تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 462 از 827 اولاول ... 362412452458459460461462463464465466472512562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه brnudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایمز

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون
    من نهایت هزینه ای که می خوام بکنم 250تومنه به نظر شما 1 ترا بگیرم خوبتر نیس
    دوما من زیاد نمی خوام فایلا را جابجا کنم مثلا فقط میخوام فیلم هایم را در اون ارشیو کنم یا مثلا بک اپ ها ی ویندوزم را توش بزارم
    در کل 3.5 اینچی یا2.5 اینچی بگیرم با این تو ضیحات واسه جابجایی هم فک نکنم جابجایی داشته باشم
    یه سوال فنی دیگه مثلا از یه جا میگیرم که گفته دو سال گارانتی داره این به این معنی است که بعد از دو سال
    کارایی هارد کم میشه یا احتمال خرابی است اگه اونجور باشه که باید هر دو سال یا سه چهعار سال ما باید یه هارد بگیریم
    درکل بگید که عمر یه هارد چه قدر هست ایا بیشتر از 30 سال داریم
    بازم از پاسخ گوییتون ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نهایت هزینه ای که می خوام بکنم 250تومنه به نظر شما 1 ترا بگیرم خوبتر نیس
    یکترابایت مدل seagate backup plus potable حدود 250 هزارتومن هست و 500 گیگ هم حدود 180 هزارتومن که حدود 70 هزارتومن اختلاف قیمت دارند . اگر 500 گیگ پر بشه پس مجبورید مجدداً 180 هزارتومن دیگه خرج کنید . در نتیجه خرید یکترابایت بیشتر میصرفه . البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید ممکنه قیمت یکترابایت کمی بیشتر از 250 هزارتومن باشه .

دوما من زیاد نمی خوام فایلا را جابجا کنم مثلا فقط میخوام فیلم هایم را در اون ارشیو کنم یا مثلا بک اپ ها ی ویندوزم را توش بزارم
    در کل 3.5 اینچی یا2.5 اینچی بگیرم با این تو ضیحات واسه جابجایی هم فک نکنم جابجایی داشته باشم
    قبلاً 500 گیگ میخواستید در نتیجه هارد پرتابل مناسبتر بود . ولی با توجه به اینکه یکترابایت میخواهید و همچنین قصد جابجا کردن هم ندارید هارد آداپتوری بهتر هست . تفاوت قیمتی یکترابایت آداپتوری و پرتابل خیلی زیاد هم نیست .یکی از مدلهای زیر پیشنهاد میشه .

WD my book
    seagate backup plus desk

مدل اولی با داشتن قابلیت hardware encryption میتوانید هارد رو قفل کنید . مدل دومی با داشتن هارد 7200RPM نسبت به مدل اولی پرسرعتتر و گرمتر هست .

یه سوال فنی دیگه مثلا از یه جا میگیرم که گفته دو سال گارانتی داره این به این معنی است که بعد از دو سال
    کارایی هارد کم میشه یا احتمال خرابی است اگه اونجور باشه که باید هر دو سال یا سه چهعار سال ما باید یه هارد بگیریم
    درکل بگید که عمر یه هارد چه قدر هست ایا بیشتر از 30 سال داریم
    بازم از پاسخ گوییتون ممنون
    هارد بر خلاف سایر ابزارهای ذخیره سازی مثل flash memory دارای اجزا و قطعات متحرکی هست که هر چه بیشتر کار کنه مستهلک تر میشود و در نتیجه نمیتوان گارانتی مادام العمر داشته باشند . عمر مفید یک هارد کاملاً بستگی به نحوه نگهداری و کیفیت و مدل هارد دارد . مثلاً یک هارد از سری اینترپرایز عمر مفید بیشتری نسبت به هارد معمولی دارد . قبلاً یه هارد مکستور IDE چهل گیگ داشتم که 5 سال بدون کوچکترین مشکلی کار کرد (که فروختمش) . در کل اگر از هارد درست نگهداری بشه میتوان انتظار داشت به اندازه کافی عمر کنه .

ایا بیشتر از 30 سال داریم
    سی سال دیگه شاید کسی با اسم hard disk drive آشنایی نداشته باشه . سرعت پیشرفت تکنولوژی به حدی بالاست که مطمئناً ابزارهای ذخیره سازی جدیدی وارد بازار خوهند شد .

3. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام هارد زسترن دیجیتال (my passport) چند هست الان دوستان؟
    512
    و
    1 ترا

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام هارد زسترن دیجیتال (my passport) چند هست الان دوستان؟
    512
    و
    1 ترا
    سلام . قیمتها تقریبی هست که بستگی به گارانتی و فروشنده داره ...

یکترابایت حدود 250 الی 270 هزارتومن
    500 گیگ حدود 180 الی 200 هزارتومن

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان

خسته نباشید

من یه هارد اکسترنال می خوام بخرم. آداپتور نداشته باشه.تا سقف 350 هزار تومان می تونم خرج کنم. و بیشتر اوقات هم باید به لپتاپ وصل باشه. پس داغ نکنه و احیانا نسوزه! و همچنین ضد ضربه هم باشه . حالا موندم چه مارک و مدلی بخرم! وسترن یا آدیتا یا سیگیت و ... .
    می خواستم یه راهنمایی کنید. و یه مدل خوب معرفی کنید. هم 1 ترابایت و هم 500 گیگ . مساله مهم اینکه میخوام همه این ویژگی هارو با هم داشته باشه.
    و اینکه آیا 1 ترابایت و 500 تو سرعت انتقال داده ها با لپ تاپ با هم فرق دارند؟(یعنی 1 ترا سرعت رو پایین تر نمیاره؟)

ممنون میشم قیمت ارزونترش هم (حدود 250 تومان) معرفی کنید.

خیلی لطف می کنید

ممنون
    Last edited by poorislipknot; 09-11-2012 at 13:59.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم ازت اتا جان
    من 2.5 ماه پیش 230 گرفتم.زیادم فرقی نکرده 1 تراهاش خداروشکر
    راستی چطوری می تونم روی فایلای هارد اکسترنالم کد یا قفل بزارم !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brnudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایمز

پيش فرض

سلام دوست گرامی اقای اتا
    میشه بگید این مودل My Passport Essential SE که تو یکی از سایت ها بودش چه فرقی با مودل مای پاسپورت معمولی داره
    یه سوال دیگه ایا هاد اکستر نال میشه دفراگ کرد اگه میشه هر چند وقت یه بار
    ویه س.وال دیگه بعضی ها میگن هارد و نباید پارتیشن بندی کنی و باید تک پارتیشن بزاری بمونه
    بزیها هم میگن نه باید پارتیشن بندی کنی تا سالم تر بمونه درمورد اینم توضیح بدی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

خسته نباشید

من یه هارد اکسترنال می خوام بخرم. آداپتور نداشته باشه.تا سقف 350 هزار تومان می تونم خرج کنم. و بیشتر اوقات هم باید به لپتاپ وصل باشه. پس داغ نکنه و احیانا نسوزه! و همچنین ضد ضربه هم باشه . حالا موندم چه مارک و مدلی بخرم! وسترن یا آدیتا یا سیگیت و ... .
    می خواستم یه راهنمایی کنید. و یه مدل خوب معرفی کنید. هم 1 ترابایت و هم 500 گیگ . مساله مهم اینکه میخوام همه این ویژگی هارو با هم داشته باشه.
    و اینکه آیا 1 ترابایت و 500 تو سرعت انتقال داده ها با لپ تاپ با هم فرق دارند؟(یعنی 1 ترا سرعت رو پایین تر نمیاره؟)

ممنون میشم قیمت ارزونترش هم (حدود 250 تومان) معرفی کنید.

خیلی لطف می کنید

ممنون
    سلام .
    برای ضد ضربه من silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم . البته از برندهای دیگری چون adata و transcend مدلهای ضد ضربه موجوده ولی silicon رو انتخاب کنید . قیمت حدودی هم 310 الی 320 هزار تومن هست . با گارانتی داده پرداز رایانه متین بخرید .
    نکته : گرچه این هاردها ضد ضربه هستند اما توصیه میشه برای افزایش عمر مفید مثل یک هارد معمولی مراقبت کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام .
    برای ضد ضربه من silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم . البته از برندهای دیگری چون adata و transcend مدلهای ضد ضربه موجوده ولی silicon رو انتخاب کنید . قیمت حدودی هم 310 الی 320 هزار تومن هست . با گارانتی داده پرداز رایانه متین بخرید .
    نکته : گرچه این هاردها ضد ضربه هستند اما توصیه میشه برای افزایش عمر مفید مثل یک هارد معمولی مراقبت کنید .
    سلام مجدد

ممنون بابت راهنمایی

حال اگر ضد ضربه بودن رو بزاریم کنار، از نظر کارایی ، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟! سیلیکون یا seagate backup plus ؟ (می خوام همیشه به لپ تاپ وصل باشه ها و نه برای بک آپ) . اگر مدل بهتری وجود داره معرفی کنید بی زحمت

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم ازت اتا جان
    من 2.5 ماه پیش 230 گرفتم.زیادم فرقی نکرده 1 تراهاش خداروشکر
    راستی چطوری می تونم روی فایلای هارد اکسترنالم کد یا قفل بزارم !؟
    اگر هارد شما وسترن و از سری my book یا my passport هست کافیست پس از نصب برنامه موجود در پارتیشن هارد از قسمت settings روی دکمه security کلیک و پسورد بذارید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای unlock کردن هارد هم باید به my computer برید و روی آیکون wd unlocker کلیک کنید تا با وارد کردن پسورد بتونید وارد هارد بشوید .

کلاً هاردهایی که قابلیت hardware encryption دارند باید با برنامه ای که سازنده ارائه میکنه هارد رو قفل گذاری کرد . هاردهایی که چنین قابلیتی رو ندارند با استفاده از نرم افزارهایی چون true crypt میتوان هارد و اطلاعات موجود در آنرا قفل گذاری کرد (که این هم روشهای مختلفی داره) . کلاً در پسورد گذاری خیلی خیلی خیلی دقت کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •