سلام.
دیروز مموری گوشیمو با ram reader وصل کردم به کامپیتر و چند تا فایل کپی کردم ولی وقتی مموری رو انداختم رو گوشی دیگه اونو نشناخت.تو کامپیوترم موقع باز کردن مموری میگه مموری باید فرمت بشه.هیچ راهی برای دسترسی به اطلاعات داخل مموری نیست؟
سلام.
دیروز مموری گوشیمو با ram reader وصل کردم به کامپیتر و چند تا فایل کپی کردم ولی وقتی مموری رو انداختم رو گوشی دیگه اونو نشناخت.تو کامپیوترم موقع باز کردن مموری میگه مموری باید فرمت بشه.هیچ راهی برای دسترسی به اطلاعات داخل مموری نیست؟
مرسی
دقیقا مشکل همین بود![]()
موقع مستر ریست Lock Code میخواد.
چیه این دیگه؟؟؟؟؟
اگه برای صفحه کلید گوشیت قفل گذاشتی همون رو وارد کن اگر هم نه 12345 رو امتحان کن
5800 هاي موجود در بازار ساخت كجا هستند و كداميك از آنها اصل هست و بهتره بگيرم
الان قيمتش تو بازار چنده
![]()
همگی ساخت چین هستند و اونایی که میگن مجارستانیه همه الکیه و لیبله.
قیمتش هم از 260 شروع میشه تا 280
فقط موقع خریدن گوشی حواست به ساپورت کردن کابل TV و همچنین لوازم جانبی همراه گوشی باشه.
چون در 99 درصد مواقع لوازم جانبی گوشی رو برمیدارن!!!![]()
Last edited by kurosh08; 28-01-2010 at 21:57.
سلام بچه های خوب گل چه خبرا فکر میکنم که دیگه هرکی 5800 داره این تایپک میشناسه
دیگه کمکم باید شبا بیایم اینجا سفره بندازیم با هم یک شامی بزنیم نه
بچه های گل خوب من یک دونه از این بندای قشنگ ابی یا قرمز یا هالا خاکستری میخام من تو مشدم کی داره من هر جا گشتم پیدا نکردم
چی کار کنم خیلی قشنگه خوب منم میخام
دیگه اینکه ااااااااااااااااااااااااا ا ها یک لینکی چیزی بدین که برای این موبایل ما باشه که ما هم از خیر این نرم افزارا بی نسیب نباشیم من موبای 9 رو دیدم خوبه ولی یکم پیچ در پیچ
ممنون بچه ها
هرکی هم نیاز به اپدیت داشت برای که سریع بخاد اپ کنه میتون با من تماس بگیره یا این که همین جا مطرح کنه
من هر 3 4 روز به اینجا یک سری میزنم بچه ها
دیگه ....................... بچه ها! من یک نرم افزار خوب برای موزیک گیر اوردم ولی این جور که پی داست فقط باهش یک دو ساعت میشه اهنگ گوش داد بعد باید خریدش فکر کنم قیمتی هم نداشته باشه LCG Jukebox V.2.50 حالا یک کمک بکنین ببینم میشه برای این یک کرکی چیزی گیر اورد اگر که بشه که خوب میشه خیلی ازتون ممنون میشم اینم ادرس تایپک اون نرم افزاره خاصتید لینک دانلودشم بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله باز مسل که زیاد حرف زدم تا بعد بچه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون سلام علیکم . جایی میشه تم فابریک قرمز 5800 رو گیر آورد؟ اگه میشه لینکش رو محبت بفرمائید .![]()
سلام
من یک دیکشنری فارسی به فارسی واسه 5800 می خوام
همچین چیزی موجود هست؟
میشه لطفا کسی واسم بذاره واسه دانلود؟
ممنون
سلام دوست عزیز
ما که توی رامسر هستیم به هر موبایل فروشی که سر میزنیم تقریباً 1000 تا از اون بند خشکلارو داره. فکر کنم دونه ای 1000 تومان باشه. حالا چرا شما توی مشهد پیدا نمی کنین دیگه خودش یه سئواله.
در مورد نرم افزار هم به لینک زیر مراجعه کن:
[من اون برنامه LCG رو از همین تاپیک دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین صفحه های لینکی که دادم خوب بگردی هر برنامه ای که وجود داره رو پیدا میکنی.
در ضمن برای دانلود بازی هم به لینک زیر برو:
[...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن مشهد هوا چطوره؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)