ممنون آقا سیامک . والا امروز بهش انتن خونه رو وصل کردم تقریبا راضی کننده بود مثه اینکه از بس تلقین زیاد بزرگ نبودن تی وی رو تو گش اینا خوندم دیگه سره ظهری خبری از غر زدن نبود و مثه اینکه تا حدودی باهاش کنار اومدن ولی خداییش دیشب اوردنش برای نصب داشتم سکته میزدم از ابعادش الان خدا رو شکر به چشمون کمتر درشتی میکنه و از این بابت مه 50 گرفتن با اینکه یه نصف روز بیشتر نگذشتخ خیلی راضیم . رنگاشم خوبه مثه اینکه از این به بعد تلویزیون در سیطره مادر گرام هم و ماهواه و سیستم و این حرفا تعطیله چون از صبح مثه ندید پدیدا نشستن پاش تکونم نمیخورن .
در مورد ویدیو 4k باید بگم که الان که دوباره گذاشتمش خیلی عالی جواب داد دیشب چون استرس داشتم همه چی به نظرم بد میومده خداییش نگا کردن 4k لذتی داره اصلا هم هیچ گونه خط رو خط افتادی و افت کیفیت ندیدم همه چی ته کیفیت بود از نظر من و فقط چیزی مه منو کمی ازار میشه همچین کم زور و کم نور بودن تصاویر هست که ایشالله بعد 200 ساعت میزارمش روی مد داینامیک (منظور به فارسی میشه مغازه دیگه ) درسته ؟
چون بعد سرچ تکانال دو تا گزینه میاد حالت منزل و مغازه که تو کاتالوگ فارسی نوشته بود برای نشون داد قدرت تی وی بکار میره .
هر کار کردم نتونستم 3بعدش درست ببینم باهاش . سیستم رو که میبینید برای 3بعدی دیدن نقصی نداره . فقط موندم آا هر 4 تا درگاه پشت تی وی HDMI 1.4 هست یا نه به هر کدوم بزنم فرقی نمیکنه ؟
با ارم افزارهای قوی تست کردم اما نتونستم 3بعدی ببینیم شاید تصور من از 3بعدش یه چیزه دست نیافتنی باشه
راستی تا یادم نرفته یه سوال داشتم این سایت cnet.com چقدر معتبر و میشه به ریویرهاش اعتماد کرد . تو رتبه بندی هاش توی بهترین تی وی ها از نظر کیفیت تصویر و بهترین پلاسما و بهترین تی وی از همه نظر و همه نوع فقط لینک 50st30 رو گذاشته و مدل های 42 & 55 ش مثه اینکه کیفیتی کمتر دارن نسبت به 50
فقط تو تست های سایز های 33 تا 42 و 50 تا 55 اینچ میشه اسمش st3042 و تو رده بندی بعدش 50st30 به عنوان یکی مونده به آخر و 55st30 به عنوان اخرین تو رده بندی نمایش داده میشه میخوام ببنیم حال اینا اوضاع چجوریاست !!؟؟
و چیز جالبی که دیروز فهمیدم و از نصاب پرسیدم گفت مدل 42 اینچ vt30 اصلن خوب در نیومده و خودش هم میگفت نمیدونه چرا اینجوریه ؟؟؟ و خودمم وقتی سایت cnet.com رو داشتم زیر رو رو میکردم هیچ گونه اسمی از 42vt30 ندیدم ؟ جریانش چیه ؟ تی وی رو تو مغازه دیدم خیلی عالی بود که !!! حتی میشد تو رده بندی 33 تا 42 اسمش 42st30 رو دید ولی خبری از 42vt30 نبود تو رده بندی ها کاملا عجیبه برا م چرا این چوریه ؟؟
عذر میخوام خیلی زیاد شد راستی خبری از آچدیت نشد کسی پیگیر نیست ؟ من اا میتونم این تنظیمات سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو برای 50st30 انجام بدم یا نه اینا تنظیمات حرفه ایش هست که برای ما حذف شده ؟