كسي metal gear solid portable ops رو بازي كرده ؟
كسي metal gear solid portable ops رو بازي كرده ؟
Last edited by mehdi30nema; 22-06-2008 at 13:11.
من بازي كردم ، چطور مگه ؟!؟كسي metal gear solid portable ops رو بازي كرده ؟
من وقتی بازی metal gear solid portable ops را ریختم روی psp تا newgame را انتخاب میکنم میره توی یک صفحه که نوشته start را بزنید تا start را فشار میدم می باد همون صفحه اول که new game داره.از بازی هم بیرون نمیاد.مجبور میشم کلید پاور را چند ثانیه نگه دارم تا psp خاموش بشه.
یک metal gear دیگه هم ریختم اسم کاملش یادم نیست.اون هم همین مشکل را داشت.در کل مثل اینکه psp من با metal gear مشکل داره.
شما نمیدونید باید چی کار کنم؟
من خیلیشو رفتم بازی جالبیه البته من بازی شو از دی وی دی مجله بازی نما گرفتم و ریختم رو دستگاه کاملا هم درسته و دستگاه هیچ مشکلی نداره ولی اصلا با بازی متال گیر اسید حال نکردم
تو این بازی دکمه ی دایره OK هست!
من نیم ساعت بازی کردم حالم بهم خورد به نظرم یه بازی کاملا مسخره بود طرف رو هدشات میکردی خوابش میبرد بعد 5 دیقه زنده میشد این صحنه رو که دیدم سریع از بازی اومدم بیرون پاکش کردم!
دوستان من میخوام یه Psp بگیرم..میدونم که اسلیم باید بگیرم ولی قیمتش چنده؟در ضمن واسه بازی همینکه سی دی رو توش بزاری اجرا میشه؟
اينه واسه اينه كه اون اسلحه بيهوش كننده رو استفاده كردي !!!من نیم ساعت بازی کردم حالم بهم خورد به نظرم یه بازی کاملا مسخره بود طرف رو هدشات میکردی خوابش میبرد بعد 5 دیقه زنده میشد این صحنه رو که دیدم سریع از بازی اومدم بیرون پاکش کردم!
الان قیمت ها ثابت نیست پک 250 داره تا 350.
اگه بخواهی بازی ارجینال بخری umd (همون سی دی خودت) را میزاری داخل دستگاه و بازی اجرا میکنی.
اگه هم بازی کپی بخواهی اجرا کنی فقط کافیه بازی را بریزی روی مموری بعد هم از داخل دستگاه بازی اجرا کنی.
سلام
دستگاه من کپی خوره و اسلیم هستش تا حالا باهاش 50تا بازی رو انجام دادم ولی نمیدونم چرا اونو تو isoکپی میکنم .موقعی که تو منوی بازی میرم اصلآ چیزی وجود نداره
ببینم این بازی رو باید بصورت فشرده داخل بازی کپی کنم یا بازش کنم
البته من هر دو صورت هم اینکار رو انجام دادم ولی نتیجه ای نداشت
من وقتی بازی Patapon رو روی Psp ریختم بازی رو تونستم اجرا کنم ولی توی لودینگ اولیه گیر میکنه یعنی همون قسمتی که بعد از نوشتن اسم سازنده و ناشر و اینا میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)