اینا فکر کردن با این کارا مثلا ما بچه هستیم و دیدن دو تا تصویر میشینیم درباره پینگ این حرف میزنیم، با چرت و پرت گفتن
اعصاب ما رو بریزن به هم
حقوقیم که بهشون میدن خوبه انصافا چرا این کارو نکنن
اینا فکر کردن با این کارا مثلا ما بچه هستیم و دیدن دو تا تصویر میشینیم درباره پینگ این حرف میزنیم، با چرت و پرت گفتن
اعصاب ما رو بریزن به هم
حقوقیم که بهشون میدن خوبه انصافا چرا این کارو نکنن
عزیز شما خودتو ناراحت نکن . خواننده عاقله چهار تا پستو اینجا بخونه میفهمه کی چکاره است. این بابا اسکرین شات از پینگ xhamster گذاشته و دنبال درآمدزایی از دانلود و آپلوده دیگه خودت بخون تا تهشو. این ادمها حتی ارزش فکر کردن هم ندارن! یه چیزی میگه گه یه چیزی گفته باشه! درهمین حد![]()
سلام
پیمانکارهای مخابرات از چه مدل کابل فیبر نوری استفاده میکنند؟
و متری چند هست ؟
درود
بعضیاشون از ایرانی درجه یک استفاده میکنن بعضیا درجه چندم ـه آشغال
از متری دو تومن داریم که انصافا کیفیت خوبی داره تا متری ۵۰ هزار تومن
پیمانکار هم معمولا برای هر متر کابل کشی ده هزار تومن دستمزد میگیره
فکر کنم چهار کور مهار دار بگی بکشه جون دار تره تا دو کور، گرون تره اگه برای یه ارتباط باشه سعی مکنن دو کور استفاده کنن ارزون تر بشه یا کابل دسته دوم جمع شده جای دیگه حتی. همه فکر کنم ایرانی کار کنن تو شرایط الان احتمالا از خارچی بهتره برند خوب که کسی نمیاره یا نمیتونه بیاره و بیاد هم قیمت خیلی بالا درمیاد.
سلام. دوستان من سرویس 6 ماهه داشتم که برای اوایل سال بود.
اون تموم شد الان 50 مگ 250 گیگ شارژ کردم سرعتم روی 100 مگ محدود شد.
میخوام بدونم اگر پلن 500 گیگ رو بگیرم محدودیتم برداشته میشه؟
نه از همان زمان که سرویس رو گرون کردن سرعت رو از 200 به 100 تغییر دادن، خودم الان دارم از پلن 500 گیگ استفاده می کنم.
دوستان برای شما هم سرویس کلا قطعه؟ داخلی هم نیست الان. پنل مخابرات هم باز نمیشه
دقیقا
الان چند ساعته که چراغ اینترنت پریده و هر کاری می کنم مودم آیپی نمیگیره
اگر مشکل سرعت محدود روی 100 را دارید قبل از هر چیز تغییر مک MAC را حتما امتحان کنید
البته اگه پس پرداخت باشه متوجه میشن دوباره محدودتون میکنن
ولی باسه پیش این کارو نمیکنن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)