با این حساب یعنی انگاری چون چاقو برای چاقوکشی مصرف داره حتی صاحبان کارد میوهخوری رو هم مجازات کنن!
کلاً خبر جالبی نبود.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با این حساب یعنی انگاری چون چاقو برای چاقوکشی مصرف داره حتی صاحبان کارد میوهخوری رو هم مجازات کنن!
کلاً خبر جالبی نبود.![]()
دیشب حدودا 10+1 گیگ دانلود کردم حیف شد به ۱۲ گیگ نرسید![]()
ابولفضل یک امار بده ببینم با ۶ مگ چقدر گرفتی؟
بچه ها شوکه نشید ها 17 گیگ دانلود کردم با سرویس 6 مگ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، من تو رشت هستم. مبین نت دارم طرف ادیب صابر(فلکه گاز)
سرعت خوبه اما قطعی دارم و هزینه ها گرون ، خونه دانشجویی دارم و تلفن نداره به نظرتون تلفن بخرم و سوییچ کنم رو شاتل ؟
این طرح بهاری رو میگم
دوست عزیز میشه بگی 17 گیگ دانلود با چه سرویسی و در چه ساعتی؟چون دلم از صبا نت خونه میخوام از یه شرکت درست حسابی سرویس بگیرم واسه همین برام مهمه بدونم دانلود شبانه شاتل چطوره یا اینکه سرویس نا محدودش بعد از یه مدت دانلود سرعتش کم نمیشه؟
شاتل تو منطقه مخابراتی سید الشهدا سمت خیابان کمیل کسی از دوستان داره؟؟؟؟ سرعتش چطوره؟؟؟؟ فکر کنم پارس آنلاین بگیرم بهتره کاربراش بیشتر راضی هستن.
سلام من 27اردیبهشت تولدمه و 12 خرداد این سروریسم(یک ماهه) تموم میشه.
میخوام بدونم چطور میتونم این 3 گیگ رو به سرویس جدید که میخوام بخرم(یک ساله) انتقال بدم؟
سلام من تازه شاتل گرفتم(قبلا صبانت داشتم) و به شدت با https ها مخصوصا گوگل مشکل دارم، 6 روز طول میکشه یه صفحه 3 کیلوبایتی رو باز کنهولی سرعت دانلود خوبه و سایت های داخلی و ایرانی رو خیلی خوب باز میکنه، همش از قتد شکن باید استفاده کنم... شما هم این مشکل دار دارین؟ راه حلی به جز فیلتر شکن داره آیا؟ با تغییر DNS چطور؟کسی زنگ زده نمایندگی شاتل بپرسه؟
دوستان این هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه دیگه چیه ؟ ماهی 3500 تومن ؟ این قانون رو از کی اعمال کردن ؟ اگر این هزینه را ندیم کلا شبانه رایگان را نخواهیم داشت ؟ مثلا برای سرویس ECO128 که سه ماه 30 تومن هست آیا باید برای هر ماه این 3500 را بدیم ؟
17 گیگ در ساعات شبانه یعنی از ساعت 1 تا 8 دانلود کردم اونم با سرویس 6 مگ .سرعتش واسه من از 770 پایین تر نمیومد تو ساعات شبانه
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)