این سایته که ترکیده و سرعتش داون شده یا نت منه؟
نه سایت درسته .هیچ مشکلی نداره.
البته به دلیلی ازدیاد یوزر ها ممکنه بعضی وقتا سرعت کم بشه.
من همین الان دارم آپگریت میکنم. زمانهاش هم کمی منطقی تره نسبت به تراوین.
تراوین فرت فرت بهت حمله میکردن تا می اومدی شروع کنی مرخص بودی.
راستی. اینجا پست شمارش نمیشه هااا. خیلی وقته.
اره خیلی وقت بود ! الان شمارش می شه !
این ورلد 51 چی شد ؟ چه جوری می خوایم بریم ؟ گروه چی ؟ اصلا منو را می دین ؟ :دي
---------- Post added at 04:35 AM ---------- Previous post was at 04:32 AM ----------
بستگی داره من ! اگه این ورلدو ول کنم با GodOfHero می ام اگه نه هم که با همین و ح ی د !
ای دیم : God0fHero
فک کنم !
سرعت یه خورده پایین اومده بود!
بعد از کلی حمله کردن به اینور و اونور بریم یه 2 - 3 ساعت بکپیم![]()
تيم 100 نفره چيه ؟!
من توي ورلد 50، به 4 تا روستاي 5 كيلويي رسيدم، اما روستاي چهارم رو كه نوبل كردم از يه ترايب 20 نفره بود
همون ترايب 20 نفره، 4 تا نوبل ترين برام فرستادن و كل روستاهام پريد ! بعد بهم گفتن ديگه يادت باشه از ترايب SeVeN نوبل نكني !
100 نفر مگه جوجه كشيه ؟!
سعيد ليدر بشه باز هم مثل همه ي ورلد هاي ديگه احتمالا ترايب از هم ميپاشه ...
من نميدونم با اينكه سعيد اين همه سابقه ي خرابكاري و ليدري ناموفق داره چرا باز هم بچه ها بهش اعتماد ميكنن![]()
به به سلام چه طوری ؟ من جنرال ام هستم تو 12 بودیم البته 2 جای مختلف !!! چه دوران خوبی داشت 12
سلام جناب حامد خان پیر بازی تریبال
موصی تو هم داری بازی می کنی ؟
همه که اومدن دوباره ایول
بالاخره ممد یه حرف درست زد !!!
واقعا اگه 20-30 نفر جمع شن تو ترایب با یه لیدر درست (نه سعید) ترایب می تونه بترکونه
من کاری ندارم به تعریفایی که سعید از خودش میکنه ! چیزی که من تا حالا از سعید دیدم این بوده که حداکثر پوینتش 3000 بوده ! همیشه باعث دعوا بوده ! تو ترایبها سیتر ملت شده و اکانت ملتو به فنا داده !!! باعث دیسبند شدن ترایب یوده !!! سعید شرمنده من باهات مشکل شخصی ندارم اما واقعا اینطوری بودی تا حالا
کیا واسه ورلد جدید پایه ان ؟ منم با اینکه وقت خیلی کم دارم اما احتمالا میام اگه بچه ها بیان تا دور هم باشیم
كل چيزهايي كه گفتي تاييد ميشه مخصوصا قرمز هابالاخره ممد یه حرف درست زد !!!
واقعا اگه 20-30 نفر جمع شن تو ترایب با یه لیدر درست (نه سعید) ترایب می تونه بترکونه
من کاری ندارم به تعریفایی که سعید از خودش میکنه ! چیزی که من تا حالا از سعید دیدم این بوده که حداکثر پوینتش 3000 بوده ! همیشه باعث دعوا بوده ! تو ترایبها سیتر ملت شده و اکانت ملتو به فنا داده !!! باعث دیسبند شدن ترایب یوده !!! سعید شرمنده من باهات مشکل شخصی ندارم اما واقعا اینطوری بودی تا حالا
کیا واسه ورلد جدید پایه ان ؟ منم با اینکه وقت خیلی کم دارم اما احتمالا میام اگه بچه ها بیان تا دور هم باشیم
اين ورلد هم با مسخره بازيهاي اين آقا و باز هم ليدرهاي ناموفقش مثل اينكه باز هم بايد شاهد ديسبند شدن ترايب و دعوا ها باشيم ...
همه که اومدن دوباره ایول
الان فک کنم کفت برید همه قدیمیا جمع شدن![]()
![]()
محمد در مورد این امضات فکر کنم توهم برت داشته. اگر کاری نکردم هنوز فقط از ترحم و دلسوزی بوده وگرنه همه چیز اماده و مهیاست. میخوای بهت نشون بدم؟ ؟؟
ای بابا !
من کی گفتم می خوام لیدر باشم ؟؟؟ ( البته بگم که هنوزم فکر می کنم یکی از بهترین لیدرهای تریبالم !!- البته این نظر خودم تنها نیستا ! )
به هر حال شما ها به خودتون افتخار کنین که یه لیدر و یه بازیکن مثه من دارین ، حالا اگه دوست دارین لیدر نمی شم اگرم دوست دارین نمی شم !
آقای رید اسپات اینم مشخصات ..
ID: a3moon2712
ACC: SaEiD
Tribe: ...
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)