مشكلي نيست و ميتونيد از اين برنامه استفاده كنيد.
مشكلي نيست و ميتونيد از اين برنامه استفاده كنيد.
سلام.
ظاهرا مشکل حل شد. ورژن آنتیش مشکل داشت. 8.0.0.506 رو بهش دادم مشکلش حل شد.
برنامه مزبور از بهترین ضد مخرب های دنیاست و همواره توصیه میشه حداقل بعنوان اسکنر از آن استفاده کنید
از گزارش سیستمی که شما گذاشتید مشخص بود برخی پروسه های آلوده در سیستم جریان دارند
بهمین خاطر این برنامه رو معرفی کردم چون این برنامه به نوعی مکمل هر آنتی ویروس است
خوشحالم که مشکل خاصی نبود![]()
سلام.
نه مجید جان زیاد خوشحال نباش. مشکل از جای دیگه هست. نه ورژن برنامه.
من بهش گفتم برنامه رو UNINSTALL کرد و تمام فولدرها رو پاک کرد. حتی فولدری که تو APPLICATION DATA هست. دوباره kav8.0.0.506en.exe رو نصب کرد. بعد 1 سریال جدید از همون سری سریال های 6 ماه چینی که تا حالا استفاده نشده بود بهش دادم. سریال رو فقط به همین سیستم داد و پذیرفت. گفت 170 روز مونده. بعد آپدیت کرد و ریست کرد. بعد آپدیت هر دفعه میگه کامپتیبل نیست. این بار هم با این که سریال جدید بود بعد آپدیت گفت کامپتیبل نیست.
یه نکته عجیب این که داخل فولدر loc غیر از فولدر sch که فولدر en رو به این نام تغییر داده بودم یه فولدر en جدید هم ایجاد شده.
وارد یکی از تاپیک ها یک فروم شدم . تاپیک مربوط به فروش یک محصول بود . بلافاصله بعد از ورود به تاپیک کاسپر پیغام داد که عکسی که در تاپیک قرار گرفته یک ویروس هست.( تا به حال با همچین موردی برخورد نکرده بودم) . تشخیص کاسپر درست بوده یا نه؟ و لطفا بگید که آیا این ویروس رو که شناسایی کرده دفع کرده؟
![]()
پیمان جان یه توضیحی در مورد کلید های چینی بدم
این کلید ها صرفا بر روی محصولات چینی کسپرسکی پاسخ میدن و برای نسخه اصلی یعنی International طراحی نشده اند
در چنین حالتی برای دور زدن کسپرسکی منهای تغییر نام Skin کسپرسکی از en ( مخفف انگلیسی ) به sch ( مخفف چینی )
در رجیستری هم به مسیر زیر رفته و عبارت localization را نیز از en به sch تغییر میدادیم
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected \AVP8\environment
بدین طریق به راحتی از کلید های چینی در نسخه های اینترنشنال استفاده میشد
اما مدتی بود که کمپانی کسپرسکی از این روش مطلع و نسبت به آن حساس شده
اگر با توجه به توضیحات فوق باز چنین موردی پیش آمد ، پس احتمالا کمپانی روشی برای مقابله با این ترفند در پیش گرفته
سلام
میخواستم بپرسم که چطور میشه Self Defense رو تو کسپرسکی غیرفعال کرد؟
اگر تنظیمات کسپرسکی به حالت پیش فرض باشه و یا بر اساس تنظیمات گفته شده تنظیم کرده باشید
کسپرسکی بطورخودکار هر گونه تهدیدی ( حتی در وب ) را دفع میکند
در ضمن توصیه میکنم پس از هر وبگردی ، Cashe مرورگر خود را خالی کنید
یا از طریق برنامه های مفیدی چون CCleaner فایلهای زائد سیستم و مرورگرها را پاک کنید
در نسخه 2009 در بخش Settings --> Options
در نسخه 7 در بخش Settings --> Service
دوستان دو تا سوال:
اول اینکه قبلا یه لینکی رو یکی از بچهه ا گزاشته بود که همیشه کلیذ های اون ابدیت بود من لینکش رو گم کردم اگه هنوز پابرجاهست یه نفر اونو دوباره بزاره(ضمن اینکه اگه سایت خاصی دیگه ای هم وجود داره که کلید های اون به روز هست معرفی کنید البته یه سایت چینی هم بود که خود کاسپر به اون گیر میداد اگه کاسپر رو غیر فعال کنیم و وارد اون سایت بشیم خطرناکه از نطر امنیتی؟)
سوال دومم در باره مشکل که کاسپر و بابیلون دارن هست من تو هر برنامه ای و هر کجای ویندوز روی کلمه ای کلیک کنم با بایلون(کلید وسط موس رو توی تنظیمات بابیلون گزاشتم برای معنی کردن لغات) به راحتی بابیلون میاد واون کلمه رو معنیش رو میده اما توی پنجره های کاسپر وقتی کلید وسط موس رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته به نظر شما مشکل از چی هست و چطور میشه اونو برطرف کرد؟(البته نمیدونستم اینو توی تایپیک بابیلون بپرسم یا اینجا ولی انجا رو انتخاب کردم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)