تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4621 از 4751 اولاول ... 36214121452145714611461746184619462046214622462346244625463146714721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,201 به 46,210 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت Online4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تازه دارن بعضی ها به حرف ما میرسن...
    روز اول میام میگم 2400مگ از من کم شده میگن کی شاتلللل؟! امکان نداره!
    تا همین الانم که 3روز گذشته کوچکترین پاسخی از سمت شاتل به من در رابطه با گم شدن 2400مگ در طی 1ساعت داده نشده! من حتی از سایت شاتل فرم پر کردم و هنوز منتظر تماس یا ایمیل شاتل هستم...

محدودیت دانلود که داشت ,در این 1ماهه پینگ نابود و گم شدن چندین گیگ از ترافیک مشترک هم بهش اضافه شده...

سلام رفیق

منم قبلاً بارها مشکل مصرف ناخواسته ترافیک داشتم و بصورت تجربی و همینطور با Search توی اینترنت یه سری چیزا رو یاد گرفتم!

البته چند بار هم زنگ زدم به شماره 23089 (پشتیبانی شاتل) و چنتا مورد رو با من بررسی کردن و مشکلم حل شد...

تجربیاتمو می نویسم شاید کمکت کنه:

• اول اینکه اگه مودمت وایرلسه حتماً رمزشو عوض کن و یه رمز پچیده بذار که قابل ---- کردن نباشه و ضمناً حالت امنیتی رو بذار روی WPA2 که امکان ---- کردنش تقریباً غیر ممکنه! (یادش به خیر، یه زمانی رمز وایرلس من، شماره تلفن موبایلم بود و همیشه همسایه مون از اینترنت من استفاده می کرد، البته فهمیدم و رفتم توی تنظیمات مودم و بلاکش کردم!!!)

• دوم، یه نرم افزار مثل NetworX روی سیستمت نصب کن تا بتونی جزئیات مصرف هر کدوم از برنامه ها رو روی سیستمت چک کنی! (برای من بارها پیش اومده که یه اپلیکیشنی توی بکگراند بدون اطلاع من شروع کنه به آپدیت کردن خودش و ترافیکمو مصرف کنه!)

• سوم، حتماً یه آنتی ویروس اورجینال یا اگه نشد، آنتی ویروس رایگان مایکروسافت (Microsoft Essential) رو روی سیستمت نصب کن و هفته ای یکبار Full System Scan انجام بده و از آپدیت بودن آنتی ویروست مطمئن شو! (خیلی وقتا دلیل مصرف شدن ناخواسته گیگ اینترنت، ویروسی بودن سیستمه)

• نکته آخر اینکه، توی سایت my.shatel.ir توی قسمت ترافیک مصرفی می تونی ساعت دقیق مصرف شدن گیگ رو ببینی. به نظرم چک کن و ببین دقیقاً چه زمانی گیگ مصرفی برات خورده و زنگ بزن به پشتیبانی شاتل و بگو می خوای با سوپروایزر صحبت کنی و بعد لاگ رو براشون بفرست تا اگه مشکلی هست برات چکش کنن. بعضی وقتا مثلاً ممکنه توی یه بازه زمانی خیلی کم، مثلاً 5 دقیقه برات 1 گیگ مصرف بخوره که این واضحه که مشکل از نرم افزارشونه و به راحتی قابل پیگیری هست....

یادت باشه دوست من، حق گرفتنیه، به شرطی که قابل اثبات باشه نه روی حدسیات!

اگه کمک بیشتری خواستی، من در خدمتم...

2. این کاربر از Online4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفیق

منم قبلاً بارها مشکل مصرف ناخواسته ترافیک داشتم و بصورت تجربی و همینطور با Search توی اینترنت یه سری چیزا رو یاد گرفتم!

البته چند بار هم زنگ زدم به شماره 23089 (پشتیبانی شاتل) و چنتا مورد رو با من بررسی کردن و مشکلم حل شد...

تجربیاتمو می نویسم شاید کمکت کنه:

• اول اینکه اگه مودمت وایرلسه حتماً رمزشو عوض کن و یه رمز پچیده بذار که قابل ---- کردن نباشه و ضمناً حالت امنیتی رو بذار روی WPA2 که امکان ---- کردنش تقریباً غیر ممکنه! (یادش به خیر، یه زمانی رمز وایرلس من، شماره تلفن موبایلم بود و همیشه همسایه مون از اینترنت من استفاده می کرد، البته فهمیدم و رفتم توی تنظیمات مودم و بلاکش کردم!!!)

• دوم، یه نرم افزار مثل NetworX روی سیستمت نصب کن تا بتونی جزئیات مصرف هر کدوم از برنامه ها رو روی سیستمت چک کنی! (برای من بارها پیش اومده که یه اپلیکیشنی توی بکگراند بدون اطلاع من شروع کنه به آپدیت کردن خودش و ترافیکمو مصرف کنه!)

• سوم، حتماً یه آنتی ویروس اورجینال یا اگه نشد، آنتی ویروس رایگان مایکروسافت (Microsoft Essential) رو روی سیستمت نصب کن و هفته ای یکبار Full System Scan انجام بده و از آپدیت بودن آنتی ویروست مطمئن شو! (خیلی وقتا دلیل مصرف شدن ناخواسته گیگ اینترنت، ویروسی بودن سیستمه)

• نکته آخر اینکه، توی سایت my.shatel.ir توی قسمت ترافیک مصرفی می تونی ساعت دقیق مصرف شدن گیگ رو ببینی. به نظرم چک کن و ببین دقیقاً چه زمانی گیگ مصرفی برات خورده و زنگ بزن به پشتیبانی شاتل و بگو می خوای با سوپروایزر صحبت کنی و بعد لاگ رو براشون بفرست تا اگه مشکلی هست برات چکش کنن. بعضی وقتا مثلاً ممکنه توی یه بازه زمانی خیلی کم، مثلاً 5 دقیقه برات 1 گیگ مصرف بخوره که این واضحه که مشکل از نرم افزارشونه و به راحتی قابل پیگیری هست....

یادت باشه دوست من، حق گرفتنیه، به شرطی که قابل اثبات باشه نه روی حدسیات!

اگه کمک بیشتری خواستی، من در خدمتم...

چرا کپی میکنی جواب قبلیتو

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

سلام
    من دوستم میخواد از شاتل اینترنت تهیه کنه.... آقا به نظرتون مودم رو از خودشون بگیریم یا از بیرون تهیه کنیم ؟ مودم ها ی زایکسل ؟!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دوستم میخواد از شاتل اینترنت تهیه کنه.... آقا به نظرتون مودم رو از خودشون بگیریم یا از بیرون تهیه کنیم ؟ مودم ها ی زایکسل ؟!
    از بیرون بگیری ارزوت تر میتونی بخری چون شاتل 8%مالیات هم روی قیمت مودم هاش میکشه

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Online4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

چرا کپی میکنی جواب قبلیتو

گفتم روی نقل قول درست بفرستم برااات!

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها چیکار کنم حجمم نره یک وب گردی میکنم 400مگ میره دقییا تو یک ساعت ویندوز هم اپدیت اپدیته و هم این که انتی ویروس بی دبلو بهتره یا نتورکس ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها چیکار کنم حجمم نره یک وب گردی میکنم 400مگ میره دقییا تو یک ساعت ویندوز هم اپدیت اپدیته و هم این که انتی ویروس بی دبلو بهتره یا نتورکس ؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بچه ها چیکار کنم حجمم نره یک وب گردی میکنم 400مگ میره
    بهترین راه حلش اینه که کش(cache) بروزرت یا همون temporary internet files رو پاک نکنی....

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهترین راه حلش اینه که کش(cache) بروزرت یا همون temporary internet files رو پاک نکنی....
    مگه قبلا پاک میکردم که الان پاک نکنم!

12. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افزونه ضد تبلیغات (ad block plus) و افزونه ( flash block ) رو نصب کن.
    افزونه ی اولی به صورت خودکار تبلیغات سایت ها رو پاک میکنه و افزونه دوم فقط با اجازه ی تو فایل های فلش رو پخش میکنه!
    شاید کمی مصرفت پایین بیاد!
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
    البته من به درخواست سایت p30world افزونه (ad block plus) رو فقط برای این سایت غیر فعال کردم!
    Last edited by Reza R"ch; 06-05-2014 at 19:20.

14. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •