خواهشن یکی کمک کنه ، دارم شاخ درمیارم
دیشب بریا اولین بار 2.5 گیگ دانلود داشتم ، تو پارس و هم تو نرم افزار ترافیک ویندوزم هردو 2.5 گیگ ثبت شده
اما تو idm به جز 500 مگ ، دیگه لینکی کامل نشده![]()
![]()
الان این یعنی چی؟ من سوادم نمیکشه دیگه![]()
خواهشن یکی کمک کنه ، دارم شاخ درمیارم
دیشب بریا اولین بار 2.5 گیگ دانلود داشتم ، تو پارس و هم تو نرم افزار ترافیک ویندوزم هردو 2.5 گیگ ثبت شده
اما تو idm به جز 500 مگ ، دیگه لینکی کامل نشده![]()
![]()
الان این یعنی چی؟ من سوادم نمیکشه دیگه![]()
خب زنگ زدم برای نمایندگی که ازش گرفتم.
تو خرجش نمیره که 512 رو افزایش بده. میگم همه جا 2 مگ بسته شده. میگه ما تعهدمون اینه که سرعت دانلودتون 15 تا 30 باشه. الان برای شما که 512 بسته شده حدود 50 .60 هست. ما تعهد نداریم که پهنای باند رو باز کنیم.
گفتم درسته تعهد ندارین. ولی معمولا همه جا اینجوریه. گفت نه. شما الان پهنای باندتون خوبه. اگه سرویستون رو از 128 عوض کنین و مثلا 1 مگ بگیرین ما پهنای باندتون رو میرسونیم به 2 مگ (زحمت میکشی.)
و همین چیزا
کلا حرف حسابش این بود که افزایش نمیدیم. حالا کاری میتونم کنم؟؟ یا باید بسوزم و بسازم؟؟؟
واسه همه 128 رو روی 512 میندن؟! همه شرکتا که 2مگ میبندن، فقط pars اینطوره؟
شما نباید زنگ بزنی نمایندگی شهرستان ! نمایندگی شهرستان فقط و فقط حکم یه بازاریاب رو داره ( این طوری که من فهمیدم ) هیچ چیز دستش نیست که بخواد برای شما کاری کنه
زنگ بزن تهران 82201-021 و بهشون بگو که این upstream و downstream من فلان قدر هست و خودش برات افزایشش میده ( حدود 5-4 دقیقه ای طول می کشه تا اون طرف خط شما رو ریست کنه ... )
شاید چیزی در حال آپ دیت شدن بودش
البته بعید چون 100مگ 200 مگ که نیست![]()
خبری از عیدی نیست؟![]()
دوست عزیز 1ماه دارن میدن!![]()
احتمالا موقع ریبیلد ای دی ام کرش کرده یا .... برای من یک بار 3.5 گیگ را اینطور کرد
سلام دوستان
از شما کسی تو قم سرویس داره؟
شما الان سرویستون 512 هست ولی هر شب حدود 2 گیگ دانلود دارید درسته؟
اکانت شبانش محدودیتی نداره؟از کی تا کی هست؟
برای راه اندازی چقدر هزینه نصب دادید؟ چون تو سایتش چیزی نبود
سلام بر دوستان عزیز
شماره من تو مرکز شهید بهشتیه
اگه تقاضای adsl بدم پارس آنلاین چند روزه بهم adsl میده؟؟
کلا راضی هستین از شرکت؟
ممنون
Last edited by vahid182; 10-03-2011 at 23:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)