پست بنده در همین تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست بنده در همین تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان عزیز
عزیزان بین دو گوشی دیزایر616 و هونور 3c از همه جوانب کدوم رو توصیه می فرمایند؟البته کانفیگ هونور بالاتره ولی در بازار بدون گارانتیش موجود هست ولی اچ تی سی با گارانتی مایکروتل ارائه میشه
از توجه و لطف دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
با سلام و سپاس
دوستان کسی گوشی zte-nubia-z7-max رو داره ؟ ممکنه در مورد گوشی راهنمایی کنه
ممنون
تنها برتری مشخص که بشه بش اشاره کرد توی HUAWEI HONOR 3C وجود رم 2 هست.
هردو میتونن گوشیای خوبی باشن
ولی خوب HTC مورد اعتمادتر هست از نظر برندی پس HTC DESIRE 616 DUAL SIM میتونه خیالتونو راحت کنه با گارانتی هم که گفتین تو بازار در حال حاضر هست
ZTE یکی از برندای چینی هست که تو بازار ایران با گارانتی معتبر ارائه میشه من به شخصه با این مدل کار نکردم ولی رو کاغذ که مشخصات خیلی خوبی داره
اگه تو ایران با گارانتیش باشه باید ببینین نسب به قیمتش ارزش خرید داره یا نه (گوشی های چینی به نسبت مشخصات قیمت خوبی دارن)
کدام گوشی شیامی مشخصات یکسان با iphone 6 دارد؟
راستی اگر لطف کنید بگید از کدام سایت میشه معتبرش رو خرید ممنون میشم(پ.خ کنید لطفا اگر تبلیغ محسوب میشه)
مشخصات آیفون 6 به خاطر سیستم عاملش نسبت به گوشی های اندرویدی ضعیف هست
شما نمیتونی با اون مشخصات سخت افزاری گوشیه اندروید مناسب داشته باشی چون با رم 1 و سی پی یوی دو هسته ای توی اندروید دچار مشکل میشین
بهتره این دورو باهم مقایسه نکنین
خوب بهتر است اینطوری بگم، همان کارکرد را داشته باشد.
چون علی رغم رم و سی پی یو ضعیف تر ، قابلیت و کارکرد بهتری را داراست
شما باید مشخص کنی بودجت چقدره؟
چه سیستم عاملی برات ملاک هست اصلا
IOS و اندروید برتری های خودشونو دارن و همینطور محدودیت های خودشونو
شما اینارو مشخص کن ببینیم چی میشه
ولی در کل شما گوشیه اندرویدی که بازدهی شبیه اپل داشته باشه باید حداقل رم 2 داشته باشه
که بودجه ای حدود 1-1200 به بالا لازم داره حالا هرچی بالاتر هزینه کنین مدل بهتری گیر میارید
دوست عزیز من با Note3 کار کردم، کارآییش از 70 درصد iphone6 هم کمتر بوده به نظر من. حالا شما می گی 1200؟
سامسونگ که فقط بده آشغال پلاستیکی بسازه
سونی دوربینش فقط عدد داره
htc که همیشه خدا مشکل باطری و دوربین داره
هوایی که اصلا حرفشم نزن
دیگه فقط مونده این شیامی
حالا شما بفرما چاره چیه
چاره کار شما پیش من نیست
با این توضیحاتتون دیگه حرفی نمیمونه شما به غیر از اپل گوشی ای که راضی تون کنه پیدا نمیکنین!
شیائومی هم یه گوشیه اندرویدی هست در حد برندایی که تحلیل کردین
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)