با سلام
الان دو روز تقریبا نمیتونم وارد گوگل بشم ولی هر سایت دیگه میتونم برم جریان چیه ...واقعا مشکل دارم نمیتونم ایمیلم رو هم چک کنم :(((
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام
الان دو روز تقریبا نمیتونم وارد گوگل بشم ولی هر سایت دیگه میتونم برم جریان چیه ...واقعا مشکل دارم نمیتونم ایمیلم رو هم چک کنم :(((
بای شاتل
امروز شاتلمو گفتم جمع آوری کنند
سرویس آرت هم دیگه ارائه نمیداد
فردا برم پارس اوووفلاین![]()
به خاطر اختلالی هست که تو پروتکل https به وجود اومده.(البته درست تر اینه که بگیم به وجود آوردن!). اکثر کاربرا مشکل دارن و بدون استفاده از سرویس هایی که -به هر طریقی- شاتل رو دور میزنن درست بشو نیست.
دمت گرم :-D
مثل اینکه بیشتر isp ها udp رو درست کردن فقط همین شاتل مونده که درست کنه شاید بعد 1 ماه بشه 1 بازی کرد :|
همه شرکت ها؟!
های وب خرابه هنوز. مخابرات هم اکثر جاها خرابه
سیستک هم همینطور. داستان سر دراز داره مثل اینکه!
من هم چند روزه این مشکل رو دارم و مثلاً نقشه گوگل بصورت عادی باز نمیشه یا به کندی شدید و یا مثلاً تانگو باید تانگو برقصه که بتونه چند تا پروفایل رو باز کنه و موارد مشابه. فقط اینکه سراسری باشه یا مشابه محدودیتشون این هم منطقهای باشه رو نمیدونم.
واسه من همه چی عالیه(سرعت،باز کردنه صفحه، گوگل و....) 2mb محدود دارم منطقه باهنر تهران
تنها مشکلم وایبرو اسکایپو ایناس که نمیشه باهاشون حرف زدو همش reconnect میشه که اینم فکر کنم سراسریه واسه همس......
یک امار.بده من دیشب 12 گیگی زدم تو گوشش !
راستی نمیدونم چرا سیستمو خاموش نکرده بود آی دی ام ! راهی وجود نداره که تایمر بزارم تایمش تموم شد خد اقل وای فایو قطع کنه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام من میخوام ماه بعد سرویسم را به 128 تغییر بذم که ظاهرا توی پروفایل امکانش نیست و باید تماس بگیرم پشتیبانی تا انجام بدن .
این ماه تا الان حدود 55 گیگ نا قابل دانلود داشتم که نسبت به بعضی دوستان اصلا به حساب نمیاد ولی میترسم زنگ بزنم پشتیبانی و ببین چقدر شبانه گرفتم و حسابی محدودم کنن و دیگه سرعتم افتضاح بشه .
الان سرعت دانلود روزانه من 270 هست و شبانه هم همینه . اگر سرعت سرور خوب باشه با همین سرعت شبی 7 گیگ میتونم بگیرم .
به نظر شما امکانش هست این کار را بکنن ؟
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)