راستی اگه کسی سیو با حال از بازی داره بزاره تا من را هم راحت کنه
فقط یکمی زود چون لنگم
با تشکر
راستی اگه کسی سیو با حال از بازی داره بزاره تا من را هم راحت کنه
فقط یکمی زود چون لنگم
با تشکر
خواهش میکنم عزیز .اول از همه واقعا ممنون از توضيحاتتون.
منظورم اينه كه بتونم اين بازي را توي كامپيوتر بازي كنم.
آخه معمولا من هر جا رفتم اين بازي را براي پلي استيشن دارن نه كامپيوتر....البته خودم بازي پلي استيشنش را دارم ولي اينم يه مشكلي كه داره اينه كه چون پلي استيشن دو دارم بازيش را سيو نميكنه كه اصلا اينجوري هم نميشه بازي كرد.
راستش من نميدونم Emulator چيه؟اگه ميشه يه توضيح بديد در موردش؟.ممون.
بعد يه چيزه ديگه من متوجه منظوره شما نشدم يعني اگه اين بازي را دانلود هم نكنم ميتونم تو كامپيوتر بازي كنم!!براي من ايناش اصلا مهم نيست من فقط ميخوام يه راهي باشه كه اين بازي را بتونم بازي كنم اگه نميشه دانلودش كرد كه مهم نيست.فقط شما يه راه ساده را به من براي بازي كردن اين بازي معرفي كنيد ممنون ميشم.
البته که می تونی !منظورم اينه كه بتونم اين بازي را توي كامپيوتر بازي كنم.
آره نسخه ی قابل اجراش برای (PC (Personal Computer ( یعنی کامپیوتر شخصی ) نیست ، یعنی اونقدر که گشتم نبود .آخه معمولا من هر جا رفتم اين بازي را براي پلي استيشن دارن نه كامپيوتر
قبل از اینکه توضیح بدم ، فقط یه نکته بود که شما باید توضیح بدید ،لبته خودم بازي پلي استيشنش را دارم ولي اينم يه مشكلي كه داره اينه كه چون پلي استيشن دو دارم بازيش را سيو نميكنه كه اصلا اينجوري هم نميشه بازي كرد.
مگه بازی های پلی استیشن 1 رو پلی استیشن 2 قابل اجراست ! ؟
تا اونجایی که میدونم ، فقط پلی استیشن 3 این اختیار رو داره .
---------------------------------
خوب ، Emulator یعنی مبدل ( مبدل = یعنی تبدیل کننده ) ، وقتی میگیم Emulator یعنی نرم افزار یا برنامه هایی که کنسول یا هرچیز دیگه ای رو روی رایانه تبدیل و شبیه سازی میکنند ؛ اون وقته که شما میتونید ، بازی را در رایانیتان اجرا کنید و حالشو ببرید .راستش من نميدونم Emulator چيه؟اگه ميشه يه توضيح بديد در موردش؟.ممون.
برای اجرای سی دی های بازی های پلی استیشن 1 روی کامپیوتر میتونید از مبدل های استفاده کنید . بهترین مبدل برای کنسول پلی استیشن 1 ، مبدل (Emulator) با نام ePSXe است که تمامی بازی های پلی استیشن 1 رو اجرا میکنه .
ePSXe مخفف این عبارت هست : Enhanced PSX Emulator ، یعنی مبدل قدرتمند PSX ، حالا PSX مخفف چیه ؟ ، مخفف PlayStation X هستش و که این X چیه ؟، این X نسخه ی پلی استیشن هست که در این مورد به جای X عدد 1 قرار میدیم . در اصطلاح به کنسول ها به طور کلی یه X ای اضافه میکنند .
پس به طور کلی این مخففات رو دونستیم .
ePSXe یعنی مبدل قدرت مند کنسول پلی استیشن X
برای دانلود این مبدل به سایت رسمیش مراجعه کنید و دانلود . این نسخه برای مصارف عمومیه یعنی نسخه full هست ، نیاز به ریجستری ( ثبت ) نداره .
سایت رسمی ePSXe :
وقتی که دانلود کردید ، چندتا Plug-in رو به طور پیشفرض توی خودش داره . همین ها کفایت میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب ، منظورم از اینکه لازم نیست دانلود کنید این بود که چون حجم فایل مربوطه سنگینه ( حدود 204 مگابایت ) ، نیازی به دانلود فایل نیست ، در حالیکه در سی دی فروشی ها / بازی فروشی ها سی دی بازی رو میفرشن ( حدود 300 تومن ) ، و چون سرعت اینترنت در ایران خیلی کمه ، دانلودش در اینترنت طاقت فرسا خواهد بود ، و اگه هم به کافی نت برید ، دانلودش اگه 3 ساعت طول بکشه (اونم اگه سه ساعت طول بکشه)، میشه حدود 3 چار هزار هزینه ... حالا این بهتره یا 300 تومن ... من دقیقا نرخ الانش در دستم نیست ، ولی میدونم که خریدن دیسکش تو ایران بصرفه تر از دانلودشه ... مگر برای کسایی که از سرعت اینترنت بالایی برخوردارند .بعد يه چيزه ديگه من متوجه منظوره شما نشدم يعني اگه اين بازي را دانلود هم نكنم ميتونم تو كامپيوتر بازي كنم!!براي من ايناش اصلا مهم نيست من فقط ميخوام يه راهي باشه كه اين بازي را بتونم بازي كنم اگه نميشه دانلودش كرد كه مهم نيست.فقط شما يه راه ساده را به من براي بازي كردن اين بازي معرفي كنيد ممنون ميشم.
خوبه ، شما که دیسک بازی رو دارید ... فقط کافی است که برید سر وقت رایانتون ، یه برنامه Image ساز ، مثل برنامه Alcohol 120% رو نصب کنید ، اگه دارید اجراش کنید و از دیسکـتون یه ایمیجی بگیرید و گر نه توی دیسک های Assistant ها هست . فرمت ایمیج رو یا CUE کنید یا IMG . چون این دو فرمت توسط اکثر پلاگین های Emulatorها قابل اجراست .
حالا که ایمیج رو گرفتید در یه جایی از رایانتون نگه داری کنید .
برنامه ePSXe رو اجرا کنید ، سپس در منوی File زیر منوی Run ISO رو کلیک کنید و فایل ایمیجی که از دیسکتون گرفتید را انتخاب کنید . همین .
به این ترتیب ، بازی در رایانه اجرا میشود .
توجه کنید که :
برای استفاده بهتر از بازی های کنسولی در رایانه حداقل از یک Game-Pad یا همون دسته استفاده کنید تا کیبورتتان در برخی موارد آسیب نبیند .
Plug-in ها را در پوشه ی plugins دایرکتوری این برنامه (ePSXe) قرار دهید .
برای اجرای بازی ها نیاز به یک واسط بین سخت افزار و نرم افزار یا همان Bios دارید . اگه در دانلود ePSXe در پوشه ی bios هیچ بایوسی نبود ، میتونید در google جستجو کنید .
این قسمت بولد شده مهم هست ، اگه بایوسی نباشه ، بازی اجرا نمیشه ... این Bios با فرمت .bin هست و حجمی حدودا کمتر از یک مگابایت داره . اگه جستجو کنید ، پیدا میکنید . برای اطمینان دو تا بایوس دانلود کنید ، یکی ژاپنی و دیگری آمریکایی .
وقتی برای بار اول برنامه ePSXe رو اجرا میکنید ، خود برنامه به طور خودکار یه جادوگر (Wizard) رو میاره که این قسمت برنامه رو پیکر بندی میکنه . مثلا انتخاب پلاگین ، انتخاب Bios و ... که این انتخاب ها با توجه به جستجو در دایکتوری مربوطه است یعنی برای امکان گزینش bios ها ، اون ها رو در فولدر bios جستجو میکنه و اگه فایل binای پیدا نکرد ، لیست خالی میماند .
برای تنظیمات دسته ی خود به ترتیب به Config --> Game Pad برید و دسته ی خود را انتخاب کنید سپس برای هر دکمه که میخواهید با آن عمل خاص انجام شود ، ان را پیکربندی کنید .
امید وارم که این توضیحات شما را قانع کرده باشه ... اگه توضیحات اضافی میخواهید ،بگید .
Last edited by قاهر - Gahir; 24-07-2009 at 17:03.
سیو دیگرون رو میخوای چیکار ... من خودم دارم ، اگه بخوای واست آپ میکنم ولی چندان بدرد بخور نیست ها ... چون اسم شخصیت Gahir هست ، اسم بچم Jack و زنمم Mary و اسم اسبم Asb و اسم سگمم Rex هست .راستی اگه کسی سیو با حال از بازی داره بزاره تا من را هم راحت کنه
فقط یکمی زود چون لنگم
با تشکر
به این دلیل نوشتم چندان بدرد بخور نیست که ، اینا من با سلیقه ی خودم نوشتم ممکنه شما این موارد را نخواهید .
مشکلی نداره دوست عزیر البته یک سوال شما سال چندومین و چند تا توت فرنگی قدرتی دارید و چند تا کاعذ پرینت شده
می توانم از بعقیه هم یک خواهشی بکنم اون اینه که چند تا سیو برای من بزارید ؟؟؟؟
اگر بزارید ممنون میشم![]()
آهای کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آهای بچه ها من دهنم کف کر دستم هم درد گرفت کسی نیست جوابمو بده الو .................![]()
دوست عزیز،اینجا چت روم نیست که!
بزار بنده خدا آنلاین بشه تا جوابتون رو بده.
زدن این همه پست پشت سر هم که دردی رو دوا نمی کنه!
سلاماینم چیزی که قول دادم البته اولین قسمتش1-اهنگر و گری:هر نوع سنگ معدن2-شراب فروش:ماهی متوسط3-شوهر شراب فروش:کوفته برنجی4-پدر مادر ماری:هرنوع گلی5-ماری:گیاهان سمی6-رایک:تخم مرغ حمام7-مادر رایک:به نتیجه کلی نرسیدم ولی اگه پول دار باشین دارو ابی8-پاپوری:گل صورتی (فکر کنم عسل هم خوشش بیاد ولی از اونجای که یدونه عسل در روز گیرتون نمی یاد اصلا به صرفه نیست؟)9-بارلی:علف10-مای:کنسرو ماهی یا چکمه
اگه به ماری گیاه هرز مزرعه رو بدید تشکر می کنه
و کندو به جز فصل زمستان میشه بدست اورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)