بسیار ممنون از پاسختون
اگه ممکنه در مورد نصب تکسچر هم یه توضیحی بفرمایید
من تکسچر ایر فرنس رو برای 747 ان کردم ولی بل نیستم روش نصبشو
اگه میشه یه توضیحی بفرمایید
باز هم ممنون از کمکتون
بسیار ممنون از پاسختون
باز هم ممنون از کمکتون
در مسیر زیر فایلهای تکسچر رو در پوشه ای با نام Texture.10 کپی کنید. (فرض اینکه 9 آخریش باشه)
بسیار ممنون از پاسختون
باز هم ممنون از کمکتون
Microsoft Flight Simulator\SimObjects\Airplanes\b747_400
سپس در همون مسیر بالا فایل aircraft.cfg رو باز و بعد از عبارت FLTSIM.6 باید هفتمی رو اضافه کنید.
کافیه کد بالا رو کپی کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر میکنم همینطوری بود دیگه. باز اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند.
بابا نسخه gold وdeluxe پیشکش ،همین نسخه معمولی +acceleration expansion pack رو کی میدونه تو مشهد از کجا باید تهیه کنیم(غیر از اون نسخه نوین پندار، اونو خودم دارم )؟
توی صفحه ی اول اسم من برای کمک توی مشهد بود. خب به من میگفتی.بابا نسخه gold وdeluxe پیشکش ،همین نسخه معمولی +acceleration expansion pack رو کی میدونه تو مشهد از کجا باید تهیه کنیم(غیر از اون نسخه نوین پندار، اونو خودم دارم )؟
بچه ی کجای مشهدی؟ اگر نزدیکی که خودم بهت میدم و اگر دوری با آژانس میفرستم یا هرطور دیگه که دوست داری.
هیچ هزینه ای هم نداره و رایگان؛ فقط اگر با آژانس فرستادم شما هزینه ی آزانس رو میدی.
به همین راحتی.
اگر خواستی توی پروفایلم یا پیام خصوصی بگو؛ مخصوصا اینکه کدوم طرفها هستین.
موفق باشید.
یعنی منم به General Sourena بگم ردیفه؟
اگر ایشون بتونند مطمئن باشید کمک میکنه.
یعنی منم به General Sourena بگم ردیفه؟
خودش گفته اسمش رو اونجا بزارم.
من برای General Sourena پیغام گذاشتم حالا به جز General Sourena کس دیگری توی کرج یا تهران هست که بتونه به ما هم بده الویت اول کرج چون من توی کرج هستم![]()
ممنون . یه سایتی پیدا کردم که اینترنتی میفروشه ،کاور deluxe رو زده اما اسمش رو flight simulator x نوشته تو دو تا دی وی دی 2000 تومن واسه مشهد وتهران با پیک .فقط من مطمئن نیستم این نسخه deluxe باشه ؟! اگر نبود مزاحم شما میشم.
اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed30; 29-01-2011 at 11:53.
من نسخه ی دلوکس ندارم. منم Normal+Acc دارم.
موفق باشید.
من تجربه ی هواپیمای واقعی ندارم ولی خب این نظر شخصیه منه که در مورد این مطلب میخوام بگم. ممکنه کاملا اشتباه باشه ولی با سیمولاتور هم بی ربط نیست پس میگم:چرا 727 عزیزم سقوط کرد!
دلیلش اینه:
- زمانیکه تمام آلات پروازی نشان دهنده ی وضعیت از کار افتاده باشه دیگه صدای Go Up یا Trrain پخش نمیشه. یعنی دیگه هواپیما از کجا میخواد بفهمه؟
- یکی دیگه اینکه هیچ خلبانی حاضر به فرود در منطقه ای که نمیدونه خونه هستش یا جنگل یا بیابون نمیشه. به نظرم منطقی نیست که خلبان خواسته باشه فرود بیاد.
- هواپیما De-Ice نشده قبول؛ ولی آیا Anti-Ice خودش هم کار نمیکرده؟ چرا گزارش نکرده که فرامین کار نمیکنند. در ثانی من به نویسنده ی این مقاله مطمئن نیستم که چرا عکسها و توضیحاتش از Aileron هست با اینکه افزایش ارتفاع مربوط به Elevatorها میشه. همچنین یخ زدن بالها به نظرم نمیتونه دلیل کاهش چشمگیر lift باشه.
- خلبان معمولا May day اعلام نمیکنه. یعنی من نشنیدم که خلبان اینو بگه. یعنی زمانیکه ارتباط برقراره و همه میدونند مشکلی وجود داره دیگه لزومی نداره خلبان وقتی رو صرف گفتن May day کنه. این عبارت برای آگاهکردن اطرافیان از یک مشکله. ولی خلبان وقتی مشکل رو میدونه معمولا اینطوری ارتباط برقرار نمیکنه.
کلا به نظرم دلیل سقوط چیزی غیر از یخ زدن بوده. این شرایط هر روز بارها پیش میاد.
به هر حال گفتم نظر منه و خیلی امکان داره اشتباه باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)