اینجا یه سری گذاشتن »
ببین اونی که میخوای توش هست یا نه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا یه سری گذاشتن »
ببین اونی که میخوای توش هست یا نه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشکرم ولی پست های زیادی داره یه دونه رو با سرچ پیدا کردم ولی اون هم دانلود نمیشه میگم نمیدونی کی این پچ رو ساخته بود کلی حال میده gta رو تو تهران بازی کنی
والا خیلی وقت پیش اینجا یه گروه درست کرده بودن به اسم ساخت gta تهران !
خیلی هم پیشرفت کردن ولی نمیدونم آخرش کارشون به کجا رسید .
خواستم واست لینک اون تاپیک رو بزارم پیداش نکردم .
سلام.من يكم تازه كارم تو اين بازي،ببخشيد.چه جوري ميشه آهنگهاي دلخواه رو در حين بازي گوش كرد؟من آهنگهايي با فرمت هاي مختلف نظيرMP3,OGG,WMA زا امتحان كردم و آنها را درUserTracks كپي كردم.اما در بازي پخش نشد.مشكل كار از كجاست؟لطفا راهنمايي كنيد.
دوست عزیز وقتی که آهنگ ها رو کپی کردی ، برو توی بازی ، تو قسمتی که لیست Radio ها میاد .
اونجا یه گزینه داره به اسم Scan ....
بقیش یادم نیست .
ولی وقتی اونو بزنی درست میشه .![]()
اولا لازم نیست خود آهنگ ها رو توی اون فولدر کپی کنی یه شورت کات هم ازشون بندازی کفاف می کنه بعد اینکه رفتی تو بازی باید سوار ماشین بشی بعد میری به قسمت ایستگاه رادیویی و از بین موج ها آخرین گزینه یا همون user track با اینتر زدن انتخاب می کنی برگردی به بازی می بینی اون آهنگ رو میخونه
سلام
کسی میتونه این مرحله رقص ماشین رو برام رد کنه . اینم سیوش فقط همین یه مرحله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
اینو رد کردم حالا یه سوال دیگه دارم چجوری میشه سریع از یک طرف نقشه رفت طرف دیگه؟
Last edited by senjin; 30-12-2008 at 16:43.
مرحله ی رقص ماشین برو تو option کلید رقص کن دکمه های جهت . انوقت راحتتر مسشه رفتش.
سلام
من يه مرحله رسيدم كه اصلا معلوم نيست بايد چه كار كني همونجايي كه ديگه همه مردم باهم ميجنگند و شهر به هم ميريزه
اينم سيوش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای اینکه از یه جای نقشه بپری یه جای دیگه نیاز به gta sa crazy trainer داری که دوستان قبلا گذاشتند امّا برای راحتی شما یه بار دیگه می زارم
ترینر رو باز کنید و برید تو بازی بعد دکمه alt و یکی از عدد های بالای حروف در کیبورد رو با هم فشار بده مثلا جلوی تفنگ فروشی alt و 1 رو فشار بده برو یه جای دیگه حالا tab رو با همون عدد فشار بده تا برگردی به همون جا مثلاً tab + 1
اگه درست نفهمیدی بگو تا بیشتر توضیح بدم
خدا حافظ
فعلاً ویندوز جدید ریختم gta پاک شده دیگه نمیتونم سیو رد کنم بهتره برا شما رو هم کسی رد نکنه چون آخرای بازی هستی خودت رد کنی بهتره
نمیدونم کدوم مرحله رو می گی ولی اگه اونی رو می گی که شهر آتیش گرفته و از خونه ها دود بلند می شه و مردم تلویزیون و از اینجور چیزا می دزدند و میری تو مرحله سوییت ولی نمیره داخل مرحله باید آنقدر محلّه هارو سبز کنی تا بهت اجازه وارد شدن به مرحله رو بده
اگه منظورت مرحله دیگه ای هست بیشتر توضیح بده
خدا حافظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)