یه سوال از آقا شاهین
بعد از فکس مدرک شناسایی چند روز طول می کشه تا تاییدیه ثبت نام برام Sms بشه
ممنون
یه سوال از آقا شاهین
بعد از فکس مدرک شناسایی چند روز طول می کشه تا تاییدیه ثبت نام برام Sms بشه
ممنون
سلام
اين سيم كارت اعتباري داره منو ناراحت ميكنه
آخه چرا طرح طلايي شامل اعتباري نميشه و فقط براي دائميه؟
چون طرح طلايي سرويس gprs اش رايگانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني اينترنت مفتي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگخ باید یه ذره به دایمی ها سرویس های بیشتری بده تا ملت برن دائمی بخرن وگرنه همه میرفتن اعتباری میخریدن
دقیقا همین طور هست . به ما چه ربطی داره که مشکل با شهرداری داره ... می خواست اول مشکلات خودش را با شهرداری حل کنه بعد سیم کارت بفروشه و قول دروغ نده . تیرماه هم داره به پایان می رسه و خبری نیست هنوز !
ایرانسل فعلا فقط به فکر تبلیغات و فروش سیم کارت های بنجل خودش به مردم هست .
ایرانسل با این رفتار خودش باعث شد که مردم همان اپراتور اول را با همه مشکلات ترجیح بدهند .
آره خب به نظر من ایرانسل خیلی خودشا به اب و اتیش نمیزنه مشکل اصفهانا حل کنه ! آخه مگه میشه 6-7 ماه بگذره و آب از آب تکون نخوره ؟ واقعا اصفهان که ایرانسل خیلی بد نام شده همه طرف دولتیای افتضاحن.من خودم بارها که رفتم کارت شارژ بخرم دیدم که همه میان دنبال اعتباری دولتی .
اما این دولتیام خیلی بد جور گند شدن ! مثلا بارها شده گوشی رو میز بعد یهو می بینی آنتن نداره بعد جالبه یه 10 درجه که می چرخونیش درست میشه !
امروز زنگ زدم به یه دوستام که 913 داره الان تهرانه نمیدونم باورتون میشه یا نه 5 بار وسط مکالمه قطع شد و هر بارم که خواستم بگیرم با انواع پیام ها مواجه شدم !
ولی به نظر من ایرانسل بنجل نیست ایرانسل خوبه اما به شرطی که کوتاهی نکنه !
اين مشكل تا چند روز ديگه برطرف ميشه
زنگ مي زنند تا سيستم شار الكترونيكي رو تست كنند و مشتركين رو به اعتبارشون اضافه كنند و قبضي ها هم از بدهي شون كم كنند
در اين مواقع اگر شما هيچ بدهي نداشتيد از اين دو تا كد استفاده كنيد.
(كليه مسدوديت تماس ها بر طرف شد - دفع انسداد تما ها) # 0000 * 330 #اگه اين پيغام هارو داد ولي مشكل بر طرف نشد با پشتيباني تماس بگيريد.
(كليه انتقال تماس ها لغو شد) # 002 ##
مطمئنا گوشي خانم شما از سري گوشي هايي است كه GPRS رو ساپورت نمي كنه و اين هم همان تنظيمات سرويس مذكور است.
اگر چنين نيست مشكلي نداره.
اين كم شدن اعتبار هم شركت داره برطرف ميكنه. خوده من توي طرح طلايي برام 22 هزار تومان GPRS هزينه داشته. بماند كه مكالمات ايرانسل هم برام اولش هزينه داشت.
اولا 30 هزار تومان نه 29 هزار تومان انقدر راحت به فروشنده ها رو نديد.
ثابيا بايد 4717 تومان باشه و مبلغ اضافي براي برخي از سيم كارت هايي كه از عيد فروش نرفته و 4717 تومان هديه نوروزي داره.
سيم كارت هديه بدون شار است.
بله كاملاً مثل بقيه سيم كارت ها است.
مطمئن باش يه جاي كار ميلنگه.
مثلاً از كجا مطمئن هستي كه فروشنده ثبت نام شمارو انجام داده.
و اگه انجام داده كي؟
7 روز پس از ثبت نام سيم كارت دوم شما ارسال ميشه و 7 روز پس از ارسال توي دفتر پست منطقه مسكوني تون قابل دريافته.
تازه شايد هم سيم كارت ارسال شده و SMS كد پيشتاز رو شما نگرفتي.
پس اول اطلاعات كسب كن و بعد بگو سره كاريه.
به فرض كه تمام اين مشكلات نباشه با يك فرم درخواست ساده به سيم كارت دومتون مي رسي.
بله درسته اين شماره فكس ايرانسل است.
اين خطي كه شما مي گوييد از سري شماره هاي طلايي كه است.
150 هراز تومان است و يك هفته پس از ثبت نام بايد بريد دفتر پست منطقه مسكوني و با پرداخت 2500 تومان هزينه پست پيشتاز سيم كارت رو تحويل بگيريد.
اگه غير از اينه فروشنده داره كلاهبرداري ميكنه.
اين رزرو مخصوص خطوط پرداخت ماهيانه يا همون قبضيه.
شما بايد اين مشخصات رو براي من ميل كنيد.
1- شماره موبايل 2.نام و نام خانوادگي 3. ش.ش 4. كد شناسه صحيح شما 5. كد شناسه اي اشتباه پرداخت كرده ايد. 6.كد شعبه 7. كدام شهر 8.تارخ دقيق و ساعت پرداخت 9.مبلغ پرداخت شده
اين مشكل رو بايد حتما 130 رو بگيري و بگي كه به بخش قبض شمارو وصل بكنن تا اون ها براتون پيگيري بكنند.
من نرم افزار اون هارو ندارم.
مشخصات خودتون براي من مكيل كنيد.
اين ها فعلا شايعه است. توي ايران حرف زياد ميزنند. مطمئن باشي اگه اين كار بخواهد به صورت درست انجام بشه اولين نفري كه پا پيش ميزاره نماينده ايرانسله.
همان تعرفه قديم.
اعتباري 620 و دائمي 499 ريال
ولي 120 رايگانه
انجام ثبت نام همان لحظه توسط اپراتور انجام ميشه و مدرك شما پس 7 روز فكس كردن در نرم افزار هاي ما قابل رويت است.
پس نيازي به دريافت پيام ثبت نام نيست.
اين مثل اين ميمونه كه همون امكاناتي رو كه به رونالدينيو ميدن به استاد اسدي هم بدن.
يه فرقي بين كسي كه 150000 تومان داده با كسي كه 29000 تومان داده بايد باشه.![]()
ببین وحید جان منظور من طرفداری از اپراتور اول نیست . آن هم مشکلات خاص خودش را داره ولی به هر حال خیلی قابل اعتماد تر از ایرانسل هست ... آخه دیگه این ایرانسل داره شورش را در میاره ، هی امروز و فردا می کنه ...
ایرانسل به دولت حق لیسانس پرداخت کرده و پروانه نصب Bts در کشور را داره و شهرداری تا حدی می تونه جلوش را بگیره و ایرانسل می تونه این موضوع را به سازمان تنظیم مقررات بکشونه و بگه ما در اصفهان 5 هزار تا سیم کارت فروختیم و مشترکان می خواهند استفاده بهینه بکنند ولی مثل اینکه ایرانسل هم به حل این موضوع زیاد راغب نیست و به همین شرایط راضی هست ... مثلا همین موضوع سایت شرینگ که خیلی به نفع ایرانسل هست و می تونه مشکلاتش را در شهری مثل اصفهان حل کنه ولی خودش همکاری نمی کنه .
دست درد نکنه آقا شاهین....حالا ما شدیم استاد اسدی!!!!!!!؟؟؟؟؟
![]()
![]()
به دليل اينكه دسترسي به اينترنت در شركت محدود شده ولي اين ايميل رو مي تونكم راحت تر چك كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اين يك مثاله.
پس ببخشيد.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)