تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 462 از 503 اولاول ... 362412452458459460461462463464465466472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=MR.Punisher;5221132]عرفان جان
    سعی کنید بین خودتون چند تا گیلد top که هستید مثل TE و Oink و اینا با هم متحد بشید 1 گیلد خوب بدید.
    اینجوری هم وضع شما بهتر میشه و هم ما حوصلمون سر boss ها سر نمیره.
    اینو مطرح کنید.
    اینجوری پیش بره سرور کلا خراب میشه.
    می دونی چرا grinder ها رو می کشیم؟
    چون PVP نداریم.نمیان PVP ما مجبوریم بریم sweep کنیم.
    تا زمانی که با هم متحد نشید فایده نداره.

دیگه فایده نداره .... چون این طرف که دیگه کسی نیست چند نفر هستن که اونم کاری نمیتونن بکنن ن که دیگه دارم بی خیال میشم با این قیمتا و بچه بازی اینا مثل قبل دیگه حل نمیده ( همن امروز یه res پرید چرا چون pri همین طوری رفت ) تا 3 روز دیگه loco باز میشه میرم اون ببینم چطوریه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

[QUOTE=ehsan_rx1;5222261]
    عرفان جان
    سعی کنید بین خودتون چند تا گیلد top که هستید مثل TE و Oink و اینا با هم متحد بشید 1 گیلد خوب بدید.
    اینو مطرح کنید.

دیگه فایده نداره .... چون این طرف که دیگه کسی نیست چند نفر هستن که اونم کاری نمیتونن بکنن ن که دیگه دارم بی خیال میشم با این قیمتا و بچه بازی اینا مثل قبل دیگه حل نمیده ( همن امروز یه res پرید چرا چون pri همین طوری رفت ) تا 3 روز دیگه loco باز میشه میرم اون ببینم چطوریه ...
    تمام این مشکلاتتون از رو نااگاهیتونه.تو یه بازی دیگه هم اگه راه و چاه رو بلد نباشید همین میشه.اگه یه لول 60 um یا اینکه سمت dark بودین هیچ مشکلی الان نداشتین نه از نظر گریند نه از نظر پول
    من ماهی یکی دو شب میرم oi پول 30 day conti در میاد شما هم باید به این فکر باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عرفان جان
    اینو مطرح کنید.

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

راستی الان کی boss های CT رو میکشه؟
    خب Aces واقعا گیلد درست حسابی بود ولی ما TE که کلا نووبیم . کسی گادس نداره . نصف لول 60 هامون hm هستن . همش هم تقصیر blade بود به اینا گفت بیاید دارک شین gear حسابی بهتون می دیم اینا هم همه فکشن چنج خریدن ban-g , pla-y-bo , azu خیلیا فکشن چنج خریدن

boss های CT رو یه سری از بچه های ما رفته بودن Oink هم بوده (دیروز بود فکر کنم) ولی tor تقریبا قویه دروپ ها رو گرفته بود گویا .

>> به نظر من اگه می خواین بازی از سردی در بیاد به TE اجازه ی گریند توی dd2 رو بدید . خود به خود اونایی که الان دارن مداوم بازی می کنن میان توی TE و tor هم می تونه رهبری مون کنه ... ما خودمون رو به 60 نزدیک می کنیم و pvp گرم می شه ولی از اونجایی که اکثرا بی تجربه هستیم و gear خیلی خوبی نداریم >> مشکل جدی سر باس ها برای شما ایجاد نمی کنیم ولی pvp رو گرم می کنیم . sweep کردن کیل به شما نمی ده وقتی ما رید داشته باشیم اون پگان خوشگله تون یه kb می زنه 50 کیل می گیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تمام این مشکلاتتون از رو نااگاهیتونه.تو یه بازی دیگه هم اگه راه و چاه رو بلد نباشید همین میشه.
    بابا حاجی شما که یه گودزیلا درست کردی که اصلا نمی شه کشتش دیروز 50 نفری ریختیم سرت نتونستیم بکشیم . خدایی یکی مثل شما این ور بود اینجوریpvp رو وا نمی دادیم.
    جون من بیاین فکشن چنج بخرین QQ توی برتر هم می فروشن 40 بیل .

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

به نظر من اگه می خواین بازی از سردی در بیاد به TE اجازه ی گریند توی dd2 رو بدید . خود به خود اونایی که الان دارن مداوم بازی می کنن میان توی TE و tor هم می تونه رهبری مون کنه ... ما خودمون رو به 60 نزدیک می کنیم و pvp گرم می شه ولی از اونجایی که اکثرا بی تجربه هستیم و gear خیلی خوبی نداریم >> مشکل جدی سر باس ها برای شما ایجاد نمی کنیم ولی pvp رو گرم می کنیم . sweep کردن کیل به شما نمی ده وقتی ما رید داشته باشیم اون پگان خوشگله تون یه kb می زنه 50 کیل می گیره
    اینم پیشنهاد بدی نیست.شاید با Blade مطرح کردیم.باید دید چی پیش میاد.

امروز اصلا نذاشتیم کسی تو DD2 بیاد Grind کنه.PP بودیم ولی 3-4 تا PP لایت ها رو کشتیم.
    اگه TE بیاد تو DD2 و grind کنه خیلی چیزا عوض میشه.این حرفتو قبول دارم.

اگه دیدی Blade به BangBang و Playboy و Azurea گفت بیایید اینجا واسه این بود که کلا ACES رو متلاشی کنه که همین طور هم شد.
    خیلی هاشون hacker بودن.ACES باید متلاشی میشد.

ولی به نطر من اگه Oink و TE متحد بشن می تونن یه کاری بکنن.
    Last edited by MR.Punisher; 30-07-2010 at 18:29.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم پیشنهاد بدی نیست.شاید با Blade مطرح کردیم.باید دید چی پیش میاد.

امروز اصلا نذاشتیم کسی تو DD2 بیاد Grind کنه.PP بودیم ولی 3-4 تا PP لایت ها رو کشتیم.
    اگه TE بیاد تو DD2 و grind کنه خیلی چیزا عوض میشه.این حرفتو قبول دارم.

اگه دیدی Blade به BangBang و Playboy و Azurea گفت بیایید اینجا واسه این بود که کلا ACES رو متلاشی کنه که همین طور هم شد.
    خیلی هاشون hacker بودن.ACES باید متلاشی میشد.

ولی به نطر من اگه Oink و TE متحد بشن می تونن یه کاری بکنن.
    این متلاشی کردن این مشکل رو به وجود آورده چون من تو TE بودم چه چیز خیلی چرندی بود که حالم بد شد Oink که واقعا تعطیله لول 56 به بالا تو pando داره لول میکنه که برای لول 52 و 53 به بعد به درد نمی خوره من دو بار بد ---- بهشون که خودشون هم یکمی تو فکر رفتن ....

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این متلاشی کردن این مشکل رو به وجود آورده چون من تو TE بودم چه چیز خیلی چرندی بود که حالم بد شد Oink که واقعا تعطیله لول 56 به بالا تو pando داره لول میکنه که برای لول 52 و 53 به بعد به درد نمی خوره من دو بار بد ---- بهشون که خودشون هم یکمی تو فکر رفتن ....
    اگه می خواستی لایت بمونی بایست Etain می موندی. من هنوز نفهمیدم واسه چی اومدی لایت گایا ؟! سروری که کلا 1 سال هست مال fury ه . الان Etain برعکسه و لایت ها نمیزارن کسی بره DD و گریند کنه. 2 تا گیلد اول لایت ها Etain از CT گایا بیشتر جمعیت دارن . من هنوز تو کف این موندم چطوری 15 نفری زمانی که Elliot بود که نصف بیشتر هم 60 نبودیم CS رو از دو تا رید لایت ها می گرفتیم !!!

پ . ن : بعد از کارت گرافیک و هارد امشب مانیتورLCD هم ترکید ! (فقط تو یک هفته اخیر)
    Last edited by mhv_kntu; 30-07-2010 at 22:08.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ناراحت نشیدا ولی لایت ها اصلا عقل استراتژیک بازی ندارن.
    TE باید با Oink متحد بشید به چند دلیل.

1-الان لایت ها نمی تونن CT رو مثل آدم فارم کنن.اگه متحد بشن راحت CT رو فارم می کنن و goddess ردیف می کنن.

2-فکر کردی ما چند تا PVPer داریم.همه جا رو که نمی تونن پوشش بدن.اگه تو جنگل بهشون PVP بدی راحت می تونید
    تو DD1 یا حتی DD2 برید grind کنید.
    ما واسه این میایم sweep چون PVP نیست.اگه لایت ها PVP بدن grinder های شما نمی میرن.

3-لایت ها اگه 1 گیلد بشن با هم هماهنگ میشن.هماهنگی تو PVP خیلی مهمه.
    تو گایا 1 قرون team work نیست.فقط ACES یه خورده منظم بودن.ما هم هماهنگ نیستیم.
    دیدید که ACES زیاد نبودن ولی چون team work داشتن همیشه ما رو به فنا میدادن.
    ما uber داریم ولی team work به uberness می چربه.اینو مجتبی هم که تو CS بوده و دیده تایید می کنه.

4-از همه مهمتر.....LEADERSHIP
    اگه 1 لیدر داشته باشید و تحت نظر اون کار کنید خیلی موثرتر هستید تا اینکه چند تا گیلد باشید
    و هر گیلدی واسه خودش کار کنه و همه هم برینن تو بازی بره.

روش فکر کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

اگه می خواستی لایت بمونی بایست Etain می موندی. من هنوز نفهمیدم واسه چی اومدی لایت گایا ؟! سروری که کلا 1 سال هست مال fury ه . الان Etain برعکسه و لایت ها نمیزارن کسی بره DD و گریند کنه. 2 تا گیلد اول لایت ها Etain از CT گایا بیشتر جمعیت دارن . من هنوز تو کف این موندم چطوری 15 نفری زمانی که Elliot بود که نصف بیشتر هم 60 نبودیم CS رو از دو تا رید لایت ها می گرفتیم !!!

پ . ن : بعد از کارت گرافیک و هارد امشب مانیتورLCD هم ترکید ! (فقط تو یک هفته اخیر)
    خدایی Elliot هم خوب بازی می کرد هم خوب لیدری می کرد.Blade فقط واسه PVP خوبه.
    تو PVP خیلی خوب لیدری می کنه ولی واسه Boss PVP ساخته نشده.

مهمترین فاکتور این بود که ما team work داشتیم و به حرف Elliot گوش می دادیم.
    هیچ وقت یادم نمیره که به ندرت پیش میومد که لایت ها CS رو بگیرن.ترکونده بودیمشون.
    خودمم موندم که چطوری ما با 15 نفر 60 نفرو می ترکوندیم.شوخی نیست.رو کاغذ بیاری محاله.

پ.ن : تو چیکار کردی با این سیستم که کلا نابود شد سیستمت؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خدایی Elliot هم خوب بازی می کرد هم خوب لیدری می کرد.Blade فقط واسه PVP خوبه.
    تو PVP خیلی خوب لیدری می کنه ولی واسه Boss PVP ساخته نشده.

مهمترین فاکتور این بود که ما team work داشتیم و به حرف Elliot گوش می دادیم.
    هیچ وقت یادم نمیره که به ندرت پیش میومد که لایت ها CS رو بگیرن.ترکونده بودیمشون.
    خودمم موندم که چطوری ما با 15 نفر 60 نفرو می ترکوندیم.شوخی نیست.رو کاغذ بیاری محاله.

پ.ن : تو چیکار کردی با این سیستم که کلا نابود شد سیستمت؟
    الان تنها دلیلی که fury تو Etain هنوز واسه تمام باس ها تلاش می کنه ، بخاطر همون روز هاست و این که یادشونه 10 تا 15 نفری هم میشه از 2 تا رید باس رو گرفت.

پ . ن : فقط بدشانسی. قطعات بهترین های زمان خودشون بودن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •