hmm.
شایا.هتریک.تریبال.وست. اگه اینا نباشه یادم نیست ولی فک کنم شایا بود : دی
hmm.
هر هر هر هر یادش بخیز چه حالا و هوا هایی می بود ! : دی
شمارش پستا رو بزودی بر میدارن : دی
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
کس دیگه ای هم این اسکایپ رو دان کرد یا سر کاریم ما![]()
آره شایا بود...! حالا اسم کاراکترت تو شایا چی بود؟ یکم خصوصیات اخلاقیت یادم بیاد!hmm.
هرچی که تغییر کرده و تو این ورلد هست رو بگید... آها قضیه ی این شمارش پست چیه؟ دائمیه؟
از 12 خاطره بدی دارم... یه نفر اومد هم منو هم بردیا رو با هم نوبل کرد!
شما همون V A H I D نیستی ما یه زمانی میشناختیم؟V A H í D
من اون موقع اراکل الینس بر میداشتم.
از دوازده به بعد یه سیستم جدید نوبل کردن اضافه شد که Coinی بود.
یه کلیسا اضافه شد که تو این ورلد 51 نیستش.
یه سیستم اپگرید سربازا اضافه شد که به تا لول 3 اپگرید میشدن و محدودیت ریسرچ وجود داشت یعنی همه سربازاتو نمیتونستی ریسرچ کنی و به لول 3 برسونیشون.
دیگه سیستم ترایب داری عوض شده که من چون بعد 24 رو بازی نکردم نمیدونم دقیقا چی اضافه کردن.
چه جالب چون من 12 بدترین ورلدم بود و 2 بار نوبل شدم.lol حتی اسم طرفم که زد نوبلم کردو یادمه اگه اینبار نزدیکش بیفتم یه بلایی سرش بیارم اسمش :
Giant purple hamster بود : پی
راستی پالادین هم اضافه شده که به دو صورت ایتم دار و بدون ایتم هست که تو این ورلد بدون ایتمه پس توضیح نمیدم.
و یه اپدیت گرافیکی هم به بازی اضافه شده : دی
سلام !
بله برادر ! :دي می گم یهو اومدین غافل گیر شدم ! :دي
می گفتین یه گوسفندی چیزی سر می بریدیم ! :دي
من 12 رو خیلی دوس داشتم چون سرعتش بالا بود ! 2 بود اگه اشتباه نکنم !چه جالب چون من 12 بدترین ورلدم بود و 2 بار نوبل شدم
اره 2 بود. چه newbie بودم تو 12 ها.. : دی
فقط اسپید.
noob بودی ! :دي
من که فقط قبلش یه هفته تو 10 بازی کرده بودم ! درست بلد نبودم بازی کنم ( البته الانم همون جوریم ! :دي ) .....
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
noob بودی ! :دي
من که فقط قبلش یه هفته تو 10 بازی کرده بودم ! درست بلد نبودم بازی کنم ( البته الانم همون جوریم ! :دي ) .....
Noob خودتی : دی
خوب اقا واسه این ورلد جدید اسم هاتونو بدید با اسمی که باهاش تو ورلد جدید شرکت میکنید و ایدی skype یا اگه حال ندارید دانلودش کنید فعلا ym. من یه لیست بندی بکنم تا یه نفر رسما مسئولیتش رو بگیره.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)