کسی سوال من رو بالا پرسیدم
جواب نمی دهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی سوال من رو بالا پرسیدم
جواب نمی دهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب وبكمتون درايور داره؟ نصب ميكنيش درايور رو؟! منظورت رو از اينكه نصب نميشه كامل بگو!!!!
يعني اصلا نميشناستش؟
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
دوست عزيزم خوب مگه مجبوري كه 64 بيتي نصب كردي؟
ويندوز 64 بيتي رو زماني نصب كن كه بيشتر از 3.5 گيگ رم داري
احتمالا ويندوزش مشكل داشته، شما يه ويندوز 32 بيتي نصب كن
در ضمن رم 1 گيگ هم واسه ويندوز 7 خيلي كم هستاااااا
موفق باشيد.
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
يعني زماني كه توي نصب ويندوز هستين نميتونين بيشتر از 3 تا ايجاد كنيد؟ خوب ارور خاصي ميده؟
اگه واقعا نميشه، ويندوز رو نصب كنيد و از داخل ويندوز با نرم افزار partition magic اين كار رو انجام بده.
راحتتر و ايمن تر هم هست.
موفق باشيد.
حالا پرواز كه نه، اما بايد سرعتت خوب باشه
ويندوزتون مطمئنيد كه از اين دستكاري شده ها نيست؟ مثلا شركتي چيزي اون رو نزده؟
ويندوز رو تازه نصب كردين؟
سيستمتون رو يا يه آنتي ويروس آپديت چك كنيد ببينيد ويروس لونه نكرده توش.
دماي سي پي يو و هارد رو كنترل كنيد.
موفق باشيد.
با سلام
چند روزی هستش که ایکون های لپ تاپ من تو 7 تغییر چهره داده و روی همشون یه برچسبی افتاده انگار که هیچ برنامه ای اونا رو نمی شناسه.مثل همون حالتی که باید یه برنامه رو open with بکنی.ولی با این وجود همشون کار می کنن.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین.
متشکر
همه ي آيكونها بلا استثنا اينطوري شدن؟
آيكونهاي دسكتاپ اينطورين فقط يا همه هر جا كه هستن؟
يه آنتي ويروس آپديت شده روي سيستم بنداز و يه چك بزن.
موفق باشيد.
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ بابا مورد اورژانسیه مثلا![]()
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
يعني زماني كه توي نصب ويندوز هستين نميتونين بيشتر از 3 تا ايجاد كنيد؟ خوب ارور خاصي ميده؟
اگه واقعا نميشه، ويندوز رو نصب كنيد و از داخل ويندوز با نرم افزار partition magic اين كار رو انجام بده.
راحتتر و ايمن تر هم هست.
موفق باشيد.[/QUOTE]
نه ارور خاصی نمیده.فقط هر قدر کلیک می کنم،انگار نه انگار.این نرم افزار رو هم نمیشناختم.ممنون
راحتتر و ايمن تر هم هست.
موفق باشيد.[/QUOTE]
آره آره،موقع نصب.ارور خاصی هم نمیده.فقط هر قد کلیک می کنم ،انگار نع انگار.
اون برنامه رم نمی شناختم .ممنون.امیدوارم بتونم دانلودش کنم.
زمانش زیاد نیست و فکر نمیکنم مشکلی باشه
بهر حال شما برای اینکه خیالت راحت بشه حتما با یه انتی ویروس قوی و به روز ( مثل NOD32 ) سیستمت رو اسکن کن تا مطمن بشی که ویروس نداری
در ضمن دفرگ کردن هارد هم فراموش نشه
یعنی بعد اینکه ویندوز عوض میکن و اینارو کپی میکنی خودش شروع به نصب اینا میکنه ؟ یا هیچ تغییری ایجاد نمیشه ؟
در ضمن ممنون از راهنمایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)