اینا یه شبکه زپرتی تا بخوان تاسیس کنن دق میدن ملتو ولش با همچین اش دهن سوزی هم نیست
اینا یه شبکه زپرتی تا بخوان تاسیس کنن دق میدن ملتو ولش با همچین اش دهن سوزی هم نیست
بابا راست میگی اینا خواستن دریافت دیجیتال کنن تا بگن بابا ما هم بلدیم کانالارو بیشتر کنیم ولی به کیفییت کانال های ماچواره هم نمیرسن!
همون بهتر که برا حرص دادن به اینا بشینی ماچواره ببینیم!
ما گیرنده دیجیتال xvision مدل 343 داریم . منم وقتی میخواستم بخرم خیلی پرس و جو کردم . اون موقع این مدل تازه اومده بود . همه اینو پیشنهاد میدادن . امکانات خوبی داره . راضیم . آنتن دهیش هم خوبه .
همه فرمتی هم با usb پخش میکنه .
من شبکه ورزش رو میگیرم ولی میزنم جام جم 2 همین رو میزنه اخه جام جم چه ربطی به شبکه ورزش داره![]()
سلام
دوستان خواهش میکنم تاپیک منحرف نشه ما پله پله گیرنده ها رو بررسی میکنم و میریم جلو از بالا به پایین یعنی گیرنده اولی بهترین گیرنده های ایران بعدش به همین ترتیب سعی میکنم تا فردا تست ها رو بنویسم و بفرستم
'گیرنده زن ایکس همون محصولات پروویژن هستش که فقط به دلیل بدنامی پروویژنتو محصولات قبلیش و مشکلاتی که به وجود اومده بود تغییر نام داده همین اون رو هم چشم تست میکنیم
یه نکته کوچولو:من باری این رده بندی ها اصلا تبلیغ ها رو در نظر نمیگیرم چون شرکت های بزرگ با تبلیغات میتونن جنسی که بدترین کیفیت رو داره به عنوان بهرتین جنس بازار بفروشن ولی بقیه نه پس من فقط به کارایی دستگاه ها نگاه میکنم و سخت افزاری که واقعا توش هست چون بعضی از همین شرکت های بزرگ یه چیز میگن ولی یه چیز دیگه هستش من سعی میکنم فنی بررسی کنم که درست باشه و مشکلی نباشه
امشب یا نهایتا فردا جواب تست گروه اول رو میزارم
سلام یک سوال داشتم . گیرنده دیجیتال eclass داشتم بروز رسانی اش کردم بعد از بروزرسانی صدایش قطع شد و پس از خاموش و روشن شدن حالا دیگر شبکه ها نیز رفت و شبکه ای را نیز پیدا نمی کند . برای بازگشت به حالت اولیه باید چکار کنم ؟ ممنون .
سلام
هیچ کاریش نمیشه کرد چون شما روم دستگاه رو کامل عوض کردی دستگاه باید بره شرکت گارانتی کننده که شاید بتونن روم را نرم افزاری برش گردونن در غیر این صورت باید مارد برد عوض بشه این دستگاه هم فکر نکم پشتیبانی و گارانتی داشته باشه یه نمونش و من دیدم مثل این بود که از تو زباله درش اورده باشن پنلش هم شبیه یکی از مدل های ایکس ویژن هستش ولی اصلا دستگاه جالبی نیست
متاسفم براتون چون تک ویژن 110 HD خیلی تبلیغ نشده شما اونو ضعیف میدونی.
علاوه بر تمومی امکاناتی که همه گیرنده ها دارند این گیرنده قابلیت اسکن کور رو هم داره و تنها گیرنده ای است که تا حالا نیاز به آپدیت نداشته اگه استفاده کنی خودت خیلی خوب متوجه میشی. آخه شما تکتا رو با مادیران مقایسه میکنی؟ خود صدا و سیما از گیرنده HD110 تکتا استفاده می کنه
گارانتی که نداره . تعمیرکاران وسائل الکترونیکی نمی تونن درستش کنن ؟ دستگاه خوبی بود فرمتهای flv , 3gp رو پخش می کرد . و از هر کانالی هم دو تا باند مختلف ارائه میداد . ازش راضی بودم .
بنده یه دستگاه showmax b92 FULL HD دستم اومد و فایل های بلورری X264 و .flv wmv mp4 h264 تا حجم 10 گیگ رو باهاش تست زدم و مثل اب خوردن اجرا کرد ....خودمم تعجب کردم که چه سریع اجرا کرد...هارد اکسترنال 2 ترای وست ام هم بهش زدم ntfs هم اجرا کرد....جالب اینکه لینوکسی هم بود و گوگل مپ هم داشت.......ولی متاسفانه چینی بود و حتی سایت هم نداره ...خداییش این چین داره دنیا رو منقلب میکنه...یه MP4 50 تومنی هم که چینی بود دستم رسید که 720p پخش میکرد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)