خیلی جالبه الان به سایت های با سرور ایرانی دسترسی ندارم ! اصلا باز نمیشهولی سایت های با سرور خارجی مثل همین پی سی ورلد برام باز میشه ! دارن چیکار میکنن نصف شبی ؟
امروز هم چند بار اینترنت دیسکانکت شد
خیلی جالبه الان به سایت های با سرور ایرانی دسترسی ندارم ! اصلا باز نمیشهولی سایت های با سرور خارجی مثل همین پی سی ورلد برام باز میشه ! دارن چیکار میکنن نصف شبی ؟
امروز هم چند بار اینترنت دیسکانکت شد
تلفن پشتیبانی 2020 هست. میتونی به امور مشترکین (یکی امام یکی میدان مخابرات) هم مراجعه کنی. بخش فنی شون هم من یک بار رفتم بلوار والفجر بود.
دوستان من الان از اینترنت 128 مخابرات باهاتون صحبت می کنم سرعت دانلود 2 ساعت پیش خوب بود 200 .... 250 میداد ... الان 40 .. 50 هست .. پینگم هم نوسان داره ولی برای 4.2.2.4 تقریبا 200 میده .... خوب از این به بعد دو خطه خواهم بود و همزمان می تونم گزارش دو تا شرکت رو بدماین اولین گزارشم بود .... در ضمن امشب اولین شب دانلود با مخابرات خواهد بود بعدا می یام می گم چقدر دانلود کردم پارس آنلاین که دانلود شبانه اش 100 مگ بزور می اندازه هر چند سرعت دانلودش روز ها خوبه ...
راستی چند تا سوال هم داشتم 1. اینکه ساعت دانلود شبانه مخابرات از چند تا چنده ؟ 2. هر کی هر چی ترفند و دوز کلک از مخابرات میدونه به ما هم یاد بده لطفا و 3. اینکه من الان یه سیستم دارم و با دو تا خط و دو تا مودم و دربه در دنبال راهی هستم که با همین سیستم همزمان بتونم از هر دو دانلود داشته باشم گمانم با VMware بشه همچین کاری کرد ولی چه جوری ؟ در ثانی چون من یک کارت شبکه بیشتر ندارم مجبور می شم یکی از مودم ها رو با usb وصل کنم که وقتی این کار و می کنم خیلی کامپوتر گیج می زنه .. زود هنگ می کنه .....network and sharing رو باز نمی کنه و.... ولی با کابل شبکه که وصل می کنم مشکلی نداره firmware مودم رو هم آپدیت کردم فرجی حاصل نشد ویندوز سون استفاده می کنم اسم مودمی که با usb مشکل داره tp linke 8811 هست ...
دوستان من اینترنت 512 مخابرات دارم الان 2 روزه سرعت دانلودم اومده بین 200 تا 250 فوق العاده شده ماله بقیه هم اینجوریه؟درحایکه قبلا سرعتم حداکثر تا 100 میرفت بالا
چند روز پیش یه فایل از 4shared دانلود کردم داشت با 180 دانلود میکرد! سرعتم 128 یک ساله از مخابرات هست! دمشون گرم![]()
دوستان گول این پینگ مکس نت رو نخورید. الان قاط زده بدجور. خود گوگل رو با زحمت باز میکنه
![]()
گوگل ، ابزار جاسوسی آمریکا انگلیس و اسرائیل هم بحدالله فیل/ت/ر شد.
براي ما كه بازه !!!
دوستان وضعیت پینگ تایم و لود صفحات وب برای ما تغییر قابل توجهی داشته امیدواریم همینطور باقی بمونه.آیا برای آی اس پی های دیگه هم به همین صورت هست؟
نوین نت 128-512 محدود:
![]()
Last edited by hadi.EST; 21-01-2013 at 12:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)