تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 462 از 954 اولاول ... 362412452458459460461462463464465466472512562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به نظر من فقط انتی میج و سوسک بردار
    برایه انتی میج یه ونگارد با یه هوت با یه بش بعد هم شمشیر سبز .البته کمکم . ببند نابود میشه
    من Dragon Night رو برداشتم، يه هود با يه Shiva's Gurd بستم، خود دراگون نايت هم كه آپ گريد واسه Armor داشت، اونم زدم، ديگه به همين راحتي نميتونست من رو بكشه، اما خوب اين دراگونن نايت مشكلش اين بود كه نزديك زن بود؛ تا ميومدم بزنمش در ميرفت! اون lvl كه اژدها ميشه هم زياد به كار نميومد چون زود تموم ميشد!

يه دورزن خوب ميخوام!

داره خودمونی میشه devilboy1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسرا جان شما بازیو ادامه میدادی لول 16 که میشدی دیگه ا هر اتکت اسلو میشد یعنی راه سرعت راه ذفتنش کم میشد.غیر ممکنه ببازی.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسرا جان شما بازیو ادامه میدادی لول 16 که میشدی دیگه ا هر اتکت اسلو میشد یعنی راه سرعت راه ذفتنش کم میشد.غیر ممکنه ببازی.
    تا لول 25 رفتم

اما اون رفت يه سري تركيب زد، دميجش خيلي زياد ميشد!

امروز اسنايپر رو برداشتم، اون اوايل همش من ميكشتمش، اما اون كه قوي شه، ديگه سخت ميشه!

داره خودمونی میشه devilboy1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسرا جان .آخه دراگون رو کسی نمیتونه بزنه.ببین اینا رو که میگم واسش برو با همون دراگون.
    اول ونگارد.و پاچوبی(پاورترید).بعد ماسک آف مدنس(ماسک آبی رنگ).همین ماسک که اتک میکنی هلست پر میشه.
    بعد از اون یا هایپر استون(سنگ 2100 تو شاپ مخفی).بعد موقع درگیری ها ماسکت رو اکتیو کن(روش کلیک کن و وایسا اتک کردن.اگه 16 باشی غیر ممکنه فرار کنه
    خبرشو بده که بردی با نه
    راستی اول بازی لول 3 با مثبت بده.بعد دراگونت رو بعد.بعد لول 2.آخر کارم لول 1.اینجوری اول بازی کم نمیاری و خیلی زود پا میگیری.با همون 3 آیتم اول میندازیش.آخر بازیم اگه رسید.یه مانکی بار ببند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسرا جان .آخه دراگون رو کسی نمیتونه بزنه.ببین اینا رو که میگم واسش برو با همون دراگون.
    اول ونگارد.و پاچوبی(پاورترید).بعد ماسک آف مدنس(ماسک آبی رنگ).همین ماسک که اتک میکنی هلست پر میشه.
    بعد از اون یا هایپر استون(سنگ 2100 تو شاپ مخفی).بعد موقع درگیری ها ماسکت رو اکتیو کن(روش کلیک کن و وایسا اتک کردن.اگه 16 باشی غیر ممکنه فرار کنه
    خبرشو بده که بردی با نه
    راستی اول بازی لول 3 با مثبت بده.بعد دراگونت رو بعد.بعد لول 2.آخر کارم لول 1.اینجوری اول بازی کم نمیاری و خیلی زود پا میگیری.با همون 3 آیتم اول میندازیش.آخر بازیم اگه رسید.یه مانکی بار ببند.
    پس گفتي اين ها رو بزنم:

من اين هم ميزنم معمولا:

البته اول بازي اين رو ميزنم بعد اون آرمر بالا رو:

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یادش بخیر !
    پارسال ما هم وارکرافت بازی میکردیم !
    شاخ بودم توی این مپ.

معمولا Sand King یا WarChieft یا MoonRider یا Venomancer برمیداشتم

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

من Dragon Night رو برداشتم، يه هود با يه Shiva's Gurd بستم، خود دراگون نايت هم كه آپ گريد واسه Armor داشت، اونم زدم، ديگه به همين راحتي نميتونست من رو بكشه، اما خوب اين دراگونن نايت مشكلش اين بود كه نزديك زن بود؛ تا ميومدم بزنمش در ميرفت! اون lvl كه اژدها ميشه هم زياد به كار نميومد چون زود تموم ميشد!

يه دورزن خوب ميخوام!
    دور زن خوب
    وایپر با وایپر نابودش میکنی
    اول سنگ و یشا بعد بوت کامل بعد هم مانکی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها کاربرد این رمزارو نمیگید
    همینا دیگه -am
    -ar و بقیشون
    کاربرد اینا -ar که میدی خودکار هیرو انتخاب میشه -ap که میدی از تیم حریف میتونی هیرو برداری -xl که بیشتر توبازی هایه گروهی هست هر وقت که کامپیوتر بهت پول داد باید سریع هیرو انتخاب کنی -wtf باعث میشه تند تند بتونی لول بزنی -test تویه 6.53 که بزنی حتی وسط بازی هم که این رمز ها رو بزنی باز هم میگیره -refresh کامل شدن خون -gold 9090 به جایه 9090 هر عددی که بزنی بهت پول میده و چند تا دیگه که اینا مهمترینشون بودن

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اینم عکس هیرویه باگ من

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

با سلام
    می خواستم از دوستان درخواست کنم که اگه دو گارینا ID دارن ID هاشون رو معرفی کنند تا بتونیم همدیگرو add کنیم و با هم بازی کنیم . خواهش دیگه من اینه که اگه ID ندارین حتما بسازین ضمنا آموزش GGclient یا همون گارینا توی تاپیک ها داریم. خیلی ممنون و متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •