تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 462 از 720 اولاول ... 362412452458459460461462463464465466472512562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که 50st30 دارم از همه چیزش راضی هستم چند روزی هست یک مشکلی باهاش پیدا کردم توxbox وبلوری پلیر وقتی صورتم رو به صفحه تلوزیون کمی نزدیک می کنم (نیم متری تلوزیون) تو تصویر دائم یه سری دونه ها دقیقا عین همون برفکی که تو تلوزیون انالوگ تو تصویر بود رو می بینم

دوستان دیگه هم تا به حال به این مشکل برخوردن ؟

برای تست هم روی هر تصویری با هر کابلی تلوزیون رو رو مد داینامیگ بزارید بعدش منو تلوزیون رو بزنید از فاصله نیم متری به نوار پهن سیاه رنگ پایینی دقت کنید من توش برفک می بینم

ضمنا تصاویری هم که بالا پایینش سیاه رنگ هست داخل سیاهی هاش دونه هایی دقیقا عین همون برفک های تلوزیون انالوگ می بینم

این هم بگم اگر تو فاصله دو متری صفحه تلوزیون باشی و این موضوع رو در ندونی تقریبا هیچی حس نمی کنی

برای دوستان هم همینطوره ؟ یا تلوزیون من ایراد دار شده ؟

2. این کاربر از hooraman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من که 50st30 دارم از همه چیزش راضی هستم چند روزی هست یک مشکلی باهاش پیدا کردم توxbox وبلوری پلیر وقتی صورتم رو به صفحه تلوزیون کمی نزدیک می کنم (نیم متری تلوزیون) تو تصویر دائم یه سری دونه ها دقیقا عین همون برفکی که تو تلوزیون انالوگ تو تصویر بود رو می بینم

دوستان دیگه هم تا به حال به این مشکل برخوردن ؟

برای تست هم روی هر تصویری با هر کابلی تلوزیون رو رو مد داینامیگ بزارید بعدش منو تلوزیون رو بزنید از فاصله نیم متری به نوار پهن سیاه رنگ پایینی دقت کنید من توش برفک می بینم

ضمنا تصاویری هم که بالا پایینش سیاه رنگ هست داخل سیاهی هاش دونه هایی دقیقا عین همون برفک های تلوزیون انالوگ می بینم

این هم بگم اگر تو فاصله دو متری صفحه تلوزیون باشی و این موضوع رو در ندونی تقریبا هیچی حس نمی کنی

برای دوستان هم همینطوره ؟ یا تلوزیون من ایراد دار شده ؟
    نه این ایراد نیست و برای همه همینجوریه و نباید زیاد جلو بشینی و شما برایتنس رو هر چی کمتر کنی این برفکها کمتر میشه و اگه روی 0 باشه دیگه میشه گفت اصلا دیگه معلوم نیست و قسمت pn-r هم اگه هر چی بالاتر باشه روی این قضیه تاثیره مثبت میزاره مثلا اگه روی max باشه تاثیره خوبی میزاره.

4. 2 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

3روز پیش واسه دوستم st30 گرفتیم 2650000 و دون دون شدنش تو نوارهای مشکی از نزدیک کاملا معلوم بود تقریبا از 1 متری به جلو و فاصله کاناپه 4 متر بود و اصلا معلوم نبود. در منو تنظیمی هست به اسم گرداننده پیکسل که گزینه ی of نداشت و رو اتوماتیک گذاشتم کمی بهتر شد البته با کابل hdmi که تست زدم خیلی کمتر بود و بیشتر رو تصاویر sd ماهوا.. این دون دونا معلوم بود. بعد از دیدن چند تا فیلم و ما ه و ا... بهترین تنظیم واسه فیلم دی وی دی و بلوری همون مد سینما استانداردش عالیه و ماهوا... مد عادی با کنتراست 55 روشنایی 50 و رنگ 40 و ... بود البته بعد از 200 ساعت که از کارکردش گذشت ببینیم تصویر چه قدر فرق میکنه. دوستانی که تصویرو میزارن رو مد دینامیک با کنتراست 90 و رنگ 50 و وضوح 100 انصافا چطوری تحمل میکنید! در هر صورت با وجود گرون شدنش واقعا میرزه و ایکاش تنظیمات pro هم داشت. جدیدا هم مثل اینکه پشیمونی از خرید در تایپیکهای پاناسونیک به طرز مشکوکی رواج پیدا کرده! و ایرادهایی میگیرن از قبیل کنتراست ضعیف و روشنایی کم و صدای فن و ... که آدمو به فکر میبره؟

6. 2 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ای آقا بدبخت شدیم رفت . خونواده همچین زدن تو سرم که رفتم تو زمین .
    آخه ای تی وی چی هست خریدی به این گندگی ؟ حال خونمون تقریبا 24 متری هستش
    تصویرش بهم نچسبید واقعیتش رو بخواید . هنوز بهش انتن وصل نکردم ببینم اقلا باز اگر اون خوب باشه که میشه باهاش کنار اومد .
    کامپیوتر رو کابل HDMi بهش وصل کردم یکم از تصویر صفحه ی دستکتابم رو نشون نمیده سمت راست و چپ تصویر به اندازه ی یک ستون ایکن نشون نمیده .
    باهاش ویدیو نیگا کردم ای بد نبود یعنی ویدیو 4k باهاش نیگا میکردم شما ای بد نبود رو این جوری در نظر بگیرد یعنی پشیمونم از خریدم نمیدونم چرا حالا . از نصاب سوال کردم گفت کیفیت 50% از 50vt30 کمتره ؟؟؟پناه بر خدا . گفت 50vt30 فوق العاده بوده و هر کی برده برگشته یکی دیگه هم خریده .بماند . خلاصه .ولی گفت 42vt30 خوب از کار در نیومده خودشم میگفت نمیدونم چرا اینجوریه ولی 50ش خیلی تعریف میکرد . خلاصه نصبش کردیم و اون بنده خدا رفت و ما موندیم و حوضمون . بابا میخواست کلم رو بکنه ای داد بیداد 2.5 میلیون بهت دادم رفتی این غول رو اوردی که کجای دلم بزارم و از این حرفا . الحمد الله نتونستیم باهاش 3d نیگا کنیم ضایع شدیم رفت
    به هر حال احتمال میدم از ناشی بودن خودم هست که کمی دارم عذاب میشک از انتخابم . ایشالله فردا که بهش انتن وصل کردم اوضاع بهتر بشه حداقلش برای مامی و ددی کم نذاره امیدوارم . دیگه پس دادنش هم کار سختی هست باید ساخت باهاش
    میخواستم ازتون تنظیمات و نحوه ی تنظیم رو بگیرم به فکرم رسید که من با کامپیوتر باهاش وصلم خوب از طریف کام تنظیم میکنم یا نه باید از طریق تی وی تنظیم کرد . اخی تصویرش کمی نورش کم بود البته خوبه این ها ولی کمی چشم چون بهش عادت نداشت اینجوری به نظرم عذاب اور میامد .
    ولی شما فکر کنم من دیگه چه بشری هستم با km player اونم با کدک core avc که واسه خودش خدای هرچی کدکه فول اچ دی و ویدیو با کیفیت 4k بشینی پای تی وی و بگی ای بدک نیست . از صدتا فحش به پاناسونیک بدتره . ما رو چه به پلاسما باید بریم پشت همون دوو 22 بشینیم و بگیم اره تصویر این تی وی حرف نداره . قاطی کردم دوست دارم تا فردا صبح بنویسم تا جالی شم . خودم کردم که .......... بله دیگه
    ممنون و تشکر
    اینم مشخصات HTPC
    case : green optimize
    cpu : core i3 2100
    vga : gforce gtx 460
    ram : 2*2gig 1600 corsair
    power : green 535ab
    keyboard & mouse wirless
    main : asus p8z68-v
    dvd writer
    fan : 7cm 3ta
    خداییش همه چیزش فوله نمیدونم چرا منه خاک........ نمیتونم ازش تصویر دلچسبم رو بگیرم .
    مبارک باشه دوست من. به پدر و مادرتون قول میدم بعد از 1 هفته بگن کاش 65 اینچش رو میگرفتیم! به زودی براشون سایزش عادی میشه که هیچ کوچک هم به نظر میاد. منم اولش به نظرم بزرگ اومد ولی بعد از چند روز نرمال شد. ویدئو 4K هم که آخه تو تلویزیون 1080 نمیبینن! تصویر از بعضی جهات افت میکنه. مثلاً لبه های نازک برخی اجسام در تصویر خط خط میشه چون تصویر 4 برابر کوچیک میشه و چروک میخوره! شما یه لباس معمولی (تصویر SD) رو شاید بتونی تن یه آدم چاق تر (تلویزیون 1080) کنی و لباس (تصویر) کش بیاد ولی یه لباس 4 سایز بزرگتر (تصویر 4K) رو اگه تن یه آدم لاغر تر (تلویزیون 1080) کنی تو تنش چروک میخوره و جمع میشه! مطمئنم اگه رزولوشن 1080 همون فیلم یا کلیپ 4K که پخش کردی پخش کنی نتیجه به مراتب بهتر از خود 4K میگیری
    فعلاً فقط برای تست یه دقه بذار رو مد داینامیک ببین نور صفحه راضیتون میکنه چون بیشتر به LED میخوره تصویرش. ولی برای 100-200 ساعت اول سعی کن از داینامیک استفاده نکنی. یا break-in کنی یا با نور کم تلویزیون نگاه کنی و نذاری لگویی چیزی زیاد ثابت بمونه.

8. 4 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

مبارک باشه دوست من. به پدر و مادرتون قول میدم بعد از 1 هفته بگن کاش 65 اینچش رو میگرفتیم! به زودی براشون سایزش عادی میشه که هیچ کوچک هم به نظر میاد. منم اولش به نظرم بزرگ اومد ولی بعد از چند روز نرمال شد. ویدئو 4K هم که آخه تو تلویزیون 1080 نمیبینن! تصویر از بعضی جهات افت میکنه. مثلاً لبه های نازک برخی اجسام در تصویر خط خط میشه چون تصویر 4 برابر کوچیک میشه و چروک میخوره! شما یه لباس معمولی (تصویر SD) رو شاید بتونی تن یه آدم چاق تر (تلویزیون 1080) کنی و لباس (تصویر) کش بیاد ولی یه لباس 4 سایز بزرگتر (تصویر 4K) رو اگه تن یه آدم لاغر تر (تلویزیون 1080) کنی تو تنش چروک میخوره و جمع میشه! مطمئنم اگه رزولوشن 1080 همون فیلم یا کلیپ 4K که پخش کردی پخش کنی نتیجه به مراتب بهتر از خود 4K میگیری
    فعلاً فقط برای تست یه دقه بذار رو مد داینامیک ببین نور صفحه راضیتون میکنه چون بیشتر به LED میخوره تصویرش. ولی برای 100-200 ساعت اول سعی کن از داینامیک استفاده نکنی. یا break-in کنی یا با نور کم تلویزیون نگاه کنی و نذاری لگویی چیزی زیاد ثابت بمونه.
    ممنون آقا سیامک . والا امروز بهش انتن خونه رو وصل کردم تقریبا راضی کننده بود مثه اینکه از بس تلقین زیاد بزرگ نبودن تی وی رو تو گش اینا خوندم دیگه سره ظهری خبری از غر زدن نبود و مثه اینکه تا حدودی باهاش کنار اومدن ولی خداییش دیشب اوردنش برای نصب داشتم سکته میزدم از ابعادش الان خدا رو شکر به چشمون کمتر درشتی میکنه و از این بابت مه 50 گرفتن با اینکه یه نصف روز بیشتر نگذشتخ خیلی راضیم . رنگاشم خوبه مثه اینکه از این به بعد تلویزیون در سیطره مادر گرام هم و ماهواه و سیستم و این حرفا تعطیله چون از صبح مثه ندید پدیدا نشستن پاش تکونم نمیخورن .
    در مورد ویدیو 4k باید بگم که الان که دوباره گذاشتمش خیلی عالی جواب داد دیشب چون استرس داشتم همه چی به نظرم بد میومده خداییش نگا کردن 4k لذتی داره اصلا هم هیچ گونه خط رو خط افتادی و افت کیفیت ندیدم همه چی ته کیفیت بود از نظر من و فقط چیزی مه منو کمی ازار میشه همچین کم زور و کم نور بودن تصاویر هست که ایشالله بعد 200 ساعت میزارمش روی مد داینامیک (منظور به فارسی میشه مغازه دیگه ) درسته ؟
    چون بعد سرچ تکانال دو تا گزینه میاد حالت منزل و مغازه که تو کاتالوگ فارسی نوشته بود برای نشون داد قدرت تی وی بکار میره .
    هر کار کردم نتونستم 3بعدش درست ببینم باهاش . سیستم رو که میبینید برای 3بعدی دیدن نقصی نداره . فقط موندم آا هر 4 تا درگاه پشت تی وی HDMI 1.4 هست یا نه به هر کدوم بزنم فرقی نمیکنه ؟
    با ارم افزارهای قوی تست کردم اما نتونستم 3بعدی ببینیم شاید تصور من از 3بعدش یه چیزه دست نیافتنی باشه

راستی تا یادم نرفته یه سوال داشتم این سایت cnet.com چقدر معتبر و میشه به ریویرهاش اعتماد کرد . تو رتبه بندی هاش توی بهترین تی وی ها از نظر کیفیت تصویر و بهترین پلاسما و بهترین تی وی از همه نظر و همه نوع فقط لینک 50st30 رو گذاشته و مدل های 42 & 55 ش مثه اینکه کیفیتی کمتر دارن نسبت به 50
    فقط تو تست های سایز های 33 تا 42 و 50 تا 55 اینچ میشه اسمش st3042 و تو رده بندی بعدش 50st30 به عنوان یکی مونده به آخر و 55st30 به عنوان اخرین تو رده بندی نمایش داده میشه میخوام ببنیم حال اینا اوضاع چجوریاست !!؟؟
    و چیز جالبی که دیروز فهمیدم و از نصاب پرسیدم گفت مدل 42 اینچ vt30 اصلن خوب در نیومده و خودش هم میگفت نمیدونه چرا اینجوریه ؟؟؟ و خودمم وقتی سایت cnet.com رو داشتم زیر رو رو میکردم هیچ گونه اسمی از 42vt30 ندیدم ؟ جریانش چیه ؟ تی وی رو تو مغازه دیدم خیلی عالی بود که !!! حتی میشد تو رده بندی 33 تا 42 اسمش 42st30 رو دید ولی خبری از 42vt30 نبود تو رده بندی ها کاملا عجیبه برا م چرا این چوریه ؟؟

عذر میخوام خیلی زیاد شد راستی خبری از آچدیت نشد کسی پیگیر نیست ؟ من اا میتونم این تنظیمات سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای 50st30 انجام بدم یا نه اینا تنظیمات حرفه ایش هست که برای ما حذف شده ؟

10. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای آقا بدبخت شدیم رفت . خونواده همچین زدن تو سرم که رفتم تو زمین .
    آخه ای تی وی چی هست خریدی به این گندگی ؟ حال خونمون تقریبا 24 متری هستش
    تصویرش بهم نچسبید واقعیتش رو بخواید . هنوز بهش انتن وصل نکردم ببینم اقلا باز اگر اون خوب باشه که میشه باهاش کنار اومد .
    کامپیوتر رو کابل HDMi بهش وصل کردم یکم از تصویر صفحه ی دستکتابم رو نشون نمیده سمت راست و چپ تصویر به اندازه ی یک ستون ایکن نشون نمیده .
    باهاش ویدیو نیگا کردم ای بد نبود یعنی ویدیو 4k باهاش نیگا میکردم شما ای بد نبود رو این جوری در نظر بگیرد یعنی پشیمونم از خریدم نمیدونم چرا حالا . از نصاب سوال کردم گفت کیفیت 50% از 50vt30 کمتره ؟؟؟پناه بر خدا . گفت 50vt30 فوق العاده بوده و هر کی برده برگشته یکی دیگه هم خریده .بماند . خلاصه .ولی گفت 42vt30 خوب از کار در نیومده خودشم میگفت نمیدونم چرا اینجوریه ولی 50ش خیلی تعریف میکرد . خلاصه نصبش کردیم و اون بنده خدا رفت و ما موندیم و حوضمون . بابا میخواست کلم رو بکنه ای داد بیداد 2.5 میلیون بهت دادم رفتی این غول رو اوردی که کجای دلم بزارم و از این حرفا . الحمد الله نتونستیم باهاش 3d نیگا کنیم ضایع شدیم رفت
    به هر حال احتمال میدم از ناشی بودن خودم هست که کمی دارم عذاب میشک از انتخابم . ایشالله فردا که بهش انتن وصل کردم اوضاع بهتر بشه حداقلش برای مامی و ددی کم نذاره امیدوارم . دیگه پس دادنش هم کار سختی هست باید ساخت باهاش
    میخواستم ازتون تنظیمات و نحوه ی تنظیم رو بگیرم به فکرم رسید که من با کامپیوتر باهاش وصلم خوب از طریف کام تنظیم میکنم یا نه باید از طریق تی وی تنظیم کرد . اخی تصویرش کمی نورش کم بود البته خوبه این ها ولی کمی چشم چون بهش عادت نداشت اینجوری به نظرم عذاب اور میامد .
    ولی شما فکر کنم من دیگه چه بشری هستم با km player اونم با کدک core avc که واسه خودش خدای هرچی کدکه فول اچ دی و ویدیو با کیفیت 4k بشینی پای تی وی و بگی ای بدک نیست . از صدتا فحش به پاناسونیک بدتره . ما رو چه به پلاسما باید بریم پشت همون دوو 22 بشینیم و بگیم اره تصویر این تی وی حرف نداره . قاطی کردم دوست دارم تا فردا صبح بنویسم تا جالی شم . خودم کردم که .......... بله دیگه
    ممنون و تشکر
    اینم مشخصات HTPC
    case : green optimize
    cpu : core i3 2100
    vga : gforce gtx 460
    ram : 2*2gig 1600 corsair
    power : green 535ab
    keyboard & mouse wirless
    main : asus p8z68-v
    dvd writer
    fan : 7cm 3ta
    خداییش همه چیزش فوله نمیدونم چرا منه خاک........ نمیتونم ازش تصویر دلچسبم رو بگیرم .
    دوست عزیز بعد از چند روز 50 اینچ برات کوچیک میشه و روزی 1000 بار خدا رو شکر میکنی که اشتباه نکردی .فقط من چند تا کار میگم بکن بعد بیا بگو کیفیت چطوره
    1:چند تا فیلم با کیفیت mkv 1080 پیدا کن.بعد از طریق usb وصل کن tv
    2:تصویر حالت داینامیک
    3:کنتراست :100
    4:وضوح:100
    5:رنگ:50
    6:برایتنس:+5
    7:توازن رنگ:عادی
    8:pnr :خاموش یا حداقل
    9:گاما:2.2
    10:تقویت رنگ آبی:10
    بقیه چیزا رو دست نزن فقط اگر میخوای ماهواره نگاه کنی تنظیمات خروجی رسیورت رو بزار رو 16:9 .روی حالت عادی هم تصویر رو ملایم تر تنظیم کن که هر وقت خواستی حالت رو عوض کنی.
    امتحان کن ببین چطوره؟

12. 2 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دوست عزیز بعد از چند روز 50 اینچ برات کوچیک میشه و روزی 1000 بار خدا رو شکر میکنی که اشتباه نکردی .فقط من چند تا کار میگم بکن بعد بیا بگو کیفیت چطوره
    1:چند تا فیلم با کیفیت mkv 1080 پیدا کن.بعد از طریق usb وصل کن tv
    2:تصویر حالت داینامیک
    3:کنتراست :100
    4:وضوح:100
    5:رنگ:50
    6:برایتنس:+5
    7:توازن رنگ:عادی
    8:pnr :خاموش یا حداقل
    9:گاما:2.2
    10:تقویت رنگ آبی:10
    بقیه چیزا رو دست نزن فقط اگر میخوای ماهواره نگاه کنی تنظیمات خروجی رسیورت رو بزار رو 16:9 .روی حالت عادی هم تصویر رو ملایم تر تنظیم کن که هر وقت خواستی حالت رو عوض کنی.
    امتحان کن ببین چطوره؟
    خیلی خیلی ممنون ازتون اقا . از کجا باید به این نوشته ها برسم ؟
    راستی فکر کنم زدم بلندگوهاشو ترکوندم صدای غر غر میده وقتی جایی باس ناجور داره در بقیه حالات خوب صدا رو ادا میکنه ولی بعضی موقع ها به غر غر میفته ؟ ببرم گارانتی شامل گارانتی میشه ؟

راستی تو بعضی از حرکت های سریع توصویر البته به صورت نه قابل محسوس یه کوچولو پر میفیته هم تصابر با کیفیت هم بی کیفیت !!!! البته خیلی کم مثه حرکت دست تو فاصله تقریبا زیاد بیشتر از 30 سانت مثلا از این تی وی بعدیه ؟ انت که بهش وصب کردم سبکه های ایران رو بعی موقع ها اینطوری نشون میشه . دق اصلیم هم بلندگوهاشه که نمیدونم چی کارش کردم سریعا باید برم سینما خانگی بگیرم براش..تشکر
    Last edited by TATU_TATY; 24-02-2012 at 17:28.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

Cnet.com فقط پنلای آمریکای شمالی رو تست میکنه تو آمریکا VT30 فقط 55 و 65 اینچ داره و ST30 هم زیر 50 اینچ نداره باید ریویوهای اروپایی رو نگاه کنی مثلا Cnet اروپا که آدرسش cnet.co.uk هست یا Cnet آسیا asia.cnet.com البته پنلهای اروپایی تقریبا با پنلهای اکثر نواحی آسیا یکی هستن.

اگه کارت گرافیک شما خروجی HDMI داره حتما سعی کنید از خروجی HDMI تصویر بگیرید چون ورودی VGA در این پنلها محدودیت داره و خروجی تصویر رو روی 1080p قرار بدین و اگر گزینه ای برای گستره رنگها وجود داره روی sRGB قرار بدین.
    کانالهای ماهواره ای بسته به کیفیت خروجی کیفیتهای متفاوت دارن بعضی کانالها بی کیفیت هستن و نوع ----- هم در کیفیت تصویر تی وی شما تاثیر مستقیم داره رسیورهایی هستن که کیفیت خروجی جالبی ارائه نمیدن البته Setup کردن ----- هم مهم هست.
    در کل به نظر من پنل عالی ای هست کیفیت خارق العاده ای داره مخصوصا روی تصاویر HD با کیفیت کاملا مبهوت کنندس امیدوارم ازش لذت ببرید.
    Last edited by *Alucard*; 25-02-2012 at 12:37.

15. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون آقا سیامک . والا امروز بهش انتن خونه رو وصل کردم تقریبا راضی کننده بود مثه اینکه از بس تلقین زیاد بزرگ نبودن تی وی رو تو گش اینا خوندم دیگه سره ظهری خبری از غر زدن نبود و مثه اینکه تا حدودی باهاش کنار اومدن ولی خداییش دیشب اوردنش برای نصب داشتم سکته میزدم از ابعادش الان خدا رو شکر به چشمون کمتر درشتی میکنه و از این بابت مه 50 گرفتن با اینکه یه نصف روز بیشتر نگذشتخ خیلی راضیم . رنگاشم خوبه مثه اینکه از این به بعد تلویزیون در سیطره مادر گرام هم و ماهواه و سیستم و این حرفا تعطیله چون از صبح مثه ندید پدیدا نشستن پاش تکونم نمیخورن .
    در مورد ویدیو 4k باید بگم که الان که دوباره گذاشتمش خیلی عالی جواب داد دیشب چون استرس داشتم همه چی به نظرم بد میومده خداییش نگا کردن 4k لذتی داره اصلا هم هیچ گونه خط رو خط افتادی و افت کیفیت ندیدم همه چی ته کیفیت بود از نظر من و فقط چیزی مه منو کمی ازار میشه همچین کم زور و کم نور بودن تصاویر هست که ایشالله بعد 200 ساعت میزارمش روی مد داینامیک (منظور به فارسی میشه مغازه دیگه ) درسته ؟
    چون بعد سرچ تکانال دو تا گزینه میاد حالت منزل و مغازه که تو کاتالوگ فارسی نوشته بود برای نشون داد قدرت تی وی بکار میره .
    هر کار کردم نتونستم 3بعدش درست ببینم باهاش . سیستم رو که میبینید برای 3بعدی دیدن نقصی نداره . فقط موندم آا هر 4 تا درگاه پشت تی وی HDMI 1.4 هست یا نه به هر کدوم بزنم فرقی نمیکنه ؟
    با ارم افزارهای قوی تست کردم اما نتونستم 3بعدی ببینیم شاید تصور من از 3بعدش یه چیزه دست نیافتنی باشه

راستی تا یادم نرفته یه سوال داشتم این سایت cnet.com چقدر معتبر و میشه به ریویرهاش اعتماد کرد . تو رتبه بندی هاش توی بهترین تی وی ها از نظر کیفیت تصویر و بهترین پلاسما و بهترین تی وی از همه نظر و همه نوع فقط لینک 50st30 رو گذاشته و مدل های 42 & 55 ش مثه اینکه کیفیتی کمتر دارن نسبت به 50
    فقط تو تست های سایز های 33 تا 42 و 50 تا 55 اینچ میشه اسمش st3042 و تو رده بندی بعدش 50st30 به عنوان یکی مونده به آخر و 55st30 به عنوان اخرین تو رده بندی نمایش داده میشه میخوام ببنیم حال اینا اوضاع چجوریاست !!؟؟
    و چیز جالبی که دیروز فهمیدم و از نصاب پرسیدم گفت مدل 42 اینچ vt30 اصلن خوب در نیومده و خودش هم میگفت نمیدونه چرا اینجوریه ؟؟؟ و خودمم وقتی سایت cnet.com رو داشتم زیر رو رو میکردم هیچ گونه اسمی از 42vt30 ندیدم ؟ جریانش چیه ؟ تی وی رو تو مغازه دیدم خیلی عالی بود که !!! حتی میشد تو رده بندی 33 تا 42 اسمش 42st30 رو دید ولی خبری از 42vt30 نبود تو رده بندی ها کاملا عجیبه برا م چرا این چوریه ؟؟

عذر میخوام خیلی زیاد شد راستی خبری از آچدیت نشد کسی پیگیر نیست ؟ من اا میتونم این تنظیمات سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای 50st30 انجام بدم یا نه اینا تنظیمات حرفه ایش هست که برای ما حذف شده ؟
    خوشحالم راضی تر شدید. سه بعدی هم با فلش تست کنید. سه بعدیتون SBS هست؟
    cnet خیلی معتبره! اینا معمولاً یک سایز از یک مدل رو بررسی میکنن به سایز های دیگه هم در همون مدل تعمیم میدن. مثلاً متن ریویو های سایز 55 و 65 یکی هست و فقط یکیشون نقد شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دلیل نبود 42 اینه که اصلاً برای آمریکا سایز 50 و 42 ساخته نشده!
    سایت flatpanelshd در ابتدای نقدش توضیح داده:

Panasonic VT30 is available in 55 and 65 inches in the US called TC-P55VT30 and TC-P65VT30. In EU VT30 will be available in 42, 50, 55 and 65 inches called TX-P42VT30, TX-P50VT30, TX-P55VT30 and TX-P65VT30. The TV is basically the same.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نصاب هم اگر کارخونه تایلندی سوتی نداده باشه و به 42 گند زده باشه کلاً حرف بیخودی زدن چون سازنده هیچ چیزی در سایزهای مختلف از یه مدل کم نمیذاره.

17. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

متاسفانه گندو زدن 42ST30 با 42VT30 کاملا یکسان هستن تنها تفاوتی که دارن این هست که VT30 صفحه نمایش یک دست داره و منوی تنظیمات گسترده تر در عوض 42ST30 فیلتر کنتراست بهتری داره ولی مدلهای 50 اینچ و بالاتر VT30 از پنلهای متفاوت استفاده میکنن.

19. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •