تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4625 از 4751 اولاول ... 36254125452545754615462146224623462446254626462746284629463546754725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,241 به 46,250 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با تشکر فکر میکنم بهترین زمان برای آمدن من به شاتل است چون با 45000 تومان هم مودم بی سیم میدهد هم هزینه نصب نمیخواهد، هم اینترنت سه ماهه یک گیگ میدهد و هم چون تولدم نزدیک است سه گیگ هم به این سرویس اضافه میشود. فقط ظاهرا سرویس اکولایت را به همه مراکز مخابراتی نمیدهند.
    Last edited by 971971; 08-05-2014 at 21:48.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من تازه شاتل گرفتم، سرعت 2mb محدود؛ کلن سرعتم خوبه و راضیم ولی نمیدونم چرا وقتی با وایبر و اسکایپو .... تصویری یا صوتی حرف میزنم هی بعده 1 دقیقه اینا reconnecting میشه و دوباره وصل میشه که باعث میشه نتونم بحرفم در صورتی که همون موقه سایره چیزا وصله و سرعت دانلود 450 ایناست........
    به خودشون زنگ زدم گفتن بعضی کاربرا رنج آی پی شون با این نرم افزارا مشکل پیدا کرده و حلش می کنیم!!!!!!!!!!!!!
    چیکار کنم حالا دوستان؟
    مشکل سراسری هست و به خاطر اختلال در پروتکل UDP هست :
    مشکلاتی که پیش اومده فراگیر هست و با استفاده وایرلس و آنتن و... هم حل نمیشه...در تمام ISP ها این مشکل هست و تقصیر هیچ کدام از ISP ها نیست(حتی شرکت پیشگامان که به عنوان بزرگترین وارد کننده پهنای باند ایران شناخته میشه)
    تمام این مشکل زیر سر شرکت زیرساخت هست...در مورد UDP بنده توضیح مختصری میدم و با توجه به اینکه 2-3 سال از زمان مطالعه مباحث شبکه بنده گذشته کم و کاست ها و مشکلات متن را به بزرگی خودتون ببخشید...
    برای انتقال اطلاعات در شبکه های کامپیوتری از روش های مختلفی استفاده میشه که به اونها پروتکل(یا قانون)گفته میشه...اطلاعاتی که ارسال میشه به بسته(packet) ها تقسیم شده و اونها ارسال میشن...فرض کنید یه کیک بزرگ را تکه تکه کنید و هر تکه را در یک بسته قرار بدید و بسته ها را ارسال کنید به مقصد و مقصد تکه ها را به هم بچسبونه و کیک در مقصد به شکل اول دربیاد
    بعضی از این پروتکل ها،مقصد، به محض دریافت هر کدام از بسته پیغامی مبنی بر کامل و درست دریافت کردن بسته(که اصطلاحا ack نامیده میشه)به مبدا ارسال میکنه که به مبدا می فهمونه بسته را دریافت کردم و بسته بعدی را ارسال کن
    UDP ها یکی از پروتکل ها هست ولی در UDP پیامی مبنی را دریافت درست بسته ارسال نمیشه(یعنی ack نداریم)...حسن این روش این هست که سرعت ارسال بسته ها بسیار زیاده هست و به همین دلیل برای برنامه هایی که زمان دریافت بسته ها با اهمیت هست استفاده میشه(مثل وایبر،وی چت،یاهومسنجر و تمام بازی های آنلاین،فیل_تر شکن ها و برنامه های نمایش فیلم و موسیقی آنلاین و ...)
    به احتمال بسیار،به دلیل اینکه جکومت روی استفاده از برنامه هایی نظیر وایبر وی چت و هیت-لر شکن ها... حساس شده(-که بعضی ها میگن به خاطر محتوای مجرمانه ای هست که در اون انتقال داده میشه و بعضی کم شدن درآمد مخابرات را دلیلش میدونند-)و دستور فیلترینگ این برنامه ها صادر شده..اما از اونجایی که اگر هر کدام از این برنامه ها را که ببندند جاش برنامه دیگری جایگزین میشه،تصمیم به رفع مشکل از پایه کردند و زدن کل پروتکل را با اختلال مواجه کردند(چگونگیش را من نمی دونم)...در حال حاضر بعد از چند ثانیه ارتباط با سرور روی این پروتکل،دی سی رخ میده و همین دی سی باعث میشه بازی های آنلاین با مشکل اساسی رو به رو بشند...
    به همین دلیل تمام برنامه هایی که در بالا ذکر کردم با مشکل مواجه شدند
    بابت توضیحات جسته گریخته ام و نگارش ضعیفم عذرخواهی می کنم...کلا در زمینه ارائه اطلاعات خیلی ضعیف هستم

3. 4 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من یک مشکلی دارم خیلی سایتا برام دیر بالا میاد از مای شاتل بگیرین بیاین بالا نمیدونم چ‌شه هم با لپتاپ اینجوریم هم با تبلت !

5. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بچه ها من یک مشکلی دارم خیلی سایتا برام دیر بالا میاد از مای شاتل بگیرین بیاین بالا نمیدونم چ‌شه هم با لپتاپ اینجوریم هم با تبلت !
    امین جان این چند روز خواب بودی ؟؟
    یا دیر به شهرتون سرایت کرد !!!

چند روزه من مشکل داره !!

کلا اعصاب نمونده
    مثل اینکه سراسریه !!

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

واسه ما هم از امروز اینطور شده

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سلام یه چند ماهیه به شدت با https ها مخصوصا گوگل مشکل دارم، 6 روز طول میکشه یه صفحه 3 کیلوبایتی رو باز کنه، همش از قتد شکن و این داستانا باید استفاده کنم... شما هم این مشکل دار دارین؟ راه حلی داره آیا؟
    دوستان با تغییر DNS امکان داره مشکلم حل شه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امین جان این چند روز خواب بودی ؟؟
    یا دیر به شهرتون سرایت کرد !!!

چند روزه من مشکل داره !!

کلا اعصاب نمونده
    مثل اینکه سراسریه !!
    نه سرایت کرده بود ولی بدک نبود الان وخیم شده اوضاع !

واسه ما هم از امروز اینطور شده
    معلوم نیست دارن
    چ گو×ツ میخورن

راستی امشب امادم که رکورد بزنم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

این چند وقت شما با هیزم شکن مشکل ندارید ؟؟

نمیدونم چرا هیزم شکنم درست کار نمیکنه !!!!!

تنها این مشکل نیست و بدون اونها یه سری سایتها مثل نقشه گوگل هم به سختی باز می‌شن. نمی‌دونم باز مشکل با HTTPS هست که اون ابزارها هم گیر داره یا اینکه متعلقات گوگل رو محدود کردن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر کردم خودت حذفش کردی (( مثل مشخصاتت ))

احتمالا طبق معمول مشکل نرم افزاری هست !!!

زنگ بزن اونجا رو رو سرشون خراب کن !!

این از اون مواردی هست که کسی اگه داشت صداش رو هم درنمی‌یاره و زیرآبی سر می‌کنه، چه برسه به اینجور سر و صدا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •