خوب من که جواب یکیشو دادم.... گفتم که سیو کرایسیس تو اینترنت نیست ، برابراین بگید کدوم یک از اون ورژن ها است تا ترینرش رو بدم![]()
خوب من که جواب یکیشو دادم.... گفتم که سیو کرایسیس تو اینترنت نیست ، برابراین بگید کدوم یک از اون ورژن ها است تا ترینرش رو بدم![]()
خوب من نميدونم كدوم ورژن چي كار ميكنه --هر كدوم كه بهتره رو بزار و بگو دقيقا چه جوري استفاده بكنم من هيچي بلد نيستم--شرمندما
خوب سيو گيم gta IV رو گير اوردم -------راستي چندين سايت خارجي معرفي كردند كه توش چيت كد بود اما 10-12 تا بيشتر نبود---- كسي چيت كد هاي كامل رو نداره ؟؟؟
راستي هنوز سيو گيم هاي بازي كرايسيس رو احتياج شديد دارم --كسي نداره ؟
Last edited by ali_disslove; 18-07-2009 at 01:47.
خوب عزیز اونا واسه ورژن های مختلف بازیه که تو readme معمولا مینویسنش. باید بدونی کدوم ورژنه.....
بر هر حال من بهترینشون رو میدم ببین کار میکنه یا نه
MEGA TRAINER 1.2.1 (32-BIT)
WRITTEN FOR THE PATCHED 1.2.1 (32-BIT) VERSION OF THE GAME. May not work with all versions. Read the included readme file with Notepad for important instructions on using the trainer. This trainer features customizable hotkeys
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزدن دکمه تشکر یادت نره ، تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن که تشکرام زیاد شه ممنون
سلام
تو رو خدا به من کمک کنید. من بازی Flight simulator X-Plane رو خریدم حالا وسط بازی میاد بیرون میگه کد اکتیو میخواد.
یکی به من این کد اکتیو بده.
HELP![]()
دوستان سلام من سیو 20 مرحله اول بازی Gta iv رو می خواستم .
اون کد با کد تقلب که باید این جا در خواست داده بشه فرق داره....
فک کنم این جا باید مطرح شه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
رفتم توي read me نوشته اولش V1.00
حالا اين ترينر رو كجا كپي كنم ؟چه جوري استفاده كنم ؟
سلام
راهنمای تکنیک های بازی STREETFIGHTER IV رو می خوام لطفاً فارسی باشد
خوب پس اول اینو دانلود کنید:
اینم طریقه استفادش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول unzip بکنش بعد واردش شو مثلا نوشته: numpad 1 = Unlimited Health یعنی اگه ترینر باز باشه و وارد بازی بشی هنگام بازی اگه دکمه 1 (در قسمت اعداد سمت راست جهت ها ) رو بزنی سلامتیت تموم نشدنی میشه ( البته امکان داره نوشته باشه F2=Unlimited Health ، در این صورت این کار رو F2 انجم میده)
سایر اعداد هم که تو ترینر کارهاشون نوشته شده.... فقط یادت باشه در صفحه اول بازی که احتمالا اسمش main menu است دکمه F1 که روی صفحه کلید است حتما بزنی
زدن دکمه تشکر یادت نره ، تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن که تشکرام زیاد شه ممنون
خوب من انگلیسی شون رو میدم.... میتونین در قسمت ترجمه متن انجمن انگلیسی درخواست بدید تا ترجمه کنن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Farbod2; 18-07-2009 at 18:44.
پس این سیو چی شد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)