یم کارت دیتای هدیه نمایشگاه الکامپ برای منم اومد ولی فقط 54 مگ روزانه ویک گیگ شبانه یکماهه داره شما چطوری 5 گیگ گرفتی
یم کارت دیتای هدیه نمایشگاه الکامپ برای منم اومد ولی فقط 54 مگ روزانه ویک گیگ شبانه یکماهه داره شما چطوری 5 گیگ گرفتی
دوستان سیم کارت دانشجویی رایتل معمولی هست یا از نوع دیتا ؟
اقا چراااااااااااا پس این 3 گیگ هدیه ما نیومد شد 2 دی که!!!
من دانگل رو از نمایشگاه خریدم با 50% تخفیف که همراهش یه سیم کارت دیتای رایگان و 5 گیگ اینترنت که باید ظرف 10 روز مصرف میشد بهم دادن.
حتما سیگنالش قوی نیست که نمیره روش.اگه جایی باشین سیگنالش قوی باشه رو automatic lte wcdma بزارید خودش میره رو نسل 4 اون 120 مگابیتم موقع تست سرعت بود زمان آزمایشی خود شرکت
دیگه حرفی ندارم واقعا از رایتل انتظار نداشتم تو این ساعت این . . .
رایتل/ 3G
![]()
سرور لندن:
![]()
Last edited by and-roid2; 24-12-2015 at 10:21.
ادعای عجیب مدیرعامل رایتل: به خاطر کیفیت بالای دیتای رایتل اجرای ترابردپذیری به نفع ماست
http://www.zoomit.ir/articles/mobile/27070-rightel-ceo-comment-for-mnp
من هم تا حدودی موافق هستم چون اکثر مشترکین رایتل، ایرانسل و یا همراه اول هم دارن و در ابتدا به خاطر دیتا به این سمت اومدن.
فکر میکنم بیشتر انتقال ها از همراه اول به دو اپراتور دیگه(مخصوصا ایرانسل) باشه. تا اینجای کار خیلیا فقط به خاطر شماره همراه اول موندن.
نظر شخصی:
بحث فقط سرعت و کیفیت نیست
بحث پوشش هم هست
الان رایتل فکر می کنه با رومینگ قابلیت خیلی خوبی داره
اخه کسی که میره رایتل میگیره بیشتر برای دیتا هست
شما فکر کنید اگر رایتل باند 900 رو نداشت چیکار می کرد؟!
بسته ها هم تنوع خاصی ندارن!
اگر ایرانسل یه کم سرعتش رو بهتر کنه واقعا شرکت های دیگه با این وضعیت توان رقابت باهاش رو ندارن مگر اینکه ایده های بهتری داشته باشن
به نظر من طرح ترابرد پذیری خیلی خوبه
باعث میشه فضا رقابتی تر بشه
هرچی رقابت بیشتر باشه مشتری سود می بره
شما کافیه یه نگاه به قیمت ها و تنوع بسته ها و پوشش رایتل در زمان انحصار بندازید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)