تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 462 از 500 اولاول ... 362412452458459460461462463464465466472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام آپدیت می خواد خیلی زود به زود
    پولی نیست اما حجمش معمولا بین 300 تا 500 مگه که بهتره از خود سایت گرفته شه تا هم سریع تر دانلود بشه هم دفعات بعدی هم قابل استفاده باشه
    سلام آقا سعید ازینکه من رو متقافد کردی که اپل بگیرم واقعا ممنونم دیگه هیچ وقت سراغ برندهای دیگه نمیرم ازینکه با حوصله این مدت به سوالاتم جواب دادی تشکر می کنم.
    راستی من که تازه گرفتم آپدیت میخاد؟سیستم سنگین نمیشه؟؟واسه اپدیت چکار باید بکنم؟
    الان مشکل لاین حل شده که بخوام نصب کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خواهش می کنم
    الات با اسنو کار می کنی دیگه؟ اگه هنوز با اسنویی دیگه آپدیتش نکن. اگه به اینترنت پر سرعت دسترسی داری لاین رو بگیر و آپدیت 10.7.2 کومبو رو بگیر
    بهترین راه گرفتن آپدیت اینه که بری تو سایت آپل، بالا سمت راست ساپورت رو بزنی و بعدش از زیر عکس آیتونز، عکسی هست که نوشته دانلود، بعد تو صفحه ی بعدی سرچ کنی آپدیت 10.7.2
    یعنی تو این صفحه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا قبل از این آپدیت لاین توصیه نمی شد اما الان شده چیزی که دیگه نمی شه ازش گذشت
    در مورد لازم بودن یا نبودن، اجبار نیست اما اولین آپدیت رو که بگیری و تاثیرش رو ببینی از این به بعد خودت هرچی آپدیت بیاد رو می گیری
    سایت دانلود امضام
    یعنی الان کاملا مشکل لاین حل شده؟؟
    ببخشید این سایت دانلود امضام یعنی چی؟ میشه لینکشو بزارین!
    راستی من که بازی نمیکنم لازمه کول پد بگیرم؟ دمای طبیعی آپل که smc نشون میده باید حدکثر چقدر باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان تاپیک خیلی مفیدی دارید دست گلتون دردنکنه.من یه کاربر اماتورم تاحالام که بامکینتاش کار نکرذم اگه هم به مشکلی بخورم نمیتونم مثل شماها که ماشااله همه حرفه ای هستید خودم حلش کنم.بااین اوصاف اپل برای من انتخاب مناسبیه؟خیلیا میگن نخر اما نمیتونم ازش دل بکنم.من حداکثر 1600 میتونم هزینه کنم.چندصفحه ازتاپیک روخوندم ظاهرا با بودجه من mc700بهترین انتخابه.فقط شنیدم چون قیمت دلار بالارفته لپ تاپا گرونتر شده.الان mc700با 1سال گارانتی نقش رو حداکثر چند بگیرم خوبه؟فقط اگه لطف کنید زودتر ج سوالامو بدید ممنون میشم آخه اخر هفته دارم میام tehکه بخرم.

داره خودمونی میشه drsoroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سیستم عامل رو هارد؟ همچین چیزی محاله اونم لپ تاپی که هنوز روشن نشده
    باز اگه خودشون رایت کنن بدن بد نیست اما بازم دزدن
    آره اگه استور داشت که خیلی خوب بود

الان وقتي من كليد "آلت" هنگام بوت شدن دستگاه نگه ميدارم، سه گزينه برام مياره، يكي خود مكه، يكي ويندوزه، يكي هم به اسم بك آپ هست كه بنا به گفته فروشنده محتويات دو دي وي دي روشه و به طور خودكار هر دو رو نصب ميكنه. والله اعلم!

داره خودمونی میشه drsoroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض تاچ پد

آقا همه چيز مك يه طرف، اين قابليت چند لمسيش يه طرف! چيزي فراتر از فوق العاده است!

---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

نرم افزارهاي مك رو به صورت جدا جدا از كجا ميشه تهيه كرد؟ يك بسته محتوي 11 دي وي دي هست كه پنجاه تومن قيمتشه و براي من كه فقط با تعداد معدودي از اون ها سر و كار دارم اصلا نميصرفه!

فايل پي دي افي براي آموزش مك شير در اينترنت هست كه بدرد بخور باشه؟ دوستان اگر سراغ دارن بگن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    اگه منظورت همون مانیتورهای اپله، حتی مانیتور لپ تاپ هاش که ریزولوشن خیلی بالایی ندارن، مثلا 900 در 1450، از نظر کیفیت بی نظیرن
    قیمت 723؟ 2700 بوده احتمالا. 1700 قیمت 700 ه. 2700 بی ضمانت آره گرونه. با این قیمت باید حداقل یک سال ضمانت با یک ماه تعویض داشته باشه وگرنه حداقل 100 تومان زیاد گفته

عذر خواهی میکنم / منظورم 2700 بود
    من از نقش و تخت جمشید و الماس و عیاران قیمت گرفتم که 2700 کم ترینشون بود
    723 با قیمت 2600 و بدون گارنتی رو از کجا باید بگیرم؟
    سوال دومم اینه که میشه anti glare اون رو هم گیر اورد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

آقا همه چيز مك يه طرف، اين قابليت چند لمسيش يه طرف! چيزي فراتر از فوق العاده است!

---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

نرم افزارهاي مك رو به صورت جدا جدا از كجا ميشه تهيه كرد؟ يك بسته محتوي 11 دي وي دي هست كه پنجاه تومن قيمتشه و براي من كه فقط با تعداد معدودي از اون ها سر و كار دارم اصلا نميصرفه!

فايل پي دي افي براي آموزش مك شير در اينترنت هست كه بدرد بخور باشه؟ دوستان اگر سراغ دارن بگن.
    مشکل این پکیج های نرم افزاری اینه که برنامه هاش آخرین نسخه نیست و معلوم نیست چه مدت توی اون مغازه مونده.

شما بیا آواتار من یا همون امضای سعید جان و هرچی لازم داری دانلود کن، آموزش هم اونجا هست، همه اپل و مک بازا اونجا هستن.

8. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام دوستان تاپیک خیلی مفیدی دارید دست گلتون دردنکنه.من یه کاربر اماتورم تاحالام که بامکینتاش کار نکرذم اگه هم به مشکلی بخورم نمیتونم مثل شماها که ماشااله همه حرفه ای هستید خودم حلش کنم.بااین اوصاف اپل برای من انتخاب مناسبیه؟خیلیا میگن نخر اما نمیتونم ازش دل بکنم.من حداکثر 1600 میتونم هزینه کنم.چندصفحه ازتاپیک روخوندم ظاهرا با بودجه من mc700بهترین انتخابه.فقط شنیدم چون قیمت دلار بالارفته لپ تاپا گرونتر شده.الان mc700با 1سال گارانتی نقش رو حداکثر چند بگیرم خوبه؟فقط اگه لطف کنید زودتر ج سوالامو بدید ممنون میشم آخه اخر هفته دارم میام tehکه بخرم.
    سلام

هر مشکلی داشتی بپرس، دوستان بامعرفت نمیذارن لنگ بمونی
    خیلیا میگن نخر، چون خودشون هم ندارن، اگه از اونایی که خریدن بپرسی مطمئنا میگن بخر.
    از قیمت ها خبر ندارم، اما میدونم گارانتی نقش رو فقط خودش میفروشه، توی سایتش یه چرخی بزن قیمتاش هست، البته با چونه زدن میتونی کمتر هم کنی.

10. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به صحبت های شاهین جان اضافه کنم که اصلا از این پکیج های نرم افزاری نخرین که خیلی از برنامه های اسنو با لاین کار نمی کنن و اون پکیج پره از برنامه های به درد نخور
    بهتره تکی تکی هر برنامه ای که مد نظره یا خرید شه یا دانلود کنیم

12. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان وقتي من كليد "آلت" هنگام بوت شدن دستگاه نگه ميدارم، سه گزينه برام مياره، يكي خود مكه، يكي ويندوزه، يكي هم به اسم بك آپ هست كه بنا به گفته فروشنده محتويات دو دي وي دي روشه و به طور خودكار هر دو رو نصب ميكنه. والله اعلم!
    از کجا خریدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •