سلام.
میشه درباره ی این توضیح بدین و اینکه کدومش بهتره؟
sony tx1 sony t900
mer30
سلام.
میشه درباره ی این توضیح بدین و اینکه کدومش بهتره؟
sony tx1 sony t900
mer30
با سلام به دوستان عزیز
دوست خوبم ممنونم از راهنمایی شما . ولی موردی که هست چون قیمت لنز های خوب بالاست و من هم نیازی به عکاسی حرفه ای و هزینه کردن واسه لنز ندارم ترجیح میدم دوربینی تهیه کنم که لنزش محدوده تله و واید مناسبی بهم بده .
با سپاس فراوان
کامیاب باشید
V
دوستان دیجیکالا SX20 رو زده 470 !!! گرون شده؟!
سلام دوستان
چند تا از مشخصه ها ی دوربین دیجیتال رو میشه برام بگید
مثل تشخیص چهره - لبخند - لرزش گیر دست - ضد آب و ........
در ضمن دوربین هایی که در بازار هستند همه چینی هستند ؟
من از برند کنون خوشم میاد چون رفیقم داشت و واقعا چیز عالی بود نظر شما چیه ؟
ولی سونی دوربین هاش چنگی به دل نمیزنه اصلا حال نکردم نه دیزاین داره نه کیفیت
دوستان منظور از عکاسی حرفه ای اماتور نیمه حرفه ای چیه ؟
من خودم با دوربین گوشیم که 5 هستش عکس های خوبی میگیرم کار با تنظیمات و حات هاش هم خوب بلدم
مثلا close up حالتیه هستش که بیشتر عکس هارو باهاش میگیرم یا عمس های لند اسکیپ یا پورتریت رو کامل بلدم
Last edited by mehran_286; 28-01-2010 at 15:16.
از دوستان كسي آخرين قيمت پاناسونيك FZ38 رو مي دونه ؟
سلام
قیمت SONY H50 جنده؟
من هم SX1 رو پیشنهاد نمیکنم. مخصوصا با توجه به این که HX1 که مشخصاتی شبیه به این مدل داره قیمتش به مراتب پایین تره. البته کیفیت عکس هر دو نسبت به بقیه پایین تره. دلیلش هم قبلا راجع بهش صحبت شده. استفاده از سنسور CMOS روی دوربین های غیرحرفه ای که اولین بار بر روی SX1 و HX1 انجام شد یه تجربه ی ناموفق بود.
اگه فیلمبرداری اصلا براتون مهم نیست و فیلمبرداری نمیکنید که SX10 مناسب تره. ولی اگه اختلاف قیمتشون ناچیز بود به نظر من SX20 بگیرید. بالاخره ممکنه یه وقتی نیاز به فیلمبرداری پیدا کنید.
P90 که کیفیت عکسش خیلی پایین تره. هر چند که مشخصات خوبی داره.
نمونه عکس های واقعی SX10 رو میتونی اینجا ببینی. البته همه ی عکس ها مال SX10 نیست. به مشخصاتش توجه کن.
این دو مدل مطمئنا از نظر کیفیت بهتر هستند ولی هندلینگ و قدرت فلاش و محدوده ی زومشون با دوربین های سوپرزوم فرق میکنه. ضمن این که زوم موقع فیلمبرداری ندارند.
اگه از من می شنوید هیچ کدوم خوب نیستند. به طور کلی دوربین های سری T سونی ضعیف هستند. اگه دنبال دوربین های ultra compact هستید سری SD کنان کیفیت و عملکرد بهتری داره.
سیستم هایی مثل تشخیص چهره و تشخیص لبخند برای کاربرهای آماتور طراحی شده و اصولا یه ویژگی تعیین کننده محسوب نمیشن. شاید بشه گفت یه جورایی بیشتر برای بازارگرمی روی دوربین ها استفاده میشه. یه کاربر آماتور پیشرفته حتی اگه از این سیستم ها استفاده نکنه نتیجه ی بهتری هم میگیره.
تشخیص چهره. چهره ی اشخاصی که داخل کادر قرار دارند رو شناسایی میکنه و فوکوس رو روی صورتشون تنظیم میکنه. تشخیص لبخند این طوری کار میکنه که به محض این که سوژه ی شما لبخند بزنه دوربین به طور خودکار عکس میگیره. سیستم تشخیص چشمک هم شبیه به این کار میکنه.
لرزشگیر برعکس اون مواردی که بالا گفته شد یه ویژگی کاملا حیاتی هست و به طور مستقیم روی عکس تاثیر میذاره. مواقعی که نور کافی برای گرفتن عکس وجود نداره دوربین باید سرعت شاتر رو کاهش بده تا نور به مقدار کافی وارد دوربین بشه. در این حالت کوچکترین لرزش دست میتونه باعث تار شدن عکس بشه که سیستم لرزشگیر تا حدودی این مشکل رو رفع میکنه. همچنین وقتی که با زوم عکس گرفته میشه اثر لرزش دست بیشتر میشه و اون موقع هم لرزشگیر خیلی کمک میکنه. البته ممکنه تاثیر لرزشگیر دوربین ها با همدیگه فرق کنه.
دوربین های ضدآب هم طوری ساخته میشن که آب داخلشون نفوذ نکنه و تا یه عمق مشخص بتونن فشار آب رو تحمل کنن. البته این دوربین ها از نظر کیفیت عکس اکثرا ضعیف تر از دوربین های معمولی هستند و نقطه ضعف هایی دارند. دوربین D10 کنان نمونه ش هست و همچنین چند مدل از پاناسونیک و الیمپوس.
دوستان دنبال یه دوربین دیجیتال با مشخصات زیر میگردم
محدود ه ی قیمت تا 800 هزار تومان
از برند سونی خوشم نمیاد چون خیلی جالب نیست بقیه برندها ی دیگر رو هم ندیدم ولی فکر نکنم هیچ کدوم به کنون برسند ؟
نیمه حرفه ای
ترجیحا 12 مگا پیکسل یا بیشتر
قابلیت ضبط ویدو به صورتHD لرزش گیر دست تشخیص چهره لبخند و حرکت و ....
دارای فلش
ترجیحا کنون باشه
من از G10خوشم اومده نظر شما چیه ؟
چیزه بهتری سراغ دارید
من شاید تو عکاسی اکماتور باشم ولی میتونم زود پیشرفت کنم![]()
سلام من قصد خرید دوربین s200 exr رو دارم می خواستم نظرتون رو در مورد این دوربین بدونم و مقایسه ای داشته باشین بین این دوربین و sx20 در ضمن من دیروز خیابان جمهوری بودم و از این دوربین خیلی کم دیدم و به من گفتن هرچی هست دسته دوم هست و کلا کیفیت این دوربین خوب نیست و زود خراب میشه و خدمات پس از فروش نداره و لوازم جانبی هم براش به راحتی پیدا نمیشه کلا هیچ کس ازین دوربین تعریف نکرد...
می خواستم نظر شما رو هم بدونم
من نقد هایی که ازین دوربین روی نت خوندم عموما رضایت بخش بودن
با سلام به دوستان عزیز
دوست خوبم از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. منظور از اینجا فروم p30 هست یا لینکی بود که ظاهرا فراموش کردید که قرار بدید؟
1- نظر شما بین sx20 و پاناسونیک fz38 کدومه ؟ این چند روزه که ریویو میخونم نظرم بهش جلب شده گرچه کلا عکس های سافت تری میگیره ولی کیفیت عکس هاش بالاخص در حالت outdoor برتری محسوسی داره .
2- همچنین پردازشگر تصویر venus engine در پاناسونیک نسبت به Digital 4 برتری داره؟
3- fz38 قابلیت نصب لنز رو داره ؟
ممنون میشم پاسخ بفرمایید.
کامیاب باشید
V
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)