اره بزار بخندیم من برم جوک انگلیسی بیارم از تو ترایبم تو grepolis اکثرا مسخرن : دی
اره بزار بخندیم من برم جوک انگلیسی بیارم از تو ترایبم تو grepolis اکثرا مسخرن : دی
هیچی بابا ! :دي یه مدت رفته بودم مسافرت دست یکی بود اکانتت :دي
بعدش اومدم دیدم هم ترایبیات خوردنت ! :دي
یه ساپرت تیکت فرستادم هیچی 1 روز بن بودش بعد دیگه هیچی !
راستی من توی 12 که رفتم خیلی دیر شروع کرده بودما ! من کا 51 بودم دیگه خودتون حسابشو بکنین !
از من که زودتر شروع کرده بودی
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
عکس های مورد اکثرا +20 ان. مورده که نداره ؟
اینجا همه بالا 20 ان؟![]()
one day a teacher walks into the classroom and see's that the
word "penis" is written on the board but quite small so she rubs it off and continues
the day, the next day she comes in and see's "penis" written on the board
again but a little bigger, she rubs it off and continues with the day, the next day she comes in and see's "penis" written on the board again but a little bigger again, she rubs it off and continues with the day, the next day she comes in and see's on the board the more u rub it the bigger it gets!!!
اخه من اون موقع بازی بلد نبودم که !
نزار یکی می اد گیر می ده ! یه کاری کن ! :ديعکس های مورد اکثرا +20 ان. مورده که نداره ؟
اینجا همه بالا 20 ان؟
بگو این عکس نقشس بعد به صورت لینک بزار ! :دي
lol
اره همینجوری بزار : دی
خب شروع می کنیم نقشه اول. همهش به هم مرتبطه ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Master generals; 15-07-2010 at 15:50.
من نقشه ای نمی بینم ! :دي لینکش کو ؟
من نمی تونم لینک بذارم . یو می تونی؟ :-?
پس اینا چیه الان گذاشتی ؟؟؟
من این نقشه ها رو بررسی می کنم نتیجه متراقبا اعلام می شه ! :دي
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)