باز هست؟؟؟
آقا تشکر...روش خوبی بود.....جواب داد....
ولی روشی که دوستمون (Nike17) گفتن روش بهتریه....یعنی یاهو میل رو باز کنی و حالت Available رو انتخاب کنی و بعدش هم بدون SignOut کردن صفحه رو ببندی.....
بازم ممنون از همه...
Last edited by jamungo; 10-01-2012 at 16:46.
سلام
یاهو مسنجر 11.05.0.155 رو نصب کردم شکلک ها رو سند(ارسال) نمیکنه!!!!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
راستی ، یادم رفت قبلا نسخه 9 رو داشتم هیچ مشکلی نداشت اما الان اینطوری شده یه بار UNINSTALL کردم دوباره نصب کردم بازم فایده نداشت.
سلام ، چطوری میشه کاری کرد پیام ها توی Conversations ذخیره بشن یا نشن ؟
با سلام
دوست عزیز شما برای بوت کردن احتیاج به یه نرم افزار مخصوص و مقداری ایدی بوت دارید. که اصطلاحا به این گونه نرم افزارها بوتر Booter میگن
برای بدست اوردن این گونه نرم افزارها میتونید به سایت هایی که این گونه نرم افزارها رو ارائه میکنند برید و از اونجا دانلود کنید مثل سایت و انجمن یاهواکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات بیشتر رو هم میتونید توی همون جا ملاحظه کنید.
موفق باشید.
با سلام
از ابتدای بحث و سئوال شما رو مطالعه کردم
تمام اینها که گفتید به ورژن اصلا ارتباطی نداره
اولا در خود یاهو مسنجر شما از این مسیر که میگم خدمتتون وارد بشید.
از منوی اول مسنجر به ترتیب:
messenger>preferences>arshive
زمانی که به بخش آرشیو وارد بشید سه گزینه رو مشاهده میکنید. اگر شما گزینه اول را انتخاب کنید و apply و سپس ok کنید این به بعد میتونید تمام پی ام های گذشته رو هم مشاهده کنید. پس روی گزینه اول که این هست قرار بدید
yes,save of all my message
از این به بعد هم برای مشاهده پی ام های گذشته هم از پنجره پی ام شخصی هر فرد جدا جدا یا از منوی
Contacts>view arshive
میتونید ارشیو های گذشته رو ملاحظه کنید
اما در ایمیل
برای مشاهده پی ام های رد و بدل شده با کاربران کافیست در ایمیل خود در قسمت سرچ ایمیل کلمه C رو تایپ کرده و اینتر کنید ملاحظه خواهید کرد که تمامی پی ام ها نمایان خواهد شد. البته این در صورتی عملی خواهد بود که فرد در یاهو مسنجر مورد بالا رو که بهتون عرض کردم رو فعال کرده باشه. یعنی ذخیره شدن پی ام ها یا همون فعال کردن آرشیو
موفق باشید.
منوی message و بعد performace و بعد Coversation history میتونی تعیین کنی که ذخیره بشن یا نشن
اگه میشه جواب منم بدین
با سلام
دوست عزیز این که میگید ارسال نمیشه یعنی چی؟ یعنی واسه دیگران چیزی ارسال نمیشه یا اینکه اصلا توی صفحه خودتون هم ارسال دیده نمیشه.
اگر مثلا اینطور هست که برای اشخاص خاصی در لیست شما ارسال نمیشه میشه گفت به خاطر اختلاف نسخه یاهو بین طرفین هست. چون این مشکل رو دیدم که به خاطر اختلاف ورژن بعضی اختلالات پیش میاد.
به هر حال اگر در ورژن سابق این مشکل رو نداشتید حتما ورژن جدید با ویندوز شما سازگاری نداره. چون این اولین باره که این مشکل رو می بینم که کسی بیان کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)