بله تقریبا هر دو بویی در یک راستا دارند منتها اکسریوس روژ کمی سنگینتر و بر پایه عود طراهی شده.
موندگاری جنتلمن در حد -0- هست![]()
بله تقریبا هر دو بویی در یک راستا دارند منتها اکسریوس روژ کمی سنگینتر و بر پایه عود طراهی شده.
موندگاری جنتلمن در حد -0- هست![]()
ما رو هم جوگیر کردید..
موندم برای عید چی بگیرم...کسی کواسار جسوس دل پوزو رو تست کرده؟؟شنیدم بوی موز میده و بوی فرش و باحالی داره...مثل اینکه خیلی هم گرون نیست...
آخ آخ داغ دلمون رو تازه کردی! کلمه ایی به نام عید!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا برای عید چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟
من با توجه به آب و هوای اهواز شاید رفتم پولو سبز یا آبی گرفتم
شاید هم دوباره زدم تو کار رومانس
هرچی که باشه مطمئنا از RL هست![]()
دلم فارنهایت میخواداز اهواز نمیشه جنس خرید آخه
یا تقلبی هستن یا
گرون.الانم که دیگه هیچی![]()
علی جون چرا نمیشه از اهواز خرید؟؟؟
اتفاقا به نظر من نوار جنوبی کشور برای این کارا مناسب هست (اهواز_آبادان_گناوه_بوشهر_ب در عباس)
باور کن پارسال بود که تو آبادان و بو شهر سری ادکلنهای بیگ پانی رو دیدم که تازه وارد تهران شدند.
اگر هم خواستی برو بوشهر و آبادان میتونی از ادکلن های بوند .9 و آمویج و ست اکثر ادکلنهارو خریداری کنی
تو همین اهواز هم ادکلن هایی میاد که تهران رو هم بگردی پیدا نمیکنی
ولی با گرون بودن اجناس اینجا نه میتونم بگم موافقم و نه مخالف چون همه جوره وجود داره.
گرون بودن رو گفتم
تو این شهر ها چون مردم بیشتر به این چیزا اهمیت میدن برا همه سلیقه ها جنس هست.ولی جنسه اصل
گرون تره.چون در آمد هم بیشتره.
از لحاظ اینکه جنسه خاص اونجا بهتر گیر میاد دقیقا همینجوره.موافقم اساسی![]()
آره جا های معتبر که تنوع بالایی در ارائه محصول دارند قیمت بالایی هم دارند. ولی اجناس معمولی رو میشه با کمی جستجو با قیمت مناسب هم پیدا کرد. خداییش بعضی از محصولات هم گرونترین قیمتی که ازشون دیدم همینجا بوده![]()
سلام. من دیشب آتیش زدم به مالم. رفتم یه دونه توسکان لدر تام فورد گرفتم با همون قیمت قبل از گرونی (50 میل 280 تومن)، و یه دونه کرید اوریجینال سنتل (120 میل 200 تومن). ولی خیلی از خریدم راضیم مخصوصا از تام فورد. با این که قبلا داشتمش ولی بازم دارم شدیدا حال می کنم با بوش. معرکس. هم پخش بو و هم ماندگاری. حالا عکساشونم میزارم واستون.
بابا مبارکه. آتیش که چه عرض بمب هسته ایی (حق مسلم ماست) زدی به مالت. خدا زیادترشون کنه واست.
احتمالا باید وبلاگ فرزین نیا رو هم آپدیت کنی![]()
خیلی ممنون خدا عطرای شما رو هم زیادتر کنه ایشالله. مخصوصا اون واندروود که من تو کفشم و گیرش نمیارم.
آره راست میگی باید عکس جدید واسه خانم فرزین نیا بفرستم تا جمعه بزاره تو سایتش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)