ای بابا !! لیدر می خوایم چی کار ؟؟؟
خودمون لیدر خودمون میشیم !
فقط یه نفر تریب رو بزنه ! مهم نیست کی بزنه
ای بابا !! لیدر می خوایم چی کار ؟؟؟
خودمون لیدر خودمون میشیم !
فقط یه نفر تریب رو بزنه ! مهم نیست کی بزنه
مشکل همینه چون مثله بقیه ورلد ها 3 نفر ترایب میزنن همون اول ورلد همه leave میدن.
اگه میخواین ترایب موفق شه باید یه لیدر باشه.
با همه رفیق باشه و نخواد رئیس بازی درآره.
ردیفه فقط ایدی skype و ایدی که تو بازی باش شرکت میکنید با اسم کوچیک واقعیتون رو بدید من دارم لیست جمع میکنم.
ظهر باشه بهتره چون بچه ها وقت بيشتري دارن تا با روستا كار كنن بعد برن و بخوابن ...
سعيد تو كسي نيستي كه به كسي بگي بياد يا نيادمن که دارم به کسایی که بالاتر از نرمالن می گم بیان !
از هم دور بشيم كه عاليه
ولي اگه همون اول ورلد برين بايد خيلي فعال باشين ...
من با ليدر بودن مرتضي كاملا موافقمهم بازيش عاليه و هم زبانش فوله و هم ليدريش خوبه
اما بعضي هاي ديگه هستند كه ...
مرتضي ديكتاتور داره مياد ليدر بشه كاري نكن نوبلت كنه هاااا
و : من از همون اول با پريميوم ميام، ليدر محترمه( مرتضي ) اگه ميخواي پريميوم رو فقط براي عكس گذاشتن توي ترايب ميخواي فعال كني، نكن، من ميزارم
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
ببين، من الان توي اين چند سال گذشته دو تا ترايب رو باهم برات مقايسه ميكنم :
يكيش اينه كه اكثرا همون اول بازي 50-60 تا عضو ميريزن توي ترايب، اين عضو ها هماهنگي كه ندارن هيچ، هر روز هم 10 نفر از ترايب ميرن بيرون !
دومي اينه كه يك ترايبي مياد با 10 تا فوق حرفه اي بازي رو شروع ميكنه، نمونش توي ورلد هاي قبلي هم بود. به صورتي كه توي رنكينگ يه ترايب بود با 9 تا عضو حرفه اي، رنك 7 رو داشت !! كلا خيلي ترايبه شاخ بود و همه تعريفش رو ميكردن با اينكه 9 تا عضو بيشتر نداشت !
حالا خود دانيد ...
باشه ! یه نفر لیدر بشه!!!
اسم من : حامد
یوزر اسکایپ : hamed-beckham
یوزر یاهو : v9d4
اسمم تو بازی رو نمی دونم ! خیلی وقته بازی نکردم !!!
سعید آسمون پسورد منو چیکار کردی ؟؟؟ اونی که باهاش قهرمان شدم تو مسابقات اسپید !!!
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
ایول منم با این نظر موافقم !!
سعی کنید اون هایی که می خوان بترکونن رو بیارید .
انقدر بدم میاد یه نفر وسط بازی تیم رو رها کنه !!
وحید:
GameName : God0fHero
خودم:حامد
GameName:RedSpoT
سعید:آسمون:
ID: a3moon2712
ACC: SaEiD
Hamed-Beckham : حامد
یوزر اسکایپ : hamed-beckham
یوزر یاهو : v9d4
Game Name: hamed---beckham
... آقا اونایی که تازه میخوان شروع کنن بدبختا چیکار کنن؟
Last edited by RedSpoT; 16-07-2010 at 12:16.
اقا من جغدم ! :ديظهر باشه بهتره چون بچه ها وقت بيشتري دارن تا با روستا كار كنن بعد برن و بخوابن ...
تا ساعت 6 بیدارم بقیش ال 12 1 خوابم ! :دي
برو بابا : دی
من چه می دونم یوزرت چی بود ؟ : دی
یادمه قهرمانت کردمو رفتم : دییییییی
فوق فوقش یکی که تجربه ی لیدری رو داشته می زاریم براشون برای آکادمی !... آقا اونایی که تازه میخوان شروع کنن بدبختا چیکار کنن؟
درسته. تعداد زیاد ممبر فقط پوینت میده و همشون هم تبدیل به فارم گاه میشن ولی حرف اول رو ممبر های حرفه ای و Battle point میزنه.
من ترایب هایی رو دیدم که از نظر پوینت رنک 1 هستن ولی از نظر BP رنک 10-15 رو دارن که همیشه زمین میخورن.
اقا یوزر بازی من هم مشخص شد :
hamed---beckham
ای دهنت صاف !! تو قهرمان کردی ؟؟؟؟ عجب ادمیه !!
تو سایت نوشتن دیگه حامد قهرمانه منم ول کردم . تو گفتی یوزر رو بده من حال بعضی هارو تو بازی بگیرم !!
پسورد رو عوض کردی گذاشتی : سعید !!
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
اوه اوه !! بکشید این نامرد رو !!
این رو تو یاهو بهم گفت !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)