همینجوری می خوام ارشیو داشته با شمنه با حال بود من قدیمیه رو بیشتر ترجیح می دادام ,کاش هر 2 مپو با هم نگه می داشتن
همینجوری می خوام ارشیو داشته با شمنه با حال بود من قدیمیه رو بیشتر ترجیح می دادام ,کاش هر 2 مپو با هم نگه می داشتن
البته میتونستند اونو واسه کاستوم نگه دارند.
عزیزم اول برس به مطلب بعدش اظهارنظر کن ....من درباره Ashe حرف میزدم و دوران واسه ashe بود
آقا شما OP قبول برو full bloodthirster ببند...
قربونت برم منم بهت ایتمهای پیشنهادی رو گفتم،ایتم هایی که واسه من جواب میداد و همچنین از ایتماتون با دلیل ایراد گرفتم که اشتباه نبندید ولی شما بهتون برخورد و ناراحت شدید،مثله دوستمون که الان میگه بیا 1v1 و درباره jax,aka,diana,trynd جلو من حرف نزنید
من واسه کسی شاخ نشدم که فقط نظرمو گفتم حالا دوست داشتید استفاده کنید
آقا میشه اسم اکانتاتونو بگین اد کنم؟ ماله من abrams1996
آقا هیرو Op میخواین فقط Tryn خدایی آیتم فول همه رو میزنه 5 ثانیه ایمورتال کم نیست ها !! طرف رو پودر میکنه !! هر کی میگه فلان هیرو میزنه بیاد 1به1 خودش ببینه !
من که کاستوم هم دیگه نمیتونم شدیدا لگ شده![]()
امروز کلا هیچی تو گیم نمیره صفحه سیاه و retry و همین قضیه ...![]()
بیا پیش خودمجدیدا علاقه مند شدم به این Lore نمیدونم چرا.
یکی مپ از بازی داره؟ این Noxian و Demacia کجاند؟ Ionia چیه پس؟
جالبه آخه مثلا Urgot جلاد بوده میخواسته سر Jarvan رو بزنه که Garen میاد و به دو نیم تقسیمش میکنهبه خاطر همینم با نکرومنسری زنده میشه میاد تو لیگ تا کسی که دو نیمش کرده رو بکشه
![]()
من چیزایی از داستان چمپ ها می دونم که اگه بگم شاخ در میاری
اول لور همه چمپ هارو بخون بعد برو توی lol wiki اسم هر چمپی رو خواستی بزن بعد برو tab اخر (skins & trivia اگه اشتباه نکنم) و background
اولم برو سراغ اطلاعات Jericho Swain و Emilia LeBlanc که اسم اصلیش Evaine هستش
نقشه دنیای لول (Valoran) هم توی خود کلاینت هستش
اون علامت کنار پروفایلت رو بزن اسمش باید Journal of justice باشه
Map of Valoran
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by new evil; 29-05-2013 at 12:32.
یک روز بن شد اکانتم![]()
مسخرس
صفحه سیاه اومد و مجبور شدم گیم رو ببندم
چندبار لاگین کردم اما هی مجبورم میکر د ریکانکت کنم و درنهایت خودش میبست
آخر سر ایمیل اومد که اکانتت یک روز بن شده![]()
من که گفتم اون آیتم های که گفتی رو بیا با من تک به تک بزن من هیچ مشکلی ندارم، اگر فکر می کنی آیتم های تو بهتره بیا....
بعد 12 سال wardcraft بازی کردن 1000 جور تجربه تو این جور بازیا لطفا حداقل جلوی این champ به این خوبی رو خراب نگن (Tryn) برو گیر بده به یه champ ایکه باهاش 20-30 تا penta نداشته باشم پسر جان...
ID رو بده می خواهم برم match history تو رو ببینم.
من که Ali ParLouS ام.
Last edited by ali_parlous; 29-05-2013 at 12:33. دليل: راستی یک پیشنهاد
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)