تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 1126 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563963 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بکس پی30ورد قربونـتـون برم داداشـــا آخـه چرا به من جواب ندادید ، من رفتم جهاد ثبت نام کردم باسه اردیبهشت کنکورشـو بدم ، حالا تا دیر نشده تروخدا به من پاسخ های بالا را عنایت بکونید .
    به نظرم پیام نور بخونی بهتر از آزاد هست ... البته من آزاد ورامین رو ندیدم سطح علمی بچه های دانشگاه پیام نور خیلی بهتر از آزاد خواهد بود .... البته بستگی داره هاااااااااا

حالا هر ترم 18 واحد برداری ؟ بستگی داره دیگه ... به معدلت ....... با استاندار بخوای بری جلو هر ترم که 18 واحد نیست ..... بعضی ترمها 16 و بعضی ها 17 و بعضی ها 15 ...... اگر الف بشی بیشتر میتونی برداری دیگه اینو همه میدونن ......
    در مورد شهریه هم اطلاع ندارم که هر ترم چقدر میفته ...... واحدهای آزمایشگاهی معمولا گرون تر از بقیه هست

2. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

سایت بیشتر به لحاظ موضوع و محتوا مورد بررسیه یا طراحی؟
    يه ليست هست از مواردي كه بهشون اهمين قائل ميشيم توش يه مواردي هست مثلا محتوا يكي از مواردي - معيار هاي طراحي هم يه مورد ديگه
    در كل همه موارد كنار هم ديده ميشه

4. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

6 بگیری قبولی
    حالا ریاضی هیچ ..... من میترسم ادبیات رو بیفتم و میان ترم هم ندارم ....... من هم ترم اول کامپیوتر نرم افزار هستم .... اهل کجایی ؟ نگران نباش ..... بخون
    پس يكم اميدوار شدم.
    ادبياتو كه من مثل خر خونده بودم بالاي 17 ميشم. مشكل من فقط تو رياضيه حالا هر سال كه از مثالهاي كتاب ميدن اگه امسالم از اونا بدن ان شاء الله كه قبول ميشم چون تا حالا طعم تجديدي رو هيچ جا نچشيدم
    من اردبيلي هستم.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

بکس پی30ورد قربونـتـون برم داداشـــا آخـه چرا به من جواب ندادید ، من رفتم جهاد ثبت نام کردم باسه اردیبهشت کنکورشـو بدم ، حالا تا دیر نشده تروخدا به من پاسخ های بالا را عنایت بکونید .
    سلام دوست عزیز شهریه ثابت رشته شمارو نمیدون چقدر میشه. اما اینو میدونم که مدرک دانشگاه پیام نور از نظر اعتبار هیچ فرقی با دانشگاههای سراسری دیگه نداره حتی بنظر من دانشجوهای پیام نوری از نظر علمی بالاتر از سایر دانشجوها هستن چون نسبت به منابع درسی که میخونن و امتحاناشون سخت گیری میشه و اینطوری نیست که استاد فقط یه جزوه چند صفحه ای بده و فقط از همون امتحان بگیره.

7. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در عجبم از سرعت عمل كند اين ترمشون......

ترم قبل نهايتش 3 روز بعد امتحان تستي رو ميزدن الان 6 روز گذشته خبري نيست!!!!

9. 3 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

در عجبم از سرعت عمل كند اين ترمشون......

ترم قبل نهايتش 3 روز بعد امتحان تستي رو ميزدن الان 6 روز گذشته خبري نيست!!!!
    من هم همینطور ....... چرا نمیزنن ؟ از امتحان اولم 1 هفته میگذره
    نکنه میخوان همه رو با هم بزنن ؟

11. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بچه ها از کدوم فصل های درس ریاضی عمومی 1 تو رشته کامپیوتر بیشتر سوال میاد و تو این مدت کم رو کدوم فصل ها وقت بیشتری بذاریم و چی بخونیم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام بچه ها از کدوم فصل های درس ریاضی عمومی 1 تو رشته کامپیوتر بیشتر سوال میاد و تو این مدت کم رو کدوم فصل ها وقت بیشتری بذاریم و چی بخونیم بهتره؟
    سلام ........ شما اهل کجایی ؟پس ترم اولی کامپیوتر داریم که اینجا ... برو بچس همه کامپیوترن
    به نظرم از فصلهای 3-4 شروع کن بخون ..... مثالهای کتاب رو بخون خوب + تمرینهای مهم ...... بعد فصلهای 5-6-7-8-10- 11( همش در مورد انتگراله + کمی حد و لگاریتم) رو بخون ....... فصلهای 9-12 رو هم بزار آخر ..... چون مستقل از مباحث دیگه هستن و کمی جدیداند ........... از حد هم فرمولهای حد و حد در بی نهایت و حد بی نهایت و رفع ابهام ها رو بخون ....... روش محاسبه با استفاده از تعریف حد رو نمیخواد بخونی ..... فکر نکنم بیاد ... تابع هم که دیگه بلدید اونقدر خوندیم تو دبیرستان
    موفق باشید همه

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

پ.ن : فصلهای انتگرال بیشتر سوال میاد و 9 - 12 .... اینها رو بیشتر بخون . مثالهای کتاب یادت نره

14. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ........ شما اهل کجایی ؟پس ترم اولی کامپیوتر داریم که اینجا ... برو بچس همه کامپیوترن
    به نظرم از فصلهای 3-4 شروع کن بخون ..... مثالهای کتاب رو بخون خوب + تمرینهای مهم ...... بعد فصلهای 5-6-7-8-10- 11( همش در مورد انتگراله + کمی حد و لگاریتم) رو بخون ....... فصلهای 9-12 رو هم بزار آخر ..... چون مستقل از مباحث دیگه هستن و کمی جدیداند ........... از حد هم فرمولهای حد و حد در بی نهایت و حد بی نهایت و رفع ابهام ها رو بخون ....... روش محاسبه با استفاده از تعریف حد رو نمیخواد بخونی ..... فکر نکنم بیاد ... تابع هم که دیگه بلدید اونقدر خوندیم تو دبیرستان
    موفق باشید همه

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

پ.ن : فصلهای انتگرال بیشتر سوال میاد و 9 - 12 .... اینها رو بیشتر بخون . مثالهای کتاب یادت نره
    من انتگرال هیچی بلد نیستم تو این یه روز چه کار کنم؟
    کتاب استوارت یا توماس رو بخونم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من انتگرال هیچی بلد نیستم تو این یه روز چه کار کنم؟
    کتاب استوارت یا توماس رو بخونم؟
    جورج توماس و استورات چیه ... نه بابا ..... خود کتاب رو بخون ..... شما اول مشتق و کاربرد مشتق رو بخون ....... بعد برو انتگرال .... مثالهای کتاب و تمرینات رو بخون خوب ...... پیام نور باید کتاب رو خوب بخونی .......
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •