سلام
ممكنه واسه مدتي از دستگاه استفاده نكرده باشيد و نازل ها گرفته باشد
يا اينكه از جوهر نامرغوب استفاده كرديد. مارك جوهر مورد استفادتون چي هست؟
چندين دفعه هد كلين كنيد اگه مشكل حل نشد بايد از حلال استفاده كرد.
سلام
ممكنه واسه مدتي از دستگاه استفاده نكرده باشيد و نازل ها گرفته باشد
يا اينكه از جوهر نامرغوب استفاده كرديد. مارك جوهر مورد استفادتون چي هست؟
چندين دفعه هد كلين كنيد اگه مشكل حل نشد بايد از حلال استفاده كرد.
سام يه نازل چك بگيريد واسكنش اينجا اپ كنيد.اگه اسكنر نداريد نگاه كنيد به تصوير اصلي و بگيد چه تفاوت هايي داره. در ضمن بعدش چنديد دفعه هد كلين كنيد و دوباره نتيجه ببينيد وببينيد درست شده يا بهبود پيدا كرده
به احتمال زياد با جوهر نامرغوب كارتريجتون شارژ كردند.
ممنون که جواب دادی
جوهراشو که خود فروشنده داد چیزی هم نگفت که ازین بهتر هست یا اینکه اینا مشکل دارن
این هد کلینو کی میگی سخت افزاریه یا نرم افزاری چون من تو ستینگ های دیوایس تو کنترل پنل نگاه کردم چیزی به این اسم نبود اگه سخت افزاریه از چه کلینری استفاده کنم؟
خیلی تخصصی گفتی
نازل چک چیه؟
اسکنر دارم بگیرم اپ می کنم
با چی هد کلین کنم؟
ممنون
کسی بلد نیست؟
لین سوال تو انجمن فتوشاپ مطرح بشه خیلی تخصصی جواب میگیری دوستم.
سوال من هم بی جواب موند![]()
شما بريد كنترل پنل و از اونجا بريد به قسمت device & printer بعد روي پرينتر راست كليك كنيد و بريد به قسمت تنظيمات اونجا چندين تب وجود داره كه شما بايد به تب maintenanse بريد. در اونجا گزينه نازل چك مشاهده ميكيد و همينطور گزينه هد كلين.
شما ابتدا يه نازل چك بگيريد و بعد چندين دفعه هد كلين بزنيد .ببينيد درست شد يا نه؟اگه درست نشد چند ساعتي بيخيالش شيد و بعدش دوباره يه نازل چك بگيريد.اگه درست نشد خبر بديد
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
البته فروشنده ها كه مايل به فروختن جنسشون هستند و نميگند ماست من ترش هست.
هد كلين هم واسه دوستمون توي پست بالا توضيح دادم.
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سلام
قبلا كار ميكرده الان كار نمكنه يا اينكه كلا از اول كار نميكرده
نوع ويندوزتون چيه؟
تمام تبهای موجود تو تنظیمات تو عکس هست ولی maintenance نداره
![]()
دوست من شما به قسمت printer propertise رفتيد در صورتي كه بايد به قسمت printr preferences بريد.
البته ممكنه تو ويندوز هاي مختلف فرق داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)