من به این علت پیشنهاد ندادم چون ایشان بلندگوی ایستاده می خواستند.
من به این علت پیشنهاد ندادم چون ایشان بلندگوی ایستاده می خواستند.
منظورتون کدوم مدل هست؟پایونیر؟
اگر منظورتون پایونیر هست تو هیچکدوم از محصولاتش بلندگوی بیسیم نداره.پایه هم همراهش نیست ولی می تونید پایه براش تهیه کنید.
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
تو این قیمت نمی دونم چی پیشنهاد بدم.نمی دونم هنوز از onkyo مدلی تو بازار هست پیشنهاد بدم یا نه.
ولی اگر بین 800 تا 850 بتونید هزینه کنید مدل 1311xp دنون هست.
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
هر سه مدل خوبه و مناسب کار شما.بهترین کار همینه که خودتون برید و از نزدیک ببینید و تست کنید.
مبارک باشه.چقدر تموم شد؟از کی گرفتی؟
.............
910 مدل سال 2010 هست و 940 مدل سال 2011.به گفته خود شرکت سونی جنس بلندگوها و نحوه تولید صدا و یکسری موارد در مورد صدا که اصلا مهم نیست بهینه شده.یکسری امکانات خیلی کوچیک هم اصافه شده مثل قابلیت resum تا 10 دیسک و ....
کلا به نظرم پیشرفت فابل ملاحظه ای به غیر از طراحیش نداشته ولی صداش رو نشنیدم که نظر بدم.
مدل SZ1000W سونی هم به نظر میاد چیز جالبی باشه.قیمت کن ببین اونجا چند گیرت میاد.
اسپیکر وایرلس هم شارژ نمیشه بلکه به کیت مخصوص وایرلس وصل میشه و کیت وایرلس به برق وصل میشه.
بله میشه از این ضبط برای موزیک صدای 5.1 گرفت.
من صدای این مدل ضبط رو نشنیدم ولی صدای سینمای سامسونگ رو شنیدم.چنگی به دل نمی زنه.
مستر رایان
پیشنهاد خودتون چیه تا مرز 600
دیزپلی هم
sony ex720 46 inche
شما که از بانه می خواید خرید کنید همین مدل SZ1000W که گقتم رو قیمت بگیر ببین چند بهت قیمت میدن.اگر قیمتش خوب باشه به نظرم می تونه گزینه خوبی برات باشه.
نزدیک 1 تومن فکر کنم
فکر کنم اشتباه می کنید.این مدل اینجا با گارانتی حدود 800 تومن هست و جزو مدل های 2011 هم محسوب میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)