از یه سنی به بعد، دور دوست های دوران نوجوانی که اکنون دیگر با شما هم مسیر نیستند رو خط بکشید و به مسیر خودتون ادامه بدید و سعی کنین دوستان هم مسیر پیدا کنید. این موضوع بسیار موضوع مهمیه
از یه سنی به بعد، دور دوست های دوران نوجوانی که اکنون دیگر با شما هم مسیر نیستند رو خط بکشید و به مسیر خودتون ادامه بدید و سعی کنین دوستان هم مسیر پیدا کنید. این موضوع بسیار موضوع مهمیه
درود دوستان
توی سایت معتبر ایاستخدام و همینطور کانال تلگرامشون یکی از دوستان یه آگهی استخدام دیدن که شرایطش رو داشتن
دوست بنده با تهران فاصلهی بالای یکهزار کیلومتری دارن و آگهی برای استان تهران بود.
فرم استخدامی رو پر کردن و بعد از چند روز تماس گرفتن که تشریف بیارید برای مصاحبه استخدامی، بعد از مصاحبه در صورت قبولی یک دورهی آموزشی یکهفتهای برای شما در نظر داریم
برای این هفته جای خواب و غذا رو هم براتون فراهم میکنیم و با توجه به اینکه دوره فشرده هست نیازی نیست به منزل دوست، آشنا یا اقوام تهرانی تشریف ببرین
گفتن بعد از دوره آموزشی یه آزمون کتبی هم برگزار میکنیم و کسانی که قبول و تائید نهایی شدن رو رسما باهاشون قرارداد یکساله میبندیم.
شغل مورد نظر، شغلی دفتری بود.
دوستم با بنده تماس گرفت تا انلاین براش بلیت قطار بگیرم تا راهی بشه، ازش پرسیدم جریان چیه، این موارد رو بهم گفت. گفتم که آگهی رو برام بفرست قبل از اینکه این همه خرج رو دستت بیفته برات بررسی کنم...
آگهی رو فرستادن، شرایط استخدامی که داشتن (عدم اعتیاد، داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت، داشتن مدرک دیپلم به بالا، سن از 33 سال به زیر، مجرد بودن، داشتن خوابگاه برای جوانان شهرستانی و ...) گفته بودن که هرکسی توی موارد اعلامی و رزومه اشتباه چیزی گفته باشه و بعدا متوجه شده باشن قراردادش فسخ میشه.
حقوق رو هم به صورت توافق بین 2.5 تا 3.5 میلیون درج کرده بودن.
گذشته از این موارد نکاتی که توجه بنده رو جلب کرد این موارد بودن:
1. فرم استخدام رو از سایت فرمساز طراحی کرده بودن
2. نامی که براش آگهی استخدام زده بودن توی اینترنت زیاد بود، دقیقا ننوشته بودن که کدوم شرکته، فقط نوشته بودن مثلا (فلان شرکت)
3. آدرس پستی و تلفن ثابت یا ایمیلی توی آگهی استخدام درج نکرده بودن
4. فقط یک شماره تلفن همراه ایرانسل اعتباری درج شده بود و کسی که فرم پر کرده بود، با همین شماره باهاش تماس میگرفتن و ...
بنده خودم رو جای دوستم گذاشتم و باهاشون تماس گرفتم، خیلی عادی رفتار کردن، احوالپرسی خوبی هم کردن و قرار گذاشتم که حتما میام، لطفا آدرس و تلفن دفتر شرکت رو برام بفرستین، چیزی نفرستادن، بعد از یک روز تماس گرفتن گفتن ما شعب مختلفی توی تهران داریم، شما هر وقت تشریف آوردین اعلام کنین تا بگم بیان سراغتون یا اگر نزدیک بودین آدرس میدم خدمتتون!
با توجه به وضعیتی که توضیح دادم، بهشون شک کردم، چرا!؟ چون شرکتهای شبکهای هرمی هم همین وضعیت رو دارن، جوانان شهرستانی رو به بهانه پیدا کردن شغل با حقوق متوسط به تهران میارن و توی دام میندازن، هرمیها معمولا یکهفته جوانها رو گروگان میگیرن و مجبورشون میکنن که اگر پولی دارن یا شی قیمتی همراهشون هست بهشون بدن یا اینکه از طریق تلفنی که خودشون در اختیارشون میذارن با خانواده تماس بگیرن و یک سناریوی ساختگی رو مطرح کنن تا به اون واسطه خانواده یا اقوام ثروتمند پول کلانی رو به کارت این جوان شهرستانی (یا حتی تهرانی) واریز کنن و ... غافل از اینکه تمام این موارد نقشه هست و نه پولی نسیب این شخص میشه و نه آیندهای در انتظارش هست، فقط امید واهی میدن که شما تا فلان ماه دیگه اون شاسیبلند روبروی خیابون رو صاحب میشین، مثلا این دوستمون هیچی نداشت از خانواده و زن و بچهاش زد الان 2 تا برج داره تو الهیه و الی آخر...
با شرکتی که آگهی استخدام رو درج کرده بود تماس گرفتم (ایاستخدام) جریان رو توضیح دادم و گفتم که آدرس، تلفن، سایت یا ایمیلی ندارن، لطفا بررسی کنین و خبر بدین
پشتیبان سایتشون گفت که ما مدارک کامل از آگهی دهنده میگیریم و تا وضعیتشون محرز نشه پنلی برای درج آگهی در اختیارشون نمیذاریم ولی مورد شما چون خاص هست بررسی میشه، اگر بعد از نیم ساعت آگهی تغییر کرد (طبق چیزی که گفتن مثلا نام شرکت و تلفن همراهی که تو اگهی بود و همچنین فرم استخدام حذف شد) بدونین که آگهی مشکوک بوده و جلوشو گرفتیم، اگر بعد از نیم ساعت حذف نشد آگهی مشکلی نداره.
حدود یک ربع بعد چک کردم دیدم بله، آگهی رو منقضی کردن، تلفن همراه و لینک فرم استخدامی و همینطور نام شرکت رو حذف کردن. آگهی صددرصد مشکلدار بوده و توی این چند روز مطمئنا جوانان بسیاری به دام این شرکت جعلی افتادن... اون هم به واسطهی عدم شفافیت و اعتماد به سایت استخدامی و البته عدم آگاهی از قوانین و موارد امنیتی.
خلاصه این تجربهای بود که گفتم حتما با شما دوستان در میون بذارم. با این کار و پیگیریها دوستم رو از رفتن به تهران منصرف کردم...
شاید کسی این مشکل براش پیش بیاد و بخواد اقدام کنه و با مطالعهی این تاپیک از نیت پلید آگهیدهنده آگاه بشه و جلوی متضرر شدن خودش و خانوادهاش گرفته بشه.
با تشکر
نقل قول ممنوعه ولی من دیگه نتونستم جوابی ندم ,همه ما دنبال دوستی میگردیم که از ته قلب هر کاری برامون بکنه,شما خودت حاضری هرکاری از ته قلب برای کسی بکنی چه خوب باشه چه بد؟چه اون رفیق بدی باشه یا خوب؟وقتی خودمون منافع خودمون اولویت داره واسمون از دیگران چه انتظاری داریم؟انتظار داری رفیقت از ته قلب واست چیکار کنه ضرر مالی بکنه واست دعوا بگیره واست زندان بیفته تو روی خانوادش واسته؟رفیق اولا انسانه مثل همه ما دوما هر رفیقی دوره ای داره مدرسه دانشگاه سربازی ,وقتی اون دوره تموم شد کمتر رفاقتی باقی میمونه بعدش اگه پای پول وسط باشه همه حتی خود شما منافعش مهمتر میشه ,اول باید خودت حاظر باشی بخاطر رفیق ضرر تحمل کنی بعد انتظار داشته باشی ,توصیه من به شما نه رفیق شو نه شریک اگه آرامش میخوای دوستی فقط تو کتاباست نه واقعی
من قبلا همین سناریو واسم پیش اومد به طور دقیق که گفتی...میبرنت ..گروگان میگیرنت..مجبورت میکنن پول جور کنی...ولی من تونستم از داخل ساختمون فرار کنم...
رفاقت بدترین چیز در دنیاست رفیق صمیمیم واسم یه خونه معامله کرد بهش گفتم کمیسیون یکم تخفیف بده گفت باشه ولی امانتی که پیش من داری واسه من گفتم باشه عیب نداره بردار,دیشب هم اون یکی رفیق صمیمیم عروسیش بود من رو دعوت نکرد از رو عکس پروفایلش فهمیدم براش پیام دادم داداش خوشبخت بشی ولی ما رو دعوت نکردی ,عروسیت مبارک
موارد شامل گارانتی شخصی و شرکتی هر چیزی رو که خریدید به طور دقیق در فاکتور قید کنید . به صورت کلی چه چیزی شامل گارانتی هست .
و گارانتی رو همینطوری قبول نکنید .
من هم داشتم این کیس رو
شما اشتباه کردی اصلا باید صفحه اش رو قطع میکردی و قطع رابطه.
در هر زمینه ، تخصص ، اخلاق ، مهارت و ... هر کس گفت من اینطور نیستم ! من اینطور اخلاقی ندارم ! من آدم درستی هستم !
به این طرف شک کنید و مطمئن باشید این خصلت رو داره . (یعنی انسان درست و صادقی نیست !)
Last edited by mojt90; 13-09-2019 at 17:51.
تجربه جدید من اینه بدون پول و ثروت مرده به حساب خواهی آمد و هیچ ارزشی نداری..هر کسی هم که بگه پول همه چیز نیست و دانش و فلان بهتره خیلی اشتباه میکنن....
بدون پول هم دلت میشکنه
هم آینده درخشانت و استعداد هات
هم جوانی و هم زندگانیت
آرزو بر جوانان عیب نیست مگر آنکه در این اوضاع فلاکت بار شغلی شرافتمندانه بیابند
دقیقا با همه حرفات لغت به لغت موافقم.
ولی این تیکه "مگر آنکه در این اوضاع فلاکت بار شغلی شرافتمندانه بیابند" نمی شه اصلا. شغل شرافتمندانه یعنی حقوقی بین 1 تا 3 میلیون تازه آیا بدن آیا ندن. و مطمئن باش با این پول نمی شه زندگی کرد. همین الان رفتم یه کفش بخرم ایرانی کفش ملی فکر می کنید چند بود؟ 350 تومن!!!!
تازه یه تیکه آشغال زشت.
به جز اون یه ماه پیش گوشیم که اولین نسل آندروید ها بود صفحه ش کاملا سوخت، تعویضش حدود 800 هزینه داشت. مجبور شدم یه گوشی دیگه بخرم که دیگه ارزون ترین گوشی بود شد 3.2 میلیون.
یعنی عملا با شغل شرافتمندانه زندگی خوبی نمی شه داشت.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تجربه من برای شغل خوب یه پارتی خوب می خوای. دارم می بینم دوست دوران دبیرستانم که حتی موقع کنکور جدول ضرب رو درست بلد نبود الان ماهی 100 تومن درآمد داره. فعلا تا جاییش رو که من می دونم 2 تا خونه تو تهران داره یکی درست روبروی دریاچه چیتگر یکی توی ولنجک. خودش و زنش(که اگه بگم مدله حق مطلب رو ادا نکردم در زیبایی ش و خانومیش) هر کدوم یه اسب دارن و فقط ماهی 2 تومن هزینه نگهداری هر اسب رو می دن. ماشین X6 BMW.
حالا شغلش چیه؟ یه شرکت الکی برنامه نویسی زده و چندتا کارمند داره (که همه کار ها با اون هاست) تمام پروژه های صدا و سیما و پروژه های ملی مثل همین پیامرسان های داخلی - نرم افزار های درون سازمانی و بیمارستانی دست اینه. چطوری؟ مادرش پارتی داشته.
چند سالشه؟ 28
100 تومن درآمد کم پولی نیست در ماه!!!!!
اینم تجربه من. علم و دانش رو هر کی می گه خوبه بذاره در کوزه و آبش رو بخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)