تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 462 از 2605 اولاول ... 3624124524584594604614624634644654664725125629621462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

2 تغییر سرویس از پرداخت رو قبض به اعتباری و خرید شارژ از سایت مخابرات

دوستان من همونطور که تو خود سایت نوشته بود خواستم سرویسم رو از پرداختی رو قبض به اعتباری و پرداخت روی سایت تغییر بدم...که هزینه اینترنت از روی قبض تلفن برداشته شود و آنلاین با عابر بانک پرداخت کنم.

جالبه این عمل رو از پرتال سایت مخابرات انجام دادم 3 روز پیش....و از همون موقع اینترنتم قطع شد...و هرچی زنگ زدم گفتن نمیشه کاریش کرد چون هنوز پرداخت اعتباری راه نیفتاده ! میگفت کی به شما گفت اینکارو بکنی! ( تو دلم گفتم خودتون تو سایت نوشتید و قابلیتشم گذاشتید)
    خلاصه گفت یوزر و پستون سوخته و فعلا که 3 روزه کار ی نشد بکنن و هی زنگ میزنم و یئ زر پسمو میپرسن و بعد میگن سوخته و میگن چون تبدیل کردی به پرداخت اعتباری و چون پرداخت اعتبازی هنوز راه نیفتاده یوزر و پست ا زکار افتاده.....

جالبیش اینه که خطم رانژست! یعنی هزینش هنوز میاد روی خط تلفن ..ولی نمیشه استفاده کرد..

خلاصه هواستون باشه سرویستون رو تبدیل به اعتباری و خرید شارژ از رو سایت نکنید اگرم خاستید بکنید قبلش بپرسید تو منطقه شما شاید کار بکنه...آخه مخابرات به من گفت تو منطقه مخابراتی شما هنوز راه نیفتاده..

با احترام
    Last edited by Saeed System; 06-01-2013 at 08:37.

2. 4 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مخابرات یکی از پایینترین پینگها رو داره. برای CS پینگش از حدود 15 تا 40 متغیره. آمّا !! میخوای بگیری برای بازی نگیر. چون انقدر لگ و گیرش زیاده که پشیمون میشی. من فقط میرم سرورهای fun چون توی پاب نمیشه بازی کرد.

|||||||||||||||||
    به خبری که هم اکنون به دستم نرسید توجه فرمایید:

کره جنوبی آمادگی خرید پهنای باند اینترنت پرسرعت از ایران را اعلام کرد.
    مرسی.
    مخابرات سرویساشو بالاتر از اونی که میخری نمیده؟ یعنی 128 با 16 دانلود میکنه؟ خیلی کمه که معلومه لگ میگیره اینطوری.

پ.ن: شما آرش خودمون نیستی؟ دوران راهنمایی "پرواس"؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گفتن نمیشه کاریش کرد چون هنوز پرداخت اعتباری راه نیفتاده ! میگفت کی به شما گفت اینکارو بکنی! ( تو دلم گفتم خودتون تو سایت نوشتید و قابلیتشم گذاشتید)
    خلاصه گفت یوزر و پستون سوخته و فعلا که 3 روزه کار ی نشد بکنن و هی زنگ میزنم و یئ زر پسمو میپرسن و بعد میگن سوخته و میگن چون تبدیل کردی به پرداخت اعتباری و چون پرداخت اعتبازی هنوز راه نیفتاده یوزر و پست ا زکار افتاده.....

ج
    شما نباید بدون اجازه دست میزدید به قابلیت ها ی جدید! آغه جیزه!

مخابرات =

همون چند ماه اولش خوب بود. کم کم کوچ میکنم یه جا دیگه....

مرسی.
    مخابرات سرویساشو بالاتر از اونی که میخری نمیده؟ یعنی 128 با 16 دانلود میکنه؟ خیلی کمه که معلومه لگ میگیره اینطوری.

پ.ن: شما آرش خودمون نیستی؟ دوران راهنمایی "پرواس"؟
    من 1 مگ دارم. سرویس نامحدود رو همه جا سرعت واقعی میدن.

پ.ن. نه.
    Last edited by arashpour; 06-01-2013 at 09:36.

5. 2 کاربر از arashpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من همونطور که تو خود سایت نوشته بود خواستم سرویسم رو از پرداختی رو قبض به اعتباری و پرداخت روی سایت تغییر بدم...که هزینه اینترنت از روی قبض تلفن برداشته شود و آنلاین با عابر بانک پرداخت کنم.

جالبه این عمل رو از پرتال سایت مخابرات انجام دادم 3 روز پیش....و از همون موقع اینترنتم قطع شد...و هرچی زنگ زدم گفتن نمیشه کاریش کرد چون هنوز پرداخت اعتباری راه نیفتاده ! میگفت کی به شما گفت اینکارو بکنی! ( تو دلم گفتم خودتون تو سایت نوشتید و قابلیتشم گذاشتید)

جالبیش اینه که خطم رانژست! یعنی هزینش هنوز میاد روی خط تلفن ..ولی نمیشه استفاده کرد..

خلاصه هواستون باشه سرویستون رو تبدیل به اعتباری و خرید شارژ از رو سایت نکنید اگرم خاستید بکنید قبلش بپرسید تو منطقه شما شاید کار بکنه...آخه مخابرات به من گفت تو منطقه مخابراتی شما هنوز راه نیفتاده..

با احترام
    دوستان من اشتباه کردم! و همچنین اپراتورهای مخابرات! آخر ش خودم کشف کردم مشکل چیه...

دلیل اینکه ارور یوز رو پس میگیرم اینه که چون تبدیل به شارژی شده اینترنتم... از طریق کافی نت رفتم تو حساب کاربریم تو صفحه مخابرات و دیدم گزینه خرید شارژ اضافه شده ..! بعد زنگ زدم مخابرات گفتم من اگر شارژ بخرم اینترم وصل میشه گفت بله کافیه شارژ بخری تا اینترنتت وصل بشه ...

فقط یه مشکل پیش اومد سرویسها تبدیل شده به سرویس حجمی....256 نامحمدود که بود شده 256 4 گیگ 12500 تومن ...چه کلاهی سر خودم گذاشتم 256 ناحدودم تبدیل به 4 گیگ شد!
    عکس:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با احترام
    شما میتونید برید مرکز و خطتتون رو از رانژه دربیارید وقتی دراومد دوباره رانژه کنید. البته اول بپرسید پورت خالی دارن یا نه .

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خدا رو شکر برای من خوب بوده این 2 روزه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی کم میگیره دیگه
    در حالت استاندارد 512 باید ثانیه ای 64 کیلوبایت دانلود کنه که میشه ساعتی 230.5 مگابایت
    ولی من در بهترین وضعیت ساعتی 217 میگیرم که اگه تقسیم کنیم به 3600 ثانیه میشه ثانیه 60.2 کیلوبایت
    4 کیلوبایت از سرعت استاندارد کمتره ولی باز خوبه

البته گفتنیه که سرعتی که du meter لحظه ای نشون میده اکثرا 61.8 هست

10. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

امروز انگار خوب شده!!
    دوستانی که قطع وصل میشد الان وضعیتشون چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خدا رو شکر برای من خوب بوده این 2 روزه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی کم میگیره دیگه
    در حالت استاندارد 512 باید ثانیه ای 64 کیلوبایت دانلود کنه که میشه ساعتی 230.5 مگابایت
    ولی من در بهترین وضعیت ساعتی 217 میگیرم که اگه تقسیم کنیم به 3600 ثانیه میشه ثانیه 60.2 کیلوبایت
    4 کیلوبایت از سرعت استاندارد کمتره ولی باز خوبه

البته گفتنیه که سرعتی که du meter لحظه ای نشون میده اکثرا 61.8 هست
    du meter درست نشون میده. محاسبات شما ایراد داره
    هر مگابایت 1024 کیلوبایته. که میشه همون که du نشون میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خب ظاهرا وضعيت بهتر شده از ديشب
    قبلش كه يه 1 هفته اي نابود بود ولي قبلش باز خوب بود
    اميدوارم همينجوري بمونه
    در كل تو اين مدتي كه داشتم از وايمكس ايرانسل خيلي خيلي بهتره و هم ارزونتر
    ايرانسل افتضاح بود منو نابود كرد!سالي 500 تومن ميدادم واسه 512 نامحدودش ولي آشغال بود
    وقتي اومدم مخابرات هم هزينم به طور قابل ملاحظه اي كم شد يعني شد ماهي 20 تومن هم 512 مخابرات سگش شرف داره يه ايرانسل نامحدودم كه هست و اون قضيه بلك ليست مسخره ايرانسلم نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وضعیت خوب شده خدا کنه همین جوری بمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •