تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4620 از 4751 اولاول ... 36204120452045704610461646174618461946204621462246234624463046704720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,191 به 46,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفیق

منم قبلاً بارها مشکل مصرف ناخواسته ترافیک داشتم و بصورت تجربی و همینطور با Search توی اینترنت یه سری چیزا رو یاد گرفتم!

البته چند بار هم زنگ زدم به شماره 23089 (پشتیبانی شاتل) و چنتا مورد رو با من بررسی کردن و مشکلم حل شد...

تجربیاتمو می نویسم شاید کمکت کنه:

• اول اینکه اگه مودمت وایرلسه حتماً رمزشو عوض کن و یه رمز پچیده بذار که قابل -- کردن نباشه و ضمناً حالت امنیتی رو بذار روی WPA2 که امکان -- کردنش تقریباً غیر ممکنه! (یادش به خیر، یه زمانی رمز وایرلس من، شماره تلفن موبایلم بود و همیشه همسایه مون از اینترنت من استفاده می کرد، البته فهمیدم و رفتم توی تنظیمات مودم و بلاکش کردم!!!)

• دوم، یه نرم افزار مثل NetworX روی سیستمت نصب کن تا بتونی جزئیات مصرف هر کدوم از برنامه ها رو روی سیستمت چک کنی! (برای من بارها پیش اومده که یه اپلیکیشنی توی بکگراند بدون اطلاع من شروع کنه به آپدیت کردن خودش و ترافیکمو مصرف کنه!)

• سوم، حتماً یه آنتی ویروس اورجینال یا اگه نشد، آنتی ویروس رایگان مایکروسافت (Microsoft Essential) رو روی سیستمت نصب کن و هفته ای یکبار Full System Scan انجام بده و از آپدیت بودن آنتی ویروست مطمئن شو! (خیلی وقتا دلیل مصرف شدن ناخواسته گیگ اینترنت، ویروسی بودن سیستمه)

• نکته آخر اینکه، توی سایت my.shatel.ir توی قسمت ترافیک مصرفی می تونی ساعت دقیق مصرف شدن گیگ رو ببینی. به نظرم چک کن و ببین دقیقاً چه زمانی گیگ مصرفی برات خورده و زنگ بزن به پشتیبانی شاتل و بگو می خوای با سوپروایزر صحبت کنی و بعد لاگ رو براشون بفرست تا اگه مشکلی هست برات چکش کنن. بعضی وقتا مثلاً ممکنه توی یه بازه زمانی خیلی کم، مثلاً 5 دقیقه برات 1 گیگ مصرف بخوره که این واضحه که مشکل از نرم افزارشونه و به راحتی قابل پیگیری هست....

یادت باشه دوست من، حق گرفتنیه، به شرطی که قابل اثبات باشه نه روی حدسیات!

اگه کمک بیشتری خواستی، من در خدمتم...

چه ربطی داشت به نقل قولی که شما از من بیان کردی؟!

1-MAC Filter مودم من کلاً برای 1دستگاه فقط فعاله
    2-چندسالی میشه ازش استفاده می کنم
    3-NOD32 دوساله دارم
    4-هر روز میزان ترافیک مصرفی رو چک می کنم

از من در تاریخ 5اردیبهشت 2400مگ کم شده توسط شاتل طی 1ساعت با اینکه همون روز فرم پر کردم از سایت شاتل و خواستم ببینم که این حجم چی شده وقتی من مصرف نکردم هنوز که هنوزه کوچکترین جوابی از طرف شاتل به من داده نشده فقط یه ایمیل اومده که از صبر شما سپاسگذاریم!
    حالا این حجم بالا یا به عمو یا غیر عمد از من کم شده شاتل حتی با گذشت بیشتر از 10 روز جوابه منو نداده که بگه آقا یا شما اشتباه می کنی یا درست میگی دیگه! اینم از پشتیبانی قشنگ شاتل....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوسن یکی از دوستان که تو پشتیبانی شاتل هست واسه محدودیت ها گفته که تا 3برابر حجم سرویست میتونی شبانه دانلود کنی اگه بیشتر شه محدود میشی اگه به هر دلیلی تونستین بیشتر از این گقدار دی ال کنی تا زمانی که به اون مثدار سه برابر نرسی یا به اصلاح سر به سر نشی با خرید حجم محدود میمونی حالا راستو دروغشو نمیدونم ولی از نظرم منطقی اومد که گفتم !

یعنی جدی دارن عاقل می‌شن؟ من دو بار تابحال چه با بخش پشتیبانی و چه با بخش شکایت شاتل صحبت کردم، هر دو بار هم بهم گفتن که خرید حجم توی سقف دانلود تاثیر نداره. این قضیه هم واقعاً بد و به ضرر هر دو طرف هست. من تابحال یه ۵۰ گیگ اضافه خریدم که فکر کنم تا اردیبهشت تموم بشه و باید یه ۵۰ تای دیگه بگیرم. یعنی قاعدتاً اون وقت توی سه ماه اکانتم باید بتونم حدود ۳۰۰ گیگابایت شبانه دانلود کنم. ولی اگه قرار باشه تنها همون سه برابر ۸ گیگ اولیه اکانت یعنی ۲۴ گیگ حساب بشه که من مشتری و افراد مشابه من، دیگه خرید یا عدم خرید براشون فرقی نداره و تشویق به خرید بیشتر نمی‌شن. البته خانم بخش شکایت گفت که حرفم منطقی هست و اینجوری به نفع شاتل هم هست و قضیه رو بعنوان پیشنهاد به مدیریت می‌گه. منتهی دیگه نفهمیدم که جدی می‌گفت یا برای دست به سر کردن من داشت می‌گفت.
    Last edited by ninipc; 05-05-2014 at 23:56.

3. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینو کجا برنامه باید دید ؟

از اینجا مستقیم خود برنامه مورد بحث رو بردارین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اینجا هم می‌تونید برنامه کمکی مشابه که بدردبخور هستن رو دانلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی جدی دارن عاقل می‌شن؟ من دو بار تابحال چه با بخش پشتیبانی و چه با بخش شکایت شاتل صحبت کردم، هر دو بار هم بهم گفتن که خرید حجم توی سقف دانلود تاثیر نداره. این قضیه هم واقعاً بد و به ضرر هر دو طرف هست. من تابحال یه ۵۰ گیگ اضافه خریدم که فکر کنم تا اردیبهشت تموم بشه و باید یه ۵۰ تای دیگه بگیرم. یعنی قاعدتاً اون وقت توی سه ماه اکانتم باید بتونم حدود ۳۰۰ گیگابایت شبانه دانلود کنم. ولی اگه قرار باشه تنها همون سه برابر ۸ گیگ اولیه اکانت یعنی ۲۴ گیگ حساب بشه که من مشتری و افراد مشابه من، دیگه خرید یا عدم خرید براشون فرقی نداره و تشویق به خرید بیشتر نمی‌شن. البته خانم بخش شکایت گفت که حرفم منطقی هست و اینجوری به نفع شاتل هم هست و قضیه رو بعنوان پیشنهاد به مدیریت می‌گه. منتهی دیگه نفهمیدم که جدی می‌گفت یا برای دست به سر کردن من داشت می‌گفت.
    والا دیگه راستو دروغشونو من نمیدونم که چی به چیه ولی مطمئنن این محدود کردناشون بر اساس یک الگوریتمیه همینجوری نیست از محدودیت دراومدنشم همینطوره منتها چجوریه و..... باید کشفش کرد

راستی اینم تایم مفته و سرعتم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والا دیگه راستو دروغشونو من نمیدونم که چی به چیه ولی مطمئنن این محدود کردناشون بر اساس یک الگوریتمیه همینجوری نیست از محدودیت دراومدنشم همینطوره منتها چجوریه و..... باید کشفش کرد

بدون هیچ شکی باید اینطور باشه، مگه شرکت بخواد با شیر یا خط عمل کنه و تصمیم بگیره. منتهی اگه حرفشون راست باشه، بخش پشتیبانی ادعا می‌کنه که هنوز خرید حجم توی بیشتر کردن سقف تاثیر نداره و راست و یا دروغش با خودشون هست. من که هنوزم با خرید این حجم سرعتم در حد یا کمتر از یک مگابیت هست و دیگه نشده سرعتم به حد دو هفته اول یعنی ۶ مگابیت برسه.

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان اوضاع شاتل می گن بهتر شده
    درسته؟
    دانلود شبانش هنوز محدوده؟
    دانلود غیر رایگانش چی؟

در آغاز فعالیت Online4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام رفیق

منم قبلاً بارها مشکل مصرف ناخواسته ترافیک داشتم و بصورت تجربی و همینطور با Search توی اینترنت یه سری چیزا رو یاد گرفتم!

البته چند بار هم زنگ زدم به شماره 23089 (پشتیبانی شاتل) و چنتا مورد رو با من بررسی کردن و مشکلم حل شد...

تجربیاتمو می نویسم شاید کمکت کنه:

• اول اینکه اگه مودمت وایرلسه حتماً رمزشو عوض کن و یه رمز پچیده بذار که قابل -- کردن نباشه و ضمناً حالت امنیتی رو بذار روی WPA2 که امکان -- کردنش تقریباً غیر ممکنه! (یادش به خیر، یه زمانی رمز وایرلس من، شماره تلفن موبایلم بود و همیشه همسایه مون از اینترنت من استفاده می کرد، البته فهمیدم و رفتم توی تنظیمات مودم و بلاکش کردم!!!)

• دوم، یه نرم افزار مثل NetworX روی سیستمت نصب کن تا بتونی جزئیات مصرف هر کدوم از برنامه ها رو روی سیستمت چک کنی! (برای من بارها پیش اومده که یه اپلیکیشنی توی بکگراند بدون اطلاع من شروع کنه به آپدیت کردن خودش و ترافیکمو مصرف کنه!)

• سوم، حتماً یه آنتی ویروس اورجینال یا اگه نشد، آنتی ویروس رایگان مایکروسافت (Microsoft Essential) رو روی سیستمت نصب کن و هفته ای یکبار Full System Scan انجام بده و از آپدیت بودن آنتی ویروست مطمئن شو! (خیلی وقتا دلیل مصرف شدن ناخواسته گیگ اینترنت، ویروسی بودن سیستمه)

• نکته آخر اینکه، توی سایت my.shatel.ir توی قسمت ترافیک مصرفی می تونی ساعت دقیق مصرف شدن گیگ رو ببینی. به نظرم چک کن و ببین دقیقاً چه زمانی گیگ مصرفی برات خورده و زنگ بزن به پشتیبانی شاتل و بگو می خوای با سوپروایزر صحبت کنی و بعد لاگ رو براشون بفرست تا اگه مشکلی هست برات چکش کنن. بعضی وقتا مثلاً ممکنه توی یه بازه زمانی خیلی کم، مثلاً 5 دقیقه برات 1 گیگ مصرف بخوره که این واضحه که مشکل از نرم افزارشونه و به راحتی قابل پیگیری هست....

یادت باشه دوست من، حق گرفتنیه، به شرطی که قابل اثبات باشه نه روی حدسیات!

اگه کمک بیشتری خواستی، من در خدمتم...

ببخشید این مربوط به dj77 بود!

تاريخ عضويت
    Apr 2014

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

چه ربطی داشت به نقل قولی که شما از من بیان کردی؟!

1-MAC Filter مودم من کلاً برای 1دستگاه فقط فعاله
    2-چندسالی میشه ازش استفاده می کنم
    3-NOD32 دوساله دارم
    4-هر روز میزان ترافیک مصرفی رو چک می کنم

از من در تاریخ 5اردیبهشت 2400مگ کم شده توسط شاتل طی 1ساعت با اینکه همون روز فرم پر کردم از سایت شاتل و خواستم ببینم که این حجم چی شده وقتی من مصرف نکردم هنوز که هنوزه کوچکترین جوابی از طرف شاتل به من داده نشده فقط یه ایمیل اومده که از صبر شما سپاسگذاریم!
    حالا این حجم بالا یا به عمو یا غیر عمد از من کم شده شاتل حتی با گذشت بیشتر از 10 روز جوابه منو نداده که بگه آقا یا شما اشتباه می کنی یا درست میگی دیگه! اینم از پشتیبانی قشنگ شاتل....
    سلام مجدد

شرمنده، من نقل قول رو جا به جا فرستادم...

در هر صورت بد نیست یه زنگ بزنی بهشون و اگه ایمیل فرستادی، شماره تیکت رو بهشون بدی تا نتیجه رو بهت بگن!

با دست روی دست گذاشتن کسی حق آدم رو نمی ده دوست من!
    Last edited by Online4Ever; 06-05-2014 at 07:59.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد

شرمنده، من نقل قول رو جا به جا فرستادم...

در هر صورت بد نیست یه زنگ بزنی بهشون و اگه ایمیل فرستادی، شماره تیکت رو بهشون بدی تا نتیجه رو بهت بگن!

با دست روی دست گذاشتن کسی حق آدم رو نمی ده دوست من!
    اتفاقاً همون روز اول که حجم کم شد زنگ زدم پشتیبانی میگم خانم چرا 2400مگ از حجم من کم شده من استفاده نکردم! برگشته به من میگه مودم شما -- شده پسوردتو عوض کن! میگم خانم Mac ّFilter مودم من فعاله حتی اگر کسی پسوردش هم پیدا کنه نمی تونه وصل بشه! دیگه کلاً موند چی بگه میگه مصرف شما بوده! اتفاقاً من منتظرم ببینم جواب میدن یا نه که اگر پیچوندن برم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنم ازشون. شاتل فقط به شکایت از طریق این سامانه جواب درست درمون میده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •