قسمت دوم مرحله Burn in هدفون جدیدم:
توی 8 ساعت دوم با اینکه از هدفون نا امید شده بودم تصمیم گرفتم این بار به طور دستی هدفون رو Burn in کنم اما بعد از گذشت 1 ساعتی از کلافه گی با این هدفون، خسته شدم چون هیچ پاسخ درستی برای سوال اصلی پیدا نکرده بودم:
که چرا این هدفون بعد از گذشت نزدیک به 9 ساعت از این مرحله هیچ تغییر محسوسی در صداش بوجود نیومده؟
تنها تغییری که خیلی فکرم رو به خودش مشغول کرده بود این بود که نیم ساعت اول صدای هدفون یک تغییر نسبتآ کوچیک آن هم در قسمت بیس داشت ولی از اون زمان تا به حال هیچ تغییر قابل توجه که بشه گفت تغییر دیده نشد در این حد کسل کننده که حتی به قدرت شنوایی خودم شک کردم و یک تست هم از گوشهام گرفتم ولی همه چیز به نظر درست میومد:
1. سورس هم پلیر J3 بود هم دو PC که هر دوشون دو کارت خوب و حرفه ای دارند و چند تا پلیر خونگی و چند تا پلیر پرتابل دیگه . . .
2. سورس تراک هم که فکر کنم از دوستان قدیمی الان کسی اینجا نباشه ولی جهت اطلاع نزدیک به 19 ترا بایت سورس تراک دارم که حداقل 4 ترا بایت اون روی هارد آماده و حاضر موجود هست و از بین اینها انتخاب میکنم
3. آمپ هم که تا دلتون بخاد انواع آمپ ها با توانهای متفاوت
به هر حال بعد از گذشت این زمان همین سورسهایی که اسم بردم برای بقیه هدفونهایی که دارم به خوبی کار میکنند و هیچ مشکلی ندارند غیر از این یکی تنها چیزی که همیشه به ذهنم میاد احتمال خراب بودن این هدفون هست ولی نمی تونم با دلیل مشخصی این مورد رو ثابت کنم چون صدای هدفون مورد دار با هدفونهای دیگه کاملآ متفاوته و این تشخیص برام خیلی سخت نیست
9 ساعت بی نتیجه و خستگی باعث شد که دوباره طبق همون برنامه قبلی و به طور اتوماتیک این مرحله رو سپری کنم تا ببینم چی پیش میاد
البته برای اینکه این پست زیاد کشدار نشه خلاصه:
از 9 ساعت تا 24 ساعت باز به طور اتوماتیک و نیمه اتوماتیک این مرحله رو دنبال میکردم و احساس میکردم که تغییراتی داره مثل سو سو زدن یک فانوس توی صدای این هدفون ایجاد میشه و اون تغییرات به حدی کم و ضعیف بود که تصمیم گرفتم هر دو ساعت به صدای هدفون گوش کنم:
ساعت 12م بیس ضعیف و صدای مید هارشی و های تیز
ساعت 14م بیس ضعیف ولی یک کمی تغییر کرد این تغییر بیشتر در فرکانسهای نزدیک به مید بود و صدای مید همچنان هارشی و های تیز
ساعت 14م باز هم بیس ضعیف و صدای مید هارشی و احساس کردم که های تیزیش کم شد اما به طور قطع نمیشد گفت
با فاصله زمانی زیادی ادامه دادم:
ساعت 24م بیس خوب شده بود اما در حد همون هدفون 100 تومنی و صدای مید درصد هارشی بودنش به کمتر از %70 رسید و های تیزیش تقریبآ %30 شده بود
بعد از گذشت زمانی که حالا 24 ساعت مفید بوده باشه این هدفون یواش یواش یواش داره صداش در میاد و از این بابت خیلی خوشحالم به حدی که تصورش رو هم نمیکنید چون می دونم که این همه وقت و زحمت بلاخره نتیجه میده و این برام یه تجربه شیرینی هست
و تا امروز که تعطیل آخر هفته بود تقریبا هدفون رو حسابی Burn in کردم صدای حال حاضر هدفون خیلی خوب شده ولی مطمئن هستم که هنوز خیلی با اون چیزی که باید باشه فاصله داره
ساعت 32م بیس فلت و کمی عمیق و صدای مید حدودآ %20 هارشی و های %10 تیز
البته تا یادم نرفته تا این زمان این هدفون خیلی بد سورس تراکی هست یعنی کیفیت صداش برای یک تراک خوبه و برای یکی نه و دقیقا علت رو نمیدونم چی هست جالب هم اینه که دو تراک تقریبآ کاملآ مشابه هستند و با HD800 که بهترین هدفونم هست به اونها گوش می کنم اینقدری که با EX1000 متفاوته تفاوت ندارند مثلآ اگه با HD800 این دو تراک کمتر از %10 اختلاف کیفیت داشته باشند با EX1000 بیش از %50 اختلاف دارند و این مشکل جدیدی هست که متوجه شدم
در آخر مرحله Burn in مشکلش کامل حل نشده مشکل بد تراکی بهش اضافه شد
خیلی خیلی بد قلقه هر روز که چه عرض کنم ظاهرآ هر لحظه باید انتظار یه مشکل اساسی پیش بیاره که اون هم جزو عجایبه
در آخر آخر
راستش میدونستم دلیل اصلی اینکه چرا دیر Burn in میشه چیه اما خواستم برای شما هم سوال بشه که چرا؟
حالا شما متوجه شدید که چرا؟ (برای راهنمایی بعد از اینکه Peaceful1 عزیز لو بده که این هدفون رو خریدم (: یه پست دادم و جوابش توی اون پست هست)
شما هم موفق باشید