تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 722 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh_sib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    8Mile Road

پيش فرض

aqoa هم هی گیر میده
    =====

به نظر من محسن بهترین پاپ خون ایرانه

تــــــــو کـــــــافـــــــه هــــــای شــــلــــــــوغ

2. 2 کاربر از shahrokh_sib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

مصاحبه جنجالي محسن يگانه درباره محسن چاوشي:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چاوشي اگه بخواد همينجوري جواب بده فكر كنم ديگه بايد قيد دوستيشون رو بزنن
    البته بعيد ميدونم كه محسن جوابي بده

---------------------------------------------------------------------------------------------------

صحبت هاي مدير سايت رسمي هوادارن چاوشي:

متاسفم !

من تمامي اين اتفاقات رو به آقاي چاوشي منتقل كردم ،‌ كه مسلما" باعث ناراحتي ايشون شد.

اما بازهم سكوت رو ترجيح مي دهند ،‌ خداروشكر مردم خودشون متوجه ميشن.

من با زخم زبونا رفيقم !
    این جریان برای هیچکس به اندازه من اعصاب خرد کن نیست..

چون هر دوشون رو دوس دارم...

البته این صحبتها از ناخردی بوده راستیتش اینه که اونم مثل من دلش برای اون محسن تنگ شده ولی این توجیحی برای این صحبتها نیست و من هیچ دفاعی ازش ندارم و نوعی آبرو ریزی بود...

به هر حال ترجیح میدم فعلا از این دو تا عشقم آهنگی گوش ندم تا شرایط عادی بشه...

ولی واقعا یگانه جان چرا؟!!!!!!

عشق اینجور ریشش هستم....

اینجا چقدر خوش تیپ شده!!!

4. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مصاحبه جنجالي محسن يگانه درباره محسن چاوشي:

چاوشي اگه بخواد همينجوري جواب بده فكر كنم ديگه بايد قيد دوستيشون رو بزنن
    البته بعيد ميدونم كه محسن جوابي بده

---------------------------------------------------------------------------------------------------

صحبت هاي مدير سايت رسمي هوادارن چاوشي:

متاسفم !

من تمامي اين اتفاقات رو به آقاي چاوشي منتقل كردم ،‌ كه مسلما" باعث ناراحتي ايشون شد.

اما بازهم سكوت رو ترجيح مي دهند ،‌ خداروشكر مردم خودشون متوجه ميشن.

من با زخم زبونا رفيقم !
    نمیدونم چرا ولی با خوندن این 3 صفحه حس میکنم داره بهش حسودیش میشه.

از یه طرف هم خبر کاور بودن بعضی آهنگاشم مزید بر علت شده بزنه به تیپ تخریب شخصیت

گرچه محسن چاوشی عزیز متین تر و با شخصیت تر از این حرفاس

6. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آخه چرا این دو تا اینقدر به هم گیر میدن !!! بابا ما که طرفدار هر دو تاشون هستیمو ناراحت میکنن !

8. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

گرچه محسن چاوشی عزیز متین تر و با شخصیت تر از این حرفاس
    کلا این فرد شخصیت نازلی داره از صدقه سری چاوشی معروف شده و دفعه اولش نیست علیه بنیامین اصحابی و ... هم صحبت کرده دم البومش که میشه واسه مطرح کردن خودشو و فروش البومش که بازم فروش نمیکنه این کارا رو میکنه که البته باز بدتر خودش تحقیر میشه
    بعد این مصاحبه هم طرفدارای چاوشی جوابی خوبی بهش دادند مدیر وبلاگش اومد گفت کلی کامنت حذف کرده تو همین یکی دو ساعت و کلی دلیل که این مصاحبه فلان بوده تقصیر این نبوده و ماست مالی کردن
    فعلا بهتره بره به کاور کردن اهنگاش برسه

محسن چاوشی هم که این جور ادما رو در حد جواب دادن نمیدونم مثه همیشه بهترین رفتار از خودش نشون میده : سکوت
    ضرب المثلی هست که میگن جواب یه سری خاموشی است

آخه چرا این دو تا اینقدر به هم گیر میدن !!! بابا ما که طرفدار هر دو تاشون هستیمو ناراحت میکنن !

این دوتا ؟ !!! چاوشی اصلا کی در مورد این فرد یا کسی دیگری صحبت کرده ؟ این بچس که همش باید واسه مطرح کردنش به مصاحبه علیه بقیه متوسل شه با این حال بازم چاوشی جوابی بهش نمیده حالا این مصاحبه های قبلیش نگاه کنید :

و اینم جالبه :

گذشته و ....حال
    گذشته : چراغعلی مدیر برنامه*های یگانه است... خیلی از جوانان بااستعداد در عرصه موسیقی و هنر به این دلیل که مشاور خوبی نداشتند و راه درست پیشرفت را پیدا نکردند، خیلی زود از خاطره*ها محو شدند. یگانه برای آنکه پدیده*ای نباشد که زود ناپدید می*شود، یک مدیر برنامه حرفه*ای برای خودش انتخاب کرده به نام علی چراغعلی. یگانه می*گوید در دنیای موسیقی آدم سالم، حرفه*ای و خوش*فکر مثل چراغعلی کم پیدا می*شود. چراغعلی به لطف تجاربی که در عرصه هنر دارد، این روزها در حال برنامه*ریزی برای آلبوم مجاز یگانه و همچنین برگزاری کنسرت*های داخلی و خارجی این خواننده محبوب است.
    حال :
    یگانه می گوید ناسالم تر و سوءاستفاده چی تر و دروغگوتر و لولو تر از علی چراغعلی وجود ندارد.

گذشته : یگانه: ..نباید زیادی جاه*طلب باشند و با صبر و دقت بهترین تصمیم را بگیرند. این خیلی مهم است که از راه به در نشوند. نمونه عینی این جور آدم*ها که از خود بی*خود شدند و راه را در میانه گم کردند، کسی نیست جز بنیامین بهادری. او که حتی درک درستی از هفت نت موسیقی هم ندارد، به راحتی کل جامعه هنری ایران را زیر سوال می برد و به آنها بی*احترامی می*کند. چرا ما باید لنگ یک سری افراد بی*هنر باشیم که سر یک*سری اتفاقات خاص رو آمده*اند و فکر می*کنند که موج شان ماندگار است. بفرمایید، این هم آلبوم جدید بنیامین! چرا ما باید اجازه بدهیم که یک «بچه»، یک بچه از لحاظ هنری، بیاید و در صحبت*هایش این همه هنرمند را زیر سوال ببرد؟ آلبوم دوم همین آقا همه انسجام بازار موسیقی ما را بعد از عید از بین برد. او به شعور مردم ما توهین کرد و تازه دو قورت ونیم*اش هم باقی است.
    حال :

یگانه: بنیامین ، یکی از بهترین خواننده های کشورمون........

اخرشم گندش در میاد و تو همه سایت ها تیتر زده میشه که
    رسوایی بزرگ برای خواننده مشهور ایرانی + تصویر
    کاور کن معروف
    Last edited by Greedy; 11-01-2012 at 22:05.

10. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

تا حالا كي چاوشي به كسي گير داده كه به يگانه داده باشه؟!!!
    تازه محسن تا حالا هركي به هر شكلي باهاش دشمني هم كرده جواب نداده

12. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بابا منظورم همون یگانه بود حالا خوب نوشتم طرفدار هر دو تام !!!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

منظورتون "بمون" و "چشمای خیس من" بود. اگه منظورتون ایناست که اگه کاور آلبوم هارو داشته باشین پشت کاور نوشته شده اینا کاوره.
    ولی اگه منظورتون "رگ خواب" و "سکوت" باشه که حتما برید و آهنگایی که گفتن اینا آهنگ اصلین رو دانلود کنید و گوش بدین.

کلا این فرد شخصیت نازلی داره از صدقه سری چاوشی معروف شده و دفعه اولش نیست علیه بنیامین اصحابی و ... هم صحبت کرده دم البومش که میشه واسه مطرح کردن خودشو و فروش البومش که بازم فروش نمیکنه این کارا رو میکنه که البته باز بدتر خودش تحقیر میشه
    بعد این مصاحبه هم طرفدارای چاوشی جوابی خوبی بهش دادند مدیر وبلاگش اومد گفت کلی کامنت حذف کرده تو همین یکی دو ساعت و کلی دلیل که این مصاحبه فلان بوده تقصیر این نبوده و ماست مالی کردن
    فعلا بهتره بره به کاور کردن اهنگاش برسه
    واقعا این تیکه از حرفاتون خیلی جالب بود مخصوصا اون قسمت بولد شده. محض اطلاع اگه همون مصاحبه ای رو که میگین بخونین میبینین که محسن چاووشی به یگانه پیشنهاد همکاری داده. و جالبه که آلبوم یگانه فروش نمیکنه و اصالا موفق نیست ولی بهترین آلبوم سال میشه و ...

در مورد کاور کردن هم که اول اینکه شما برو اون آهنگایی رو که گفتن یگانه از رو اونا کاور کرده رو گوش کن اگه خودت خندت نگرفت اون وقت. من به هرکی این قضیه رو گفتم و آهنگ رو واسش گزاشتم از تعجب شاخ درآورده.

در مورد بهمن بابازاده و قضیه کاور هم بگم که اینطور که معلومه این قضیه ادامه داره و قرار نوبت به خیلی از خواننده های دیگه هم برسه (یکی از دوستان امروز دفتر تماشا بود). باز دم محسن یگانه گرم هر وقت کاور کرد گفت کاور کردم.

در مورد چراغعلی باید گفت خداییش تا حالا نشده با یکی رفیق باشی بگی این بهترین رفیقم بعدا سرت یه سری بازی در بیاره بفهمی عجب آدم مارمولکی بوده؟ بفهمی چه اشتباهی کرده با این رفیق شدی؟

در مورد بنیامین که خوب بود مصاحبه بنیامین رو هم میزاشتی که کلا به خیلیا توهین کرده بود.

در مرود علی اصحابی هم که نمیشه چیزی گفت چون ادعای ع.ا خیلی واقعا جالب بود.

من اینارو به خاطر مصاحبه یگانه نگفتم در جواب این پست شما گفتم.
    البته من ترجیح میدادم اون مصاحبه انجام نمیشد ولی کلا باهاش مشکلی ندارم. یگانه به چاووشی بی احترامی نکرده و حتی تو طول مصاحبه هم میگه که چون چاووشی دوستمه و دوسش دارم این حرفا رو میزنم و امیدوارم از من ناراحت نشه.

به قول آرش حسینی زمانی که یگانه بدون هیچ ترسی و بدون در نظر گرفتن حرف دیگران پشت محسن چاووشی ایستاد و گفت صداش صدای واقعیه و اگه اون صداش تقلبیه صدای من هم تقلبیه واکنش دوستان چی بود؟ : "باید هم به استادش احترام بذاره!!! "

در ضمن من هیچ مشکلی با چاووشی ندارم نه ازش بدم میاد نه چیز دیگه و یکی از بهترین خواننده های ایرن میدونمش. اینارو گفته که سوتفاهم پیش نیاد.
    Last edited by VBYOFSKI; 12-01-2012 at 02:28.

15. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

واقعا این تیکه از حرفاتون خیلی جالب بود مخصوصا اون قسمت بولد شده. محض اطلاع اگه همون مصاحبه ای رو که میگین بخونین میبینین که محسن چاووشی به یگانه پیشنهاد همکاری داده. و جالبه که آلبوم یگانه فروش نمیکنه و اصالا موفق نیست ولی بهترین آلبوم سال میشه و ...

در مورد کاور کردن هم که اول اینکه شما برو اون آهنگایی رو که گفتن یگانه از رو اونا کاور کرده رو گوش کن اگه خودت خندت نگرفت اون وقت. من به هرکی این قضیه رو گفتم و آهنگ رو واسش گزاشتم از تعجب شاخ درآورده.
    :lol: محسن چاوشی به این یگانه پیشنهاد همکاری داده اقا بسی خندیدیم این یگانه بود که با هاکان اومده بودن زیر صدای چاوشی نقش ایفا میکردن و واسه هاها کردن زیر صدا چاوشی و مکالمه اول اهنگاش بهش نقش میدادن دیگه عالم و ادم میدونن که امثال هاکان و یگانه بوسیله چاوشی معروف شدن مگر نه معلوم نبود چیکاره بودن هنوزم بگی هاکان و یگانه میگن همونایی که با چاوشی میخوندن این مصاحبه که ... زیاد گفته مثل این میمونه که منصور در مورد داریوش بگه داریوش به من پیشنهاد داد بخونم باهاش من قبول نکردم این داریوش خیلی ضعیف شده کاراش و من دوسش دارم این حرفا رو میزنم بعد داریوشم که این بچه رو در حد جواب دادن ندونه چیزی نمیگه محسن چاوشی اگه مثه این یگانه بی شخصیت بود میومد یه مصاحبه میکرد ابروی نداشته اینو بیش تر از پیش میبرد ولی اینطور نیست میگه من کارشناسم کارشناس چگونگی کش رفتن اهنگای بقیه اون اولش گفته این یگانه همشهری چاوشیه!!! اخه یه خرمشهری که شخصیتش این نیست این یگانه ماله یه جا دیگس نمیدونن تعریف همشهری چیه اومده گفته ملودی نشکن دلمو رو من ساختم در حالی که ملودی این کار کاور اهنگ یونانیه چاوشی تو مصاحبش با bbC 4 سال پیشم گفت تنظیمشم از چاوشیه حالا این بیچاره حرصش گرفته که چرا فقط به اسم چاوشی میشناسن این قطعه رو
    بهترین البوم سال ؟!!! والا این اصلا یه پدیده اثبات شدس که هر البومی که چاوشی میده پرفروشترین و بهترین البوم ساله البوم حریصم طبق معمول پرفروشترین البوم شد و تو نظرسنجی های مختلف بهترین البوم سال فقط یه جا دیدیم که این البوم م.ی بهترین شد که اونم البوم چاوشی رو چون اسفند 90 بود نذاشته بودن
    این فرد واسه فروش البومش و مطرح شدن البومش که اخرم نمیشه میاد به این التماسا دست میزنه
    سال 87 :

بیانیه !!!شاگرد سلطان چاوشی محسن یگانه , بعد از آلبوم مجاز نفس های بی هدف

از آنجایی که مدت هاست تلاش می کنم که صاحب رکورد فروش شوم , خواهشمندم که مرا برای رسیدن به هدفم یاری نمایید , زیرا ….

مدت کمی است که از پخش آلبوم من می گذرد و در این مدت سایت های پر تلاش انتشار موسیقی در ایران از من تا جایی که در توان داشتند حمایت کردند , زیرا بنا به شرایط و محدودیت های موجود در جامعه فعلی سابقه کارهای مجاز اینگونه نبوده.

شخصا آنگونه که از دست من بر می آید به عنوان یک اطلاعیه از سوی هنرمند کوچکی از خانواده بزرگ هنر موسیقی این سرزمین از مدیران آن سایت هایی که آلبوم من را صرفا بابت تبلیغ کار و با کیفیت پایین قرار دادند تشکر نمایم و شخصا در مورد سایت هایی که بر خلاف هدف من آلبوم را با کیفیت بالا قرار دادند به احترام مشقت و زحمت فراوانی که در راه تهیه این آلبوم کشیده ام به عنوان برادر کوچکتر تقاضا دارم که آلبوم را با کیفیت بالا قرار ندهند تا مردم به صورت اورجینال آلبوم را خریداری نمایند که این خود نوعی فرهنگ سازی برای اعتلا و ارتقا هنر در این سرزمین می باشد زیرا شخصا فکر نمی کنم که این مبلغ ناچیز رقم چندان سنگینی برای عزیزان و دوستان باشد.

از آنجایی که مدت هاست تلاش می کنم که صاحب رکورد فروش شوم خواهشمندم که مرا برای رسیدن به هدفم یاری نمایید , زیرا فکر نمی کنم که کار من از کارهای پرفروش دیگر دوستان چیزی کم داشته باشد.

اگر با نظر من موافقید پیام مرا به دوستان خود برسانید. راستی هرگز فراموش نمی کنم که خود شما بودید که با وقت گذاشتن برای گوش کردن به آهنگ هایم مرا به محسن یگانه امروز مبدل ساختید. نه تنها امروز بلکه هرگز این لطف شما را فراموش نمی کنم.در پایان به نکته هم باید اشاره کنم که این آلبوم آن چیزی نبوده که من برای آن برنامه ریزی کرده بودم .ان شاءالله آلبوم بعدی آلبومی خواهد بود که نه من و نه دیگران نتوانند تکرارش کنند و در ذهن ها و قلبها به یادگار بماند.همه شما عزیزان را دوست دارم.

محسن یگانه

این تیکه دیگه اخر هر چیه :

از آنجایی که مدت هاست تلاش می کنم که صاحب رکورد فروش شوم خواهشمندم که مرا برای رسیدن به هدفم یاری نمایید , زیرا فکر نمی کنم که کار من از کارهای پرفروش دیگر دوستان چیزی کم داشته باشد.

————–

سال 89 :

( یگانه) :

اعلام اسم آلبوم با نام «این cd رو بخر» یک شوخی تبلیغاتی بود و خواستیم بگوییم هواداران باید سی دی را بخرند و دانلود نکنند

فعلا که طبل رسواییش بر همه جا زده شد
    Last edited by Greedy; 12-01-2012 at 11:16.

17. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

من خودم بعد چاوشي از يگانه خوشم ميومد ولي واقعا اين مصاحبش مضحك بود
    يكي از باحالترين حرفاش اونجا بود كه گفته چاوشي پسرفت كرده!! خودش هم كه طبق نظر خودش هميشه در حال پيشرفته
    من موندم اگه چاوشي پسرفت كرده و 3 سال پشت سر هم داراي پرفروشترين آلبوم شده پس چاوشي پسرفت كرده از يگانه پيشرفته هنوز بالاتره

سال 91 هم مياد و جفتشون آلبوم ميدم. بازم تفاوت ها رو ميبينيم و همچنين مقدار فروش رو

19. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •