انصافا گلکسی از اون گوشیهایی بود که همینطوری در حال پیشرفت بود...واقعا سامسونگ همه ی ما رو خوشحال کرد و روی خیلی ها رو هم کم کرد...![]()
انصافا گلکسی از اون گوشیهایی بود که همینطوری در حال پیشرفت بود...واقعا سامسونگ همه ی ما رو خوشحال کرد و روی خیلی ها رو هم کم کرد...![]()
والا تا جایی که یادمه سرویس MMS دوباره قطع شد ، به خاطر همین هست دیگه ایرانسل تبلیغی روش انجام نمیده .ماله من که نمیدونم چرا تبدیل به mms میشه بازم میره ولی فکر کنم هزینش بیشتر میشه
منم سرویس اش رو فعال کردم 2 سال پیش ولی الان دیگه نمیفرسته
اقا نترکونیشمیخوام تا 1.6 آورکلاک کنم ببینم به 3500 میرسونمش یا نه !یه پا 2 هسته ای میشه
![]()
بترکه ؟ ناپایدارش 1.9 گیگاهرته ! ... ترکیدن میشه دوروبر 2.2 و اینا !
اگه زد به سرم شاید تا 1.9 هم آور کردم ... فقط یه بنچ میخوام بگیرم ... بعدش برش میگردونم رو همون 1 ...
ARM Cortex A8 S5PC110 راحت روی 1.4Ghz می تونه Stable باشه...به نظرم بزارش روی 1.5 و بدون باز بودن هیچ برنامه ای ازش بنچ بگیر...
فقط یادت باشه اون لحظه گوشی رو به شارژ زده باشی چون ممکنه باطری جواب گو نباشه و آسیب بزنه به CPU
گوشی هیچ وقت نمی ترکه...با کمبود آمپر( : دی) از طرف باطری مواجه میشه و ریست میشه...و احتمالا دوباره بعد بالا اومدن ریست میشه...بترکه ؟ ناپایدارش 1.9 گیگاهرته ! ... ترکیدن میشه دوروبر 2.2 و اینا !
Last edited by 4870x2; 20-06-2011 at 13:52.
منم منظورم از ترکیدن ، ترکیدن فیزیکی گوشی نبود که !
کلا جایی که دیگه گوشی عکس العمل خارج از دستور انجام بده رو میگم ترکیدن ! : دی
به این میگن Stable نبودنکلا جایی که دیگه گوشی عکس العمل خارج از دستور انجام بده رو میگم ترکیدن ! : دی![]()
آفرین...به این میگن Stable نبودن![]()
اطلاعات عمومیم افزایش پیدا کرد ...
تو برو تو تاپیک Opimus 2X یکی درخواست بنچمارک کرده !
برو نشون بده که Optimus میتونه !![]()
آقا ما بالاخره اس1 بگیریم نگیریم!!!
معلوم نیست تا چند وقت دیگه چقد اس2 افت قیمت میکنه؟!
به قیمت معقولی مثل اس1 میرسه؟!
دوستان من این گوشی را تازه گرفتم الان بهترین رام برای این گالاکسی چی هست من خودم نظرم روی DarkyROM v10.1 هست.
به نظر شما رام خوبیه؟ یا اینکه رام رسمی بریزم؟ زیاد اهل رام عوض کردن نیستم گفتم همین اول کار یک رام درست وحسابی بریزم روش که تا چند ماه نداشته باشم عوضش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)